Informacje

Itt járó idegen, javaslom, most azonnal vidd a kurzorod az x-re, zárd be és sose nyisd ki újra. Egy no-name leányzó – ki már évek óta fullasztja a netet – agymenései olvashatóak itt. Egy felület, ami az övé... Vigyázz! Biztos kíváncsi vagy? Készen állsz rá? Akkor beljebb is engedlek! Üdvözöllek!

Közösség

Minden, ami ti vagytok, és egy oldal a kommunikációra! Nyugodtan írjatok, kérdezzetek bármivel kapcsolatban!
Az első pont egy komment-szekció a régebbi blogjaimról összeválogatva, míg a másik pedig egy ajánló mások műveiből.
Örülök, hogy itt vagytok!


Chat
A netikett szabályait kérlek, tartsuk be. 
*probléma esetén itt vagy itt érhető el.  

Cserék és akiket olvasok
Aki szeretne, az valamilyen formában, akár kommentben, akár a chaten, de ha lehet, itt jelezze. Köszönöm! Legyél te a következő!
FONTOS! Egy ideje már, hogy Victoria Winters/Kritikuss/IQ Light Karantén paraszt újabban pedig Elise Glenn valószínűleg az én csere listám által (is) közlekedik a blogok között, így mindenki csak úgy fogadjon el tőlem cserét, hogy legyen tisztában azzal, meg fog jelenni trollkodni(jo szar let, zárd be a blogot és hasonló kellemetlen megnyilvánulásai) az említett személy! Megértem, ha így viszont szeretnétek, hogy lekerüljetek tőlem, akkor írjátok meg chaten! 

Inaktívak és Meghívósak
X idő után (~2 év) a nem frissülő blogok, vagy amit nem lehet elérni, vagy ahol lekerült a csere (mert csere miatt volt kinn, nem pedig én olvastam), inaktív státuszt kapnak! (Kivéve a befejezett történetek). Ezúton szeretném őket tájékoztatni, nem pedig külön-külön üzenetben. Visszakerülés érdekében: chatben írjatok!
Naplopó × Once you INspirit you can't OUTspirit × Superheroes × Don't allow anyone to dim your light × Star stable × KISS × Fatness × Kávé mellé × Könyvek bűvöletében × Szike és Kalapács × Souls from the Feathers × Paszteltündér × MeaTenshi × Sometimes the truth is very ugly × Infernal Cafe × Fairy Ring × hazyspirits × Phantasy World × Faye stories × Csillogó sötétség × Madarak, Emberek × Lélekpenge × Vattapad × Critiche di Nessa × World Academy ×  lélektükör × Nefelejcs × Mi történt Dániában? × Szerelemből ötös × Két lépés × Where's my angel? × Somewhere I belong × Gyűlöllek szeretni × Drink coffee & Eat nutella × Teadélután × Paparazzi Blog Design × Louxiter I. - Az örökös × Vegyes bazár × Titkos küldetés × Vörös és fekete × Colorati × Kritika meg a Barbika × Dodich × Spoiler, spoiler hátán × Blessed with Valour × Adam Lambert fanfiction × Book Worlds × A Feláldozható × Mindenki megérdemel egy esélyt × Mindhalálig szerelem × Egy hobbit meséje Lyanna Baggins tollából × Pengékkel táncoló rózsa × Zoé blogja × Egyszer volt egy nyár × Just follow me... × Kulcs a szívedhez × Zúzmara × Sophia Carson Daily × Lázálom vagy ködkép × Heart by Heart × Elveszett blogok fosztogatói × hype. × Why does it rain down on utopia? × blogzaholic × Misa blogja × Interesting × Kínzókamra × My world, my life, my feelings, my stories × Deep Soul × TheaBella × Ceruzanyomok × Die for Massie × Szavak szárnyán × Egy unatkozó Shinigami blogja × Kérdések ×

4 megjegyzés:

 1. Szia Abeth! Akartam már kérdezni: hogy tudod ezt a sok blogot így követni? :) alkalomadtán végigszaladsz a listán?
  Így ugye a frissítések nem jelennek meg... Paszteltündér mondjuk bezárta kapuit a vízkészletapasztási tippjei után.
  Bocsi a leskelődésért, csak romantikus történetekre vadászok. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pont azért van ez a lista :D igen, végiggörgetem. Tudom, mihez mi tartozik és körülbelül mennyi időnként van frissítés, jó párra mondjuk fel is vagyok iratkozva, amit szeretek, de a maradékot sem szeretném elszalasztani, azért maradt ez a megoldás, hogy itt gyűjtögessem :D
   Nézelődj, hátha találsz valamit, ami tetszik. (Az inaktívból csak az van meg, amit vagy szeretek, vagy pedig befejezett)

   Törlés
 2. Jajj, de jól esett, hogy kiraktál, nagyon tetszik, hogy ilyen képet választottál, ami illik hozzám.Tökre kifejezi az egyéniségem. Meg a betûtípus is jó. Úgy csinàltad, hogy elolvastad a blogom, és utána a stílusa alapján készítetted? Mert akkor eltaláltad. :)
  De úristen, tényleg annyira jó!❤❤❤❤❤❤❤✨✨✨✨
  Peny ⚜

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát ennek örülök <3
   Igen, mindenkihez benézek: mivel foglalkozik a blog, milyen történetek vannak, és beszámolók, azoknak a hangulatai, van-e grafikus elem a blogba, színkombináció, vagy épp a cím, ami alapján kezdek keresgélni.

   Törlés

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, érdekel a véleményed, gondolataid, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖

A blogot írja és szerkeszti: Abeth. 2018 – . Üzemeltető: Blogger.