Informacje

Itt járó idegen, vigyázz! Egy no-name leányzó – ki már évek óta fullasztja a netet – agymenései olvashatóak itt. Egy felület, ami az övé... Biztos kíváncsi vagy? Készen állsz rá? Akkor beljebb is engedlek! Üdvözöllek!

Műhely

Valami itt folyik azért, még ha úgy tűnik, mintha meghaltam volna, hogy nem érkezik semmi. 

Frissítve: 2023. 11. 21. (Istenem, sosem tudok dönteni >< )

Közben az a nagy helyzet, elkezdtem egy szuperintenzív (heti 50-60 órás) programozó képzést, így ez tényleg csak tervezet, kiderül, mi valósul meg belőle... Cserébe viszont gyakran frissítem!

 • Novemberi bejegyzéstervezet
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12

 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19

 • 20
 • 21„Happy End” ficlet
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26

 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
Vidd az egeret a kijelölt napokra!

És hogy akkor mik vannak készülőben? Lássátok!

Minden rész hétvégénként!
Képzés miatt csúszás történt – februárig tart ez az állapot, utána visszatérek! Várjatok meg!
Bár igyekszem hozni egy-két részt azért, de meglátjuk, hogy sikerül...

12. Részből:

– Vérivó? Hideg? – dörzsölte meg a homlokát. – Vámpír? – Róluk csak a történetekben hallott. Regényekből, mint az Interjú a vámpírral vagy a Drakula. Mind olyan lények voltak, akik a sötétben éltek, gyorsak, erősek voltak és vért ittak. De az ő létük az irodalomban szexuális metafora volt az irodalmárok szerint. Ha ez valóság? Valóság valóban, az mégis mit jelentene az egész világra nézve?
Végül is Sam azt mondta, ők farkasok, de nem “vérfarkasok”. Nem olyanok, akik csak teliholdkor képesek átváltozni és nem emlékeznek semmire.
Felment az emeletre, hogy befoglalja az egyik közösségi számítógépet. De persze a vámpír és vérivó szóra semmi érdemlegeset nem dobott ki a böngésző.
A Hidegekre viszont már annál inkább.
– Apotamkin? – fintorogott. Ez a lény nem különbözött a legtöbb vámpír folklórtól, csak épp kizárólag az amerikai indián népre vonatkozott. Az Apotamkin azonban jóhiszemű vámpír volt, más vámpírok összes képességével és szupererősségével, amit ismer az ember. Az amerikai őslakosok azt hitték, hogy az Apotamkin bármely állat vagy ember véréből lakmározik. A nevét pedig pont úgy kapta, ahogy az várható volt – Apotamkinok nagyon hideg tapintásúak voltak, főleg azért, mert holttestek voltak. De persze, mint kiderült, ez inkább volt egy mese, amivel a gyerekeket hitegették a jó magaviselet érdekében.
90%
4. Rész
Világleírás

Nem tudta, hogy hány perc, esetleg óra telt el, míg neki nem esett egy szekrénynek. Az üvegberakásos oldala szilánkokra tört, padlón, mint megannyi gyémánt fsziporkázott. Egy nagyobb töredéket vett óvatosan az ujjai közé, érezte, ahogy az üveg a bőrébe vág, miközben újabb és újabb mozdulattal támadt ellenfele irányába. Megcsúszott a fém karon, és megvágta a férfi arcát. A vörös vér emberré avanzsálta az idegent, már nem tűnt valami gépezetnek, hanem hús-vér embernek. Legyőzhetőnek. Ez pedig motivációt adott neki, új lendületet.
80%
John Wick x Natasha Romanoff [John Wick x Marvel] crossover

John légvételei sercegtek a szobában, miközben Natasha finoman lehámozta az öltönyt és az inget a férfiról. Ezt a műalkotást már látta, csak kevesebb heggel és idő rágta nyommal. Szemügyre vette a lőtt sebet, majd sóhajtott egyet.
John előtt pillanat erejéig minden vörösben úszott, olyan vörösben, mint a nő haja, vörösben, mint a fehér bőrén a saját csörgedező vére, vörösben, mint a pillanat, mielőtt a nap a horizont alá csúszik egy tökéletes éjszakán, vörös, mint a tűz a kandallóban, csontig felmelegszik, felolvaszt néhány telet. Tökéletesen illeszkedik hozzá, mint egy kirakós darab, szaggatott széleik gyönyörű képpé simulnak, őszi levelek és ropogós levegő, hűvös reggelek és meleg délutánok képévé, közvetlenül azelőtt, hogy a világ újra jegessé válna.
10%
Neo előtti utolsó kiválasztott [Mátrix] fanfic

– Aelita – kacskaringózott végig a szűk utcán a neve, mint ahogy a rakoncátlan szél szokott. Nehezen tudott hozzászokni, mivel egész eddigi életében Alexandrina Skyler névre hallgatott. Egy időben folyamatmérnök volt egy kisebb cégnél. Egy időben házas volt és férjével, Nathannel családtervezésen gondolkodtak. Egy időben ő harminchárom éves volt, most pedig pár hónapos.
Egy időben.
Egy világban.
A Mátrixban.
80%
Tony x Strange [Marvel] fanfic

2:3 Gin
1:3 Száraz vermut
1 Oliva
Készítés: A gint és a száraz vermutot keverőpohárban jéggel elkeverjük, és jég nélkül hűtött martinis y-pohárba szűrjük, majd díszítjük zöld olívabogyóval (esetleg csavart citromhéjjal).
12%
Eggsy x Gazelle [Kingsman] fanfic

Az ismeretlen felnézett telefonjából és egyenesen Gazellere tekintett. Kék szeme villogott, és mindentudó mosoly jelent meg ajkán.
Gazellenek ráncba szaladt szemöldöke, kizártnak vélte, hogy pont azzal a sráccal néz farkasszemet, akivel egy éve játszottak az interneten.
40%
Tominny [Harry Potter] fanfic

A nap lebukóban volt már, mikor megérkezett a birtokra. Az udvarházhoz vezető kavicsos felhajtó széles volt, és magasba növő sövény ívelt a két oldalán. Egy ódon kastély nőtt ki a homályból, egy-két gyémántüveges ablakában gyertyák kialudhatatlan fényei világítottak. A kovácsoltvas kapukon gond nélkül, füstszerűen átléptek – már mindenbizonnyal várták őket.
15%
Winterwidow [Marvel] fanfic

– 'Таша – hajtotta jobb kezébe rezignáltan az arcát. Egyszer elképzelte az életét nélküle, és fájdalmat érzett. Szívfájdalmat. Most, amikor valóban így volt, hogy nélküle élt ebben a hatalmas univerzumban, az az öklömnyi szerv, ami pumpálta a vért a testében, nem hogy nem mozgott, hanem kiszakadt mellkasából és vére csak folyt, folyt el megállíthatatlanul.
5%
2. Rész

Nagyobb hangvételű küzdelem vonzotta a belépőket az egyik pálya felé, ahol két férfi harcolt. Az egyiknek haja olyan volt, akár a frissen esett hó, arcát vörös heg tarkította, gyors mozgásától alakja olyanná vált, mint vázlat, amit az értő művész összeüt a szeplőtlen vásznon. De nem is ez fogta meg Wilmat, hanem a jobb kezében forgatott hatalmas, nehézkard, ami nem volt más, mint az átalakult bal keze. Mintha már látta volna valahol azt a kardot…
75%
2. Rész

– Baj van... Én... Én... – kezdtem el hebegni-habogni, nem tudtam, hogyan adjam neki elő a dolgot. – Azt hiszem... elment az eszem – nyögtem ki egy szuszra.
– Még csak most jöttél rá? – nevetett fel, és úgy tűnt, mintha egy kicsit megkönnyebbült volna. – Lia, neked eddig is hiányzott egy kereked, pont ezért szeretlek. Nyugi már, nincsen semmi gond, már megbeszéltük, nem csináltál tegnap semmit. Emiatt aggódsz?
85%
3. Rész

Kai a fegyverrel együtt távozott csöndesen. Olyan nagyon különbözőek lennének? Csak azért, mert ő jobban meg tudta őrizni emberi formáját, de az is volt? Nem csak egy álszent démon, Hádész démona? Abban biztos volt, mindketten titkokat rejtegetnek a világ és egymás elől.
Tompa léptek jelezték a szirén jöttét. Filigrán testén, mint égbolton a csillagok fénylettek a vízcseppek, vonzva Kai tekintetét. Egészen odalépett a férfihoz, de míg általában más élőlényből hő áradt, ő hideget sugárzott. Kai gerincén végigfutott a borzongás.
– Nem kell ennek így történnie. – Dallamos volt beszéde. Mézzel csorgatott, selymes, az ember azt tudná kívánni, bár örökké hallgathatná. – Legyen másképp – búgta, egészen a férfi füléhez hajolva.
Hevült bizsergés támadt ujjaiban, hozzáért a nőhöz, a vízcseppek közepette rajzolt, siklott végig a hajlatokon. A múló érintés szemérmetlenül kúszott át a mellek között, kulcscsonton átlépve fel a nyak ívén. Óvatos volt és puha, mintha csak egy porcelánbabát tartott volna, félt, hogy eltörik.
– Hogy is gondoltad? – Mint kötél, ujjai rászorultak a nő torkára.
75%
Ahmanet x Meela [Múmia] AU - fordítás

Már egy ideje halott és élő, alszik és ébren van. Semmi sem jön ki a száján, amikor kinyitja; az ajka repedezett és vérzik, amikor beszélni próbál; szemével lassan pislog, alkalmazkodva a déli fényességhez egy ismeretlen korban. Nyel, köhög és kiköp valamit, ami nagyon hasonlít a hamura.
Valami megérinti a vállát; megmerevedik, a sötétség nő benne, ahogy eszébe jut, amikor valaki utoljára megérintette – amikor kivágták a nyelvét, betakarták és bezárták egy véget nem érő éjszakába –, és elfordítja a tekintetét.
Egy nő. Valaki, akivel még soha nem találkozott. A kéz még mindig a válla fölött lebeg, az ujjbegyek fájóan finomak, ahogy a nő lassan, lassan elhúzza a kezét.
30%
Napoleon Solo x OC [U.N.C.L.E] fanfiction

– Kuryakin? – Napoleon a küszöbön állt és kétkedve leste az oroszt. Épp pár perce végeztek Hazellel való beszélgetéssel és úgy tűnt, hogy Gabyval nagyon is közös húron pendültek. Talán mert mindketten angolok és nők... Azt hitte, Illya is távozott.
– Nem angol – mondta kurtán, magyarázva, hogy min zakatolnak agyának kerekei. A gépezet csak nem akart nyugodni, de ahogy egyre többet beszélt Ms. Gray, vagy most éppen Ms. Scheiphennel, annál inkább csak jónak vélte megérzését.
– Hogy mondod? – Napoleon szemöldöke ráncba szaladt, arcára értetlenség ült. – Hazel nem angol.
– Tessék? Miből veszed? – rázta fejét és beljebb sétált.
– Túl... – próbálta megfogni, megmagyarázni. – A beszéde, megnyilvánulása, az egész lénye...
– Ennyire megvizsgáltad? – tette csípőre a kezét szinte nevetve.
– Nem bízom benne.
– Nem is kell – tűrt hátra egy ében fekete tincset, mely előre csúszott, majd Illya elé állt és vállon veregette nyugtatásképp. – Elég, ha ő bízik bennünk.
70%
Enobaria x Johanna Mason [Éhezők Viadala] fanfiction

A fizikai és pszichikai túlélés két különböző dolog. És a Kapitólium ezt tökéletesen tudta és kihasználta.
Napok óta hallgatta a sikolyokat és ordibálásokat, az elfúlt hangok dühről, gyűlöletről és vérszomjról meséltek. A fájdalom csak pillanatnyi volt, testi gyengeség, mely bár hangot öltött, de nem azt fogalmazta meg. Nem tudta eldönteni, kit vetett meg jobban, akivel ezt tették, vagy aki ezt teszi.
5%
Hermione x Perselus Piton [Harry Potter] AU

Néha egy egész élet kell hozzá, hogy valaki megtanulja mesterien értelmezni a teát.
Hermionét meghívják a neves Hamuvirág versenyre, ahol feltörekvő teakészítők vetik össze tudásukat mesterek előtt. Azonban, amikor az első forduló ideje eljön, nem várt személyt tud a bizottság tagjai között, régi mesterét: Perselus Pitont. Megpróbálja elkerülni a férfit, azonban úgy tűnik, hogy minden út hozzá vezet. Vajon egy csésze fölé hajolva, milyen sorsot szánna nekik a tea?

Méreggel átitatott varázslat ihletésű kis fanfic.

Részlet az első részből:

Egy fehér tea mellett tette le a voksát. Miközben feltett vizet forralni a kandallóba, addig a doboz fiókjaiból előkereste a további hozzávalókat a tealeveleken kívül: barackvirág, almadarabok és körömvirág. A fehér tea a növény legfiatalabb leveleiből készül, enyhén oxidálják és szárítják, mielőtt más növényekkel keverik. Hermione keverékében a tealevelek finom ízét kiegészítette az őszibarack és az almadarabok élénk természetes édessége, amelyek a mélynarancs körömvirág szirmok mellett voltak találhatóak. A tea célja volt megnyugtatni a testet és a lelket.
Az elkészítés egyfajta rituálé volt, a nő hangtalanul és koncentrálva öntötte a levelekre a majdnem felforrt vizet, majd áztatta őket 2-3 percig. Orrába kúszott a barackvirág friss, üde illata. Már ettől úgy érezte, hogy szívverése lelassul, gondolatai elhalványodnak és egyfajta békesség szállja meg, az érzés felerősödött, ahogy belekortyolt a teába.
5%
Emme Regényeken túl pedig:
 • tag - Ambrózy (MERT) » Ambrózy kritikák is (Mili és a legnagyobb showman és a Micsoda fejetlenség)!
  50%
 • Mentális egészségemért – Öntöző és Merülő könyvértékelés

Teljesség igénye nélkül: 

itt lévő regénylapok és itt lévő ömlesztett ötletek


* tumblr.com tulajdona

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, érdekel a véleményed, gondolataid, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖

© 2018. A blogot írja és szerkeszti: Abeth. Üzemeltető: Blogger.