Informacje

Itt járó idegen, vigyázz! Egy no-name leányzó – ki már évek óta fullasztja a netet – agymenései olvashatóak itt. Egy felület, ami az övé... Biztos kíváncsi vagy? Készen állsz rá? Akkor beljebb is engedlek! Üdvözöllek!

Conjunction

Cím: Conjunction (Együttállás)
Besorolás: fanfiction (Alkonyat), dráma, hurt/comfort, oc, ooc, supernatural, a/a, fantasy, NA
Korhatár: 16+
Figyelmeztetés: Erotikus és erőszakos jelenetek, káromkodás (és idővel egy csöppnyi lmbtq+) néhol előfordul benne, mindenki saját felelősségre olvassa. Ezen túl kényes témákat érint, mint például: házasságtörés, párkapcsolaton belüli erőszak, testképzavar, mellékszereplő halála, boszorkányüldözés. 
A történet sok helyen minden bizonnyal nem hiteles, nem vagyok orvos, sosem kezeltem senkit, még sürgősségi osztályon sem voltam, de igyekeztem széleskörűen tájékozódni. Aki bármilyen bakit észrevesz, nyugodtan szóljon :3
Korhatár: 16+
Idő:  2007
Helyszín: Főképp Forks és környéke, Washington, USA
Fülszöveg:
A halhatatlanság az, ha hagysz valamit magad után, ha az életedből lesz mire emlékezni, akkor halhatatlan leszel. – Fűrész c. film
Cullenék élete végre visszazökkent az eredeti kerékvágásba a Volturi távozása után. Senki nem gondolta volna, hogy a béke időszaka mindösszesen 3 hónapig tartott volna, mikor is betoppant a városba egy régi-új lakó. Aki nem csak különös eseményeket hozott magával, de érzéseket is, amik alapjaiban rendíthetik meg a család mindennapjait.

Scarlette Cowen a Forksi Közösségi Kórházban folytatta a rezidensi gyakorlatát most, hogy édesapja elhunyt és a házát ráhagyta. A szürke hétköznapokat gyilkosságok és különös esetek színesítették. És miközben ő egy arany szempárt keresett a kórház falai között, rá kellett jönnie, hogy az esetek egy részéhez köze van. Ő nem vonzza a bajt, nem is generálja, ő maga az, ahogy 1692-ben, Salemben is megannyi nő az volt.

* * *

30% 30%
 
Változtatás: Leah és Sam (-> Emily) életkorához hozzányúltam. Későn érzékeltem, hogy Samék 1986-os születésűek, amit én most ebben a történetben 1982-re változtattam, hogy időben passzoljanak a dolgok!
Megjegyzés:
  • 5 fejezenként lehetne egy Carlisle szemszög és ti választhatjátok meg, hogy a megtörtént események közül, amiket olvastatok, melyik jelenetre lennétek kíváncsiak. Már ha benne vagytok ebben :3
  • 10 fejezetenként pedig lenne kulisszatitkok. Nagy mennyiségű háttéranyagom van, már ha érdekel titeket ^.^
Idézet a következő részből: 
Megírva belőle: 80% 80%

Több borító is készült, melyeket itt tudtok megtekinteni. 
⤹ Ez pedig a novellás köteté ;) bizony-bizony, lesz!
Figyelmeztetés: Kérlek, ne lopd!
§ A történet megtalálható még Wattpadon és sehol máshol. A történetet ugyan megoszthatod akárkivel, viszont nem módosíthatod, a történet tartalmát, bármilyen részét engedély nélkül felhasználni, más oldalon közzétenni tilos. Kérlek, ha látod valahol, ahol nem kellene, akkor itt, vagy chaten, vagy bármilyen elérhetőségemen jelezd nekem.
Bármilyen kérdés-kérés esetén nyugodt szívvel keress meg!
Forrás: Alkonyat-sorozat c. film ihlette és használtam fel, Stephanie Meyert illetnek a jogok. A kitalált szereplők tartoznak hozzám.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, érdekel a véleményed, gondolataid, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖

© 2018. A blogot írja és szerkeszti: Abeth. Üzemeltető: Blogger.