Informacje

Ismerős az Abeth név? Vagy éppen nem? Javaslom, most azonnal vidd a kurzorod az x-re, zárd be és sose nyisd ki újra. Egy no-name leányzó – ki már évek óta fullasztja a netet – agymenései olvashatóak itt. Egy felület, ami az övé... Vigyázz! Biztos kíváncsi vagy? Készen állsz rá? Minden tiszteletem, akkor beljebb is engedlek! Üdvözöllek!

Rólam


Nagyon sok mindent lehetne leírni, és biztos megtenném, ha lenne tehetségem egy jó bemutatkozáshoz.
Azonban nincs.
Talán, ami fontos, hogy egy húszas éveiben járó vegyészmérnök-palánta vagyok, akit szeret elhavazni az egyetem, de emellett egy örökké álmodozó lány is, aki kicsit introvertált, és néha nincs jobb dolga, mint Bloggerföldét boldogítani vagy az írásaival, vagy a szerkesztéseivel, esetleg egyéb mással, ha úgy esik.
8, lassan már 9 éve, hogy blogolok, tehát nem most kezdtem, végig jártam a szamárlétrát, ne aggódjatok, én is sok évvel ezelőtt el voltam tájolva és azóta rengeteg oldalon már megfordultam, de talán most... most itt maradok, miután felnőttem a Téboly Programhoz. Az Arctalan lesz az én menedékem, egy hely nekem, csakis nekem. 
» Személyes
* a kép a tumblr.com tulajdona

#egyetemista #vegyész #fuvola #szaxofon #rajzolás #photoshop #sörfőzés #blogolás #frpg #könyvek #filmek #sorozatok #fanfictionök #kávé #Japán #kosztümös #lasagna #pingvin #kék #csokoládé #Slash #iambloggeriamhere

facebook merengő 3sor.hu wattpad deviantart Primadonna polc AO3 Instagram

Megjelenések: 

Részvétel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, ne félj nyomot hagyni magad után, mert az is egy vélemény, ami nekem számít, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖

A blogot írja és szerkeszti: Abeth. 2018 – . Üzemeltető: Blogger.