Informacje

Itt járó idegen, javaslom, most azonnal vidd a kurzorod az x-re, zárd be és sose nyisd ki újra. Egy no-name leányzó – ki már évek óta fullasztja a netet – agymenései olvashatóak itt. Egy felület, ami az övé... Vigyázz! Biztos kíváncsi vagy? Készen állsz rá? Akkor beljebb is engedlek! Üdvözöllek!

Rólam

Nagyon sok mindent lehetne leírni, és biztos megtenném, ha lenne tehetségem egy jó bemutatkozáshoz.
Azonban még mindig nincs.
Talán, ami fontos, hogy egy húszas éveiben járó gépészmérnök-palánta vagyok, akit szeret elhavazni az egyetem, de emellett egy örökké álmodozó lány is, aki kicsit introvertált, és néha nincs jobb dolga, mint Bloggerföldét boldogítani vagy az írásaival, vagy a szerkesztéseivel, esetleg egyéb mással, ha úgy esik.
No nem ma, 13 éves korom körül kezdtem a blogolást, kisebb nagyobb szünetekkel írtam és azóta rengeteg oldalon megfordultam, akár sajáton, akár másokén. Mindig is változtam, fejlődtem, mást akartam, de talán most... most itt maradok, miután felnőttem a Téboly Programhoz. Nagyon szeretném ezt a blogot végre megtartani, és most, ennyi évesen, úgy tűnik, hogy sikerül is a magamévá tenni, általa megmutatni a gondolataim, a bennem élő világokat. Az Arctalan lesz az én menedékem, egy hely nekem, csakis nekem.
#egyetemista #vegyészBsc #gépészMsc #fuvola #szaxofon #rajzolás #photoshop #sörfőzés #blogolás #frpg #könyvek #filmek #sorozatok #fanfictionök #kávé #Japán #kosztümös #lasagna #pingvin #kék #csokoládé #Slash #iambloggeriamhere

carrd.co merengő facebook nanowrimo tumblr wattpad polc.eu instagram deviantart AO3 3sor.hu tiktok primadonna

Megjelenések: 

Részvétel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, érdekel a véleményed, gondolataid, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖

A blogot írja és szerkeszti: Abeth. 2018 – . Üzemeltető: Blogger.