Informacje

Itt járó idegen, üdvözöllek az Arctalan blogon! Az én birodalmamban, ahol minden és mindeki lehet akármi és akárki. Lépj be bátran, vesssz el a történetek között, egy iromány erejéig legyél valaki más, tudj valami mást, itt minden megtörténhet!

Rólam

Abeth she/her × magyar × xvi × intj × mérnök és szoftver developer
Megannyi blogom volt már, de rendes bemutatkozásom sosem, úgy véltem, meséljenek a történeteim, ne pedig én magam. Aztán most hogy megannyi személyes posztom is van, talán illene egy rendes bemutatkozást is kiszenvednem magamból.

Talán, ami fontos, hogy egy húszas éveiben járó vegyészmérnök BSc-vel, gépészmérnök Msc-vel, java backend szoftverfejlesztő felnőttképzéssel rendelkező leányzó vagyok. Projektmérnökként dolgozok egy felvonókkal foglalkozó cégnél.  
Ezenfelül örökké álmodozónak vallanám magam, aki kicsit introvertált, maximalista, realista, és néha nincs jobb dolga, mint Bloggerföldét boldogítani vagy az írásaival, vagy a szerkesztéseivel. Utóbbit illetően most már egyre több borítóm jelenik meg kiadásban, ami rendkívül jó érzés. Akinek fontos, INTJ vagyok és Oroszlán Skorpió aszcendenssel én ezekbe kevésbé hiszek.
No nem ma, 2012-2013 körül kezdtem a blogolást egy saját történettel még Annabeth98 néven, aztán 2014-2015 környékén átváltottam fanfictionre, az I, the Soldier történetem hozta meg a bloggerkedés szenvedélyét (szépen lassan Abethé rövidült a írói nevem közben). Kisebb-nagyobb szünetekkel írtam és azóta rengeteg oldalon megfordultam, akár sajáton, akár másokén. Mindig is változtam, fejlődtem, mást akartam, de talán most... most itt maradok, nagyon szeretném ezt a blogot végre megtartani, és most, ennyi évesen, úgy tűnik, hogy sikerül is a magamévá tenni, általa megmutatni a gondolataimat és a bennem élő világokat.
Kérdés esetén → Kapcsolatfelvétel
* - Kötelező mezők

#she/her/hers #szemüveges #vegyész Bsc #gépész Msc #programozás #STEM #mardekár #INTJ #oroszlán horoszkóp #fuvola #szaxofon #rajzolás #photoshop #borítókészítés #sörfőzés #alkohol #blogolás #frpg #sütés-főzés #könyvek #filmek #sorozatok #fanfictionök #kávé #Japán #Skócia #kosztümös #lasagna #sültkrumpli leves #pingvin #kék #csokoládé #Slash #Aerosmith #iambloggeriamhere

Elérhetőségeim Megjelenéseim
Írás: Borító:
Részvétel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, érdekel a véleményed, gondolataid, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖