Informacje

Itt járó idegen, üdvözöllek az Arctalan blogon! Az én birodalmamban, ahol minden és mindeki lehet akármi és akárki. Lépj be bátran, vesssz el a történetek között, egy iromány erejéig legyél valaki más, tudj valami mást, itt minden megtörténhet!

Műhely

Frissítve: 2024. 04. 10.

Elkezdtem dolgozni új munkahelyen, illetve párommal lakásfelújítunk, így a szabad időm megcsappant, de igyekszem!

 • Áprilisi bejegyzéstervezet
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 1Fekete tea & barackvirág - 04. rész
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7Conjunction - 13. rész

 • 8
 • 9
 • 10Sunshine csalogató tag
 • 11Haiku próbálkozások XII.
 • 12
 • 13
 • 14Conjunction - 14. rész

 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21Conjunction - 15. rész
  ↳ Carlisle-rész szavazás!

 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28Fekete tea és barackvirág - 05. rész
  Carlisle-rész szavazás eredményhirdetése!

 • 29
 • 30
Vidd az egeret a kijelölt napokra!

És hogy akkor mik vannak készülőben? Lássátok!

Minden rész hétvégénként!
13. Részből:

– De ki az a hülyegyerek, aki felmászik egy villanypóznára graffitizni – rázta meg a fejét elégedetlenkedve. – Most egy életre megtanulta.
– Ne légy bíró fölöttük – lépett mellé Carlisle, levette kezeiről a kesztyűt, hogy kezet mosson.
– Valóban nem az én dolgom, majd a jövőbeli énjük az lesz.
– Mert te nem csináltál hülyeségeket?
– Egy szóval nem mondtam, hogy ártatlan lennék, de villanypóznára valóban nem másztam. Én ahhoz kis hal voltam a tengerben. De nem kell ennyire idősítened, annyira múlt időben beszélsz, hogy attól öregszem, doktor Cullen – mosolyogott rá. A napokban összeszedte magát és foggal-körömmel azon volt, hogy ne legyen sem félreérthető, sem túl evidens az érzéseit illetően. Egy házasságtörés hiányzik neki a legjobban. De tényleg, varázslatos volt Carlisle-nek már csak a gondolata is, de hogy az életét is elvegye, a gyerekeit? Nem tudta, de nem is akarta. Nem tehette meg. A legutolsó beszélgetésük megmutatta, hogy Scarlette nem volt túl jó a színészkedésben, így azon volt, hogy minél jobbat alakítson. Már csak a férfi miatt is, nem hozhatta ilyen helyzetbe.
– Ugyan, Scar… – valamit kezdett mondani, de már a nő nem hallotta meg. A kezébe vett ambuláns lapot úgy engedte el, mintha egy méh csípte volna meg.
Villanás… Villanás… Fehér… Sötét… Fehér. Fény. Hideg.
95%
4. Részből:

Nem tudta, hogy hány perc, esetleg óra telt el, míg neki nem esett egy szekrénynek. Az üvegberakásos oldala szilánkokra tört, padlón, mint megannyi gyémánt fsziporkázott. Egy nagyobb töredéket vett óvatosan az ujjai közé, érezte, ahogy az üveg a bőrébe vág, miközben újabb és újabb mozdulattal támadt ellenfele irányába. Megcsúszott a fém karon, és megvágta a férfi arcát. A vörös vér emberré avanzsálta az idegent, már nem tűnt valami gépezetnek, hanem hús-vér embernek. Legyőzhetőnek. Ez pedig motivációt adott neki, új lendületet.
80%
Neo előtti utolsó kiválasztott [Mátrix] fanfic

– Aelita – kacskaringózott végig a szűk utcán a neve, mint ahogy a rakoncátlan szél szokott. Nehezen tudott hozzászokni, mivel egész eddigi életében Alexandrina Skyler névre hallgatott. Egy időben folyamatmérnök volt egy kisebb cégnél. Egy időben házas volt és férjével, Nathannel családtervezésen gondolkodtak. Egy időben ő harminchárom éves volt, most pedig pár hónapos.
Egy időben.
Egy világban.
A Mátrixban.
80%
Tony x Strange [Marvel] fanfic

2:3 Gin
1:3 Száraz vermut
1 Oliva
Készítés: A gint és a száraz vermutot keverőpohárban jéggel elkeverjük, és jég nélkül hűtött martinis y-pohárba szűrjük, majd díszítjük zöld olívabogyóval (esetleg csavart citromhéjjal).
12%
Eggsy x Gazelle [Kingsman] fanfic

Az ismeretlen felnézett telefonjából és egyenesen Gazellere tekintett. Kék szeme villogott, és mindentudó mosoly jelent meg ajkán.
Gazellenek ráncba szaladt szemöldöke, kizártnak vélte, hogy pont azzal a sráccal néz farkasszemet, akivel egy éve játszottak az interneten.
40%
Tominny [Harry Potter] fanfic

A nap lebukóban volt már, mikor megérkezett a birtokra. Az udvarházhoz vezető kavicsos felhajtó széles volt, és magasba növő sövény ívelt a két oldalán. Egy ódon kastély nőtt ki a homályból, egy-két gyémántüveges ablakában gyertyák kialudhatatlan fényei világítottak. A kovácsoltvas kapukon gond nélkül, füstszerűen átléptek – már mindenbizonnyal várták őket.
15%
Winterwidow [Marvel] fanfic

– 'Таша – hajtotta jobb kezébe rezignáltan az arcát. Egyszer elképzelte az életét nélküle, és fájdalmat érzett. Szívfájdalmat. Most, amikor valóban így volt, hogy nélküle élt ebben a hatalmas univerzumban, az az öklömnyi szerv, ami pumpálta a vért a testében, nem hogy nem mozgott, hanem kiszakadt mellkasából és vére csak folyt, folyt el megállíthatatlanul.
5%
2. Részből:

Nagyobb hangvételű küzdelem vonzotta a belépőket az egyik pálya felé, ahol két férfi harcolt. Az egyiknek haja olyan volt, akár a frissen esett hó, arcát vörös heg tarkította, gyors mozgásától alakja olyanná vált, mint vázlat, amit az értő művész összeüt a szeplőtlen vásznon. De nem is ez fogta meg Wilmat, hanem a jobb kezében forgatott hatalmas, nehézkard, ami nem volt más, mint az átalakult bal keze. Mintha már látta volna valahol azt a kardot…
75%
2. Részből:

– Baj van... Én... Én... – kezdtem el hebegni-habogni, nem tudtam, hogyan adjam neki elő a dolgot. – Azt hiszem... elment az eszem – nyögtem ki egy szuszra.
– Még csak most jöttél rá? – nevetett fel, és úgy tűnt, mintha egy kicsit megkönnyebbült volna. – Lia, neked eddig is hiányzott egy kereked, pont ezért szeretlek. Nyugi már, nincsen semmi gond, már megbeszéltük, nem csináltál tegnap semmit. Emiatt aggódsz?
85%
3. Részből:

Kai a fegyverrel együtt távozott csöndesen. Olyan nagyon különbözőek lennének? Csak azért, mert ő jobban meg tudta őrizni emberi formáját, de az is volt? Nem csak egy álszent démon, Hádész démona? Abban biztos volt, mindketten titkokat rejtegetnek a világ és egymás elől.
Tompa léptek jelezték a szirén jöttét. Filigrán testén, mint égbolton a csillagok fénylettek a vízcseppek, vonzva Kai tekintetét. Egészen odalépett a férfihoz, de míg általában más élőlényből hő áradt, ő hideget sugárzott. Kai gerincén végigfutott a borzongás.
– Nem kell ennek így történnie. – Dallamos volt beszéde. Mézzel csorgatott, selymes, az ember azt tudná kívánni, bár örökké hallgathatná. – Legyen másképp – búgta, egészen a férfi füléhez hajolva.
Hevült bizsergés támadt ujjaiban, hozzáért a nőhöz, a vízcseppek közepette rajzolt, siklott végig a hajlatokon. A múló érintés szemérmetlenül kúszott át a mellek között, kulcscsonton átlépve fel a nyak ívén. Óvatos volt és puha, mintha csak egy porcelánbabát tartott volna, félt, hogy eltörik.
– Hogy is gondoltad? – Mint kötél, ujjai rászorultak a nő torkára.
75%
Ahmanet x Meela [Múmia] AU - fordítás

Már egy ideje halott és élő, alszik és ébren van. Semmi sem jön ki a száján, amikor kinyitja; az ajka repedezett és vérzik, amikor beszélni próbál; szemével lassan pislog, alkalmazkodva a déli fényességhez egy ismeretlen korban. Nyel, köhög és kiköp valamit, ami nagyon hasonlít a hamura.
Valami megérinti a vállát; megmerevedik, a sötétség nő benne, ahogy eszébe jut, amikor valaki utoljára megérintette – amikor kivágták a nyelvét, betakarták és bezárták egy véget nem érő éjszakába –, és elfordítja a tekintetét.
Egy nő. Valaki, akivel még soha nem találkozott. A kéz még mindig a válla fölött lebeg, az ujjbegyek fájóan finomak, ahogy a nő lassan, lassan elhúzza a kezét.
30%
Napoleon Solo x OC [U.N.C.L.E] fanfiction

– Kuryakin? – Napoleon a küszöbön állt és kétkedve leste az oroszt. Épp pár perce végeztek Hazellel való beszélgetéssel és úgy tűnt, hogy Gabyval nagyon is közös húron pendültek. Talán mert mindketten angolok és nők... Azt hitte, Illya is távozott.
– Nem angol – mondta kurtán, magyarázva, hogy min zakatolnak agyának kerekei. A gépezet csak nem akart nyugodni, de ahogy egyre többet beszélt Ms. Gray, vagy most éppen Ms. Scheiphennel, annál inkább csak jónak vélte megérzését.
– Hogy mondod? – Napoleon szemöldöke ráncba szaladt, arcára értetlenség ült. – Hazel nem angol.
– Tessék? Miből veszed? – rázta fejét és beljebb sétált.
– Túl... – próbálta megfogni, megmagyarázni. – A beszéde, megnyilvánulása, az egész lénye...
– Ennyire megvizsgáltad? – tette csípőre a kezét szinte nevetve.
– Nem bízom benne.
– Nem is kell – tűrt hátra egy ében fekete tincset, mely előre csúszott, majd Illya elé állt és vállon veregette nyugtatásképp. – Elég, ha ő bízik bennünk.
70%
Enobaria x Johanna Mason [Éhezők Viadala] fanfiction

A fizikai és pszichikai túlélés két különböző dolog. És a Kapitólium ezt tökéletesen tudta és kihasználta.
Napok óta hallgatta a sikolyokat és ordibálásokat, az elfúlt hangok dühről, gyűlöletről és vérszomjról meséltek. A fájdalom csak pillanatnyi volt, testi gyengeség, mely bár hangot öltött, de nem azt fogalmazta meg. Nem tudta eldönteni, kit vetett meg jobban, akivel ezt tették, vagy aki ezt teszi.
5%
Minden hónap végén érkezik a következő rész!
05. Részből:

Alig várta, hogy visszaérjen a szobába, de mikor kinyitotta az ajtót, nem várt vendéget látott Piton társaságában. Egy nőt szürke talárban, azt, aki üdvözölte megérkeztekor.
– Ms. Granger, de örülök, hogy itt van. Önt keresem. Szeretném átvezetni a szobájába, és szeretnék elnézést kérni a keveredés miatt. Köszönöm a türelmét. – A nő először rá, majd Pitonra tekintett.
– Persze, rendben, máris pakolok – bólintott Hermione. Elhaladt Piton mellett, csak akkor emelte a férfira a tekintetét, mikor mellé ért. Volt tanára arcán idegen érzések játszottak. Hermione úgy képzelte, hogy sztoikus nyugalom fogja körbelengeni, helyette meg sem tudta mondani, milyen érzést látott rajta. Aggodalom? Tehetetlenség? Mégis miért?
Akart Pitonnal beszélni, akart az üvegvirágról szót váltani, de így... ideje sem volt.
10%
Emme Regényeken túl pedig:
 • Mentális egészségemért – Öntöző és Merülő könyvértékelés

Teljesség igénye nélkül: 

itt lévő regénylapok és itt lévő ömlesztett ötletek


* tumblr.com tulajdona

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, érdekel a véleményed, gondolataid, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖

© 2018. A blogot írja és szerkeszti: Abeth. Üzemeltető: Blogger.