Informacje

Itt járó idegen, üdvözöllek az Arctalan blogon! Az én birodalmamban, ahol minden és mindeki lehet akármi és akárki. Lépj be bátran, vesssz el a történetek között, egy iromány erejéig legyél valaki más, tudj valami mást, itt minden megtörténhet!

További regényötleteim

 • + Általános információk
  [0]
 • Az ötletek nem hagynak nyugodni, van, ami annyira megtart, hogy muszáj vagyok hozzá szerkeszteni, pinterest táblát készíteni, vagy éppen elkezdeni írni, hogy kicsit csituljanak az érzések. Úgyhogy itt a teljesség igénye nélkül sorolom fel azokat az ötleteimet egyéb kiegészítőkkel együtt, amik egyszer felmerültek bennem, látok bennük potenciált, azonban nem kaptak külön oldalt még, és talán esélyesek is arra, hogy megírjam őket. Valamikor.

 • [1]
 • [2]
 • [3]

Férj vagy feleség? – Original
Aki még nem jött rá, igen, imádom a kosztümöst <3
Ez az ötlet régóta a fejembe van, itt már említettem, hogy ennek a történetét álmodtam egy este, reggel gyorsan leírtam, nehogy elfelejtsem, mert tetszett az ötlet. Eredetileg 2 részes lett volna, egy, ahol a főszereplő hölgy női szerepben játszik, majd a második, ahol férfinak öltözik, de eléggé más lenne a hosszúságuk, így biztos nem így lesz. Ez egy kisregény lenne, kicsit vicces, kicsit hurt/comfort, kicsit birizgálná az lmbtq+-t, a női szerepet és az érdekházasságot az 1700-as évek elején, de főképp szórakoztatni kívánna.
Készült két borító is hozzá:
A baloldali borítót én készítettem még régebben, az ilyen poszteres, filmes jellegű inkább, míg a jobboldalit pedig drága Leah :3 annyira visszaadja a hangulatot, ahogy egyedül áll a nő és a távolba mered, egy jövőbe, egy másik világba... * - * nektek melyik tetszik?

Love of Ribot's law – Original
Nem fogok hazudni, A szerelem képlete és az Eszméletlen szerelem ihlette ezt a történetet.
Shyla élete fenekestül felfordul, amikor konferenciára tart és a vonat kisiklik. Nem hogy sérülései még hetekig gyógyulnak, de életéből hirtelen másfél év kiveszett. Elfelejtette seggfej barátját, Désiré-t – nem is érti, hogyan jöhettek egyáltalán össze, hisz annyira egyívásúak, hogy csak megölni képesek egymást –, ahogy a szupertitkos STEP-hez tartozó projektjét is, nem beszélve új lakásáról. A kórházból hazajövet egy teljesen idegen világba csöppen, ahol úgy tűnik, hogy munkatársa, Raymond az egyetlen, aki megérti.
Patt-helyzetbe kerül, hiszen egyik oldalról Désiré igyekszik az emlékeket előcsalogatni belőle, másik oldalról pedig Raymond nyújt neki egy teljesen új lehetőséget, pedig ő csak leginkább elveszett önmagát akarja megtalálni.
9 Levels of Hell – Original
Meghaltál. 
Pokol vagy menny? 
Peched van, pokolra jutottál. De az Ödög annyira, de annyira szórakozott kedvű, hogy felajánl egy lehetőséget a kijutásra. Annyi a dolgod, hogy teljesíted a szintet. Az első megtörtént, valahogy végig küzdötted magadat, és valóban újra az életben jársz. El sem hiszed, újra érzel illatokat, látod édesanyádat, gyomrodat melegíti a jó húsleves, megölelheted a barátnőd.
De ki mondta, hogy élni is hagynak? Levadásznak és meghalsz, jöhet a pokol 2. szintje. Képes vagy megcsinálni?
Van értelme megcsinálni?
Az életet nem szabad túl komolyan venni, mert még úgy sem élte túl senki.
Míg a halál el nem választ... – Original
Még egy saját. Egy BL.
Ez az ötlet nem is tudom már, hogy honnan jött. Ez egy pszicho vígjáték, nem mondanám horrornak, bár ki tudja, ha odajutnék, mi sülne ki belőle. Egy kicsit sci-fiszerű. Főszereplőnk vesz egy játékot, virtuális valóságban kipróbálja. Ámde nem tud kilépni, csakúgy, hogy ha meghal. De mások, egy MI meg nem szeretnék, hogy meghaljon... És innen jönnek aztán a bonyodalmak.

Nagyon kezdetleges fázisában van a történet, ez tényleg csak egy vázlat szintjén, egyelőre nem gondoltam tovább, mint itt a legtöbbet. Bár látok esélyt, hogy egy nagyon távoli jövőben megírjam. Igaz, hogy mindig azt mondom, vígjátékot soha többet xD
Kicsit olyan Virtuális valóság beütése van, de mégsem. ⤵

Virtuális valóság – Original
A jövő, a technika annyit fejlődött, hogy az emberek örökké élnek. Illetve javítom: a tudatunk él örökké. Testünket cserélni kell az idők alatt, valaki akár 10 test birtoklásán is túl lehet... Lazarusnak még csak most lesz az első cseréje, balesetet szenvedett, így mindenképp szükséges e beavatkozás, hogy a katonaságban továbbra is bevetésekre mehessen és hogy elkerüljék a testi fogyatékosságot. Megdöbbenve tapasztalja a változást, nem könnyű hozzászoknia az új testhez, amely nem is az övé, hanem honnan is való? Azonban pláne nehéz, hogy úgy tűnik, nála az átültetés során történt valami gikszer...

Ez egy régi cyberpunk ötletem, melyet ihletett a Mátrix, az Ex machina, az Altered Carbon és az Arany iránytű. Ezeknek ilyen keveréke, amelyet el is kezdtem írni anno, volt is publikálva pár fejezet, de végül nem jutott messzire... Ki tudja, talán egyszer foglalkozom vele. Talán nem, mert kiforratlan.

Porból lettünk... – Original
Bekövetkezett az, amitől sokan tartottak: a második világháború. Bombák, lőfegyverek, az emberek csak úgy hullottak a színtéren, így mindenkit besoroztak, akit lehetett. Juliant is beosztották, még hozzá Egyiptomba küldve a német vonal ellen egy ásatás megmentéséhez. Ahol nem látni mást, csak homokot és homokot és homokot. Ismételve: homokot. Kurva sok homokot. Mintha ők dönthetnék el a harc kimenetelét. Csak később jönnek rá, hogy rég nem ők döntenek és vannak nagyobb hatalmak, akik helyre rakják az egyensúly mérlegét.

Egy dieselpunk. Mert mániám nekem a punk világok :D és egyszer biztos alkotok mindegyikbe. Ötlet van :D csak ugye meg kell írni. A másik mániám még a mitológiák, ebben az egyiptomihoz nyúlnék hozzá. Gyerekkoromban imádtam a világukat, megannyi könyvem, füzetem volt ebben a témában. Kinőttem belőle, de a szeretet megmaradt.
Ez került volna a Múmia fanfiction helyére, csakhogy picit több lett a történet, mint egy fanfic, melyben csak átírom a neveket. Kicsit a 22-es csapdája és a Mash életérzés lenne megtalálható benne, ha megírnám, ugyebár.

Haláldúla vagyok – Original
Ez az ötlet eléggé véletlenül jött... És nem is vagyok benne biztos, hogy valaha megírom, pedig valószínűleg terápiás lenne, mert nem vagyok jó az érzelmek kifejezésében beszédben, míg írásban ezerszer könnyebb...
Ez nem egy vígjáték, semmi szórakoztató, ez annál mélyebb témákat taglal. 
Ez az ötlet két forrásból jött, egyik a valóság, a nagyapám elvesztése. A másik pedig Jodi Picoult: A két út könyve, igazából ez ihlette. Csak annyi, hogy én áthelyeztem japán környezetben, a kulturális különbség végett, hogy abba is tekintsünk bele, a japánoknak a halál mást jelent, mint nekünk. 

„Lehullott szirom
repül vissza az ágra?
Csak egy lepke volt.”
– Arakida Moritake
Kiko bár mérnök, de haláldúlaként is dolgozik, mióta elveszítette saját öccsét, aki öngyilkos lett. Nem tette túl magát az eseten, így mások elmúlásában való támogatásban keresi a saját megértését.
Hiroto élete kétszeresen is megvan átkozva. Tűzoltóként dolgozott, míg a tüdőrák le nem döntötte a lábáról, ezen túl pedig kiderült, örökölte édesapja betegségét is, a Huntington-kórt. De persze, mire annak összes tünete jelentkezne az életében, ő addigra alulról fogja szagolni az ibolyákat. Az orvosok heteket mondanak már csak neki.
Barátnője, Yasu felfogad egy haláldúlát, miután majdnem szakítottak, hogy megértsék a haldoklást és békét leljenek.

Készült borító is hozzá:
Ez a plot még valószínűleg változni fog, de egyelőre ezek a pontok vannak benne.

Aceran Birtok – Original
A történet egyszerű. Segovia és férje frissen költöznek az Aceran Birtokra. Bár az épület lepusztult, igazi tulajdonosa már évek óta sem volt, de valahogy Segovia beleszerelmesedett a kúriához tartozó kis dzsungelbe, a kertbe. A mindennapjai eltelnek a birtok rendbetételével, és a pletykákon való morfondírozással: a városbeliek azt mondják, a ház átkozott és szellem lakik benne. Nem hisz benne, de lehet kellene? Különös dolgok történnek a házban, melyek kezdik megingatni hitét. Valakivel együtt laknak? De kivel? És ki az a Tanisha? 
A Supernatural egyik része ihlette ezt a femslashszerű valamit. :D és az ötlet kimondottan birizgálja a fantáziámat. 

Wolf of Lions – Game of Thrones ff.
Lysandra élete egyszerű. Csupán egy átlagos szolga, se több, se kevesebb. Ha mindent jól tesz, nem érheti vész, de ha valami nem úgy történik, ahogy azt Ura megkívánja, könnyen érheti baj.
Egy nap azonban megismerkedik Havas Jonnal, és az élete változásnak indul. Mégis mielőtt beilleszkedhetett volna, a Stark családnak végleg befellegzett. Eddard Stark meghalt, és Lysandra újra elvesztette családját Jonnal együtt.
A bosszúvágy erős, és olyan útnak indul, amely nincs kikövezve és tele van iszonyattal. Olyan út ez, amit árnyék fed és halál környékez, a végén pedig Királyvár terül el, ahol Lysandra talán bosszút állhat.

Ennek a történetnek egyszer már nekivágtam: volt blogja, wattpadon is fenn volt. Az első indulás nem volt könnyű, elég hamar belebuktam, hogy nem vagyok túl jártas Martin világába, de aztán... egészen 8 részig jutottam!
Az biztos, hogy nem lesz megírva... 8 évadon végig menni... Túl hosszú lenne.

Szabó Veronika csinált hozzá anno blogot, itt a gyönyörű fejléc * - *
No, meg kitaláltam én benne anno egy családot:
Harlowe Ház
 • Jelkép: főnix
 • Zászló: kék alapon a vörös madár
 • Jelmondat: „A tudás hatalom.”
 • Város: Syreancruse (kitalált)(King's Landinggel és Tumbletonnal rajzolt háromszög harmadik csúcsa)
 • Tragédia: Targaryen ház kiírtotta őket

Curse of the Dragon – House of the Dragon ff.
Azt mondják, egy nap a Kovács megunta Westeros kiegyensúlyozatlanságát, így agyagot vett magához és formálni kezdte. Tüzet gyújtott benne, hagyta forrni az ereit és szerveit, és miután elkészült a nagy mű, lehelyezte az egyik partra, hogy egyszer megtalálják. És megtalálták. Daemon Targaryen megtalálta.
#Vemon: Vease-ról és Daemonról crackship gifek: hát mer' mi mást csinálnék, mint szerkesztenék :P


Seven Deadly Sins – Marvel ff.
Ez egy 7 részes novellafüzér lesz, mindegyik rész a 7 főbűn egyikét foglalná magába, megmutatva a két szereplő gonosz, törtető, törekvő jellemét, ahogy képtelenek hosszútávon kooperálni egymással, és néha-néha magányosak és meg nem értettek. Loki lenne az egyik szál, a másik pedig Johann Schmidt lánya, Sinthea Schimdt, akit majd az I, the Soldierben fogok bemutatni. Képregénykarakter, azonban kicsit változtattam rajta. Sintheáról még itt tudtok olvasni egy au-t VictorSinthea címen :3

Egy rakat szerkesztést csináltam még róluk régen nem photoshoppal, amikor a Téboly Programra feltettem 2 részt. De most nézve ezeket a képet Deviantarton... nem teszem fel ide őket XD kivéve ezt az egyet, de mindenképp fogok csinálni új vizuális anyagokat hozzá.

#Redfrost: Sinthea és Loki crackship gifjei:


Kambüszész elveszett serege – Múmia ff.
A régészek Egyiptom nyugati részén, a Szaharában bronz fegyvereket, ezüst karkötőket és egy fülbevalót találtak, amelyek II. Kambüszész perzsa uralkodó elveszett seregére utalhatnak. Legalábbis ezt feltételezik, azonban a sereg további maradányai nem kerültek elő.
Letisha Carnahan kicsit elveszett, most, hogy nemrég bocsátották el tanári pozíciójából, és képtelen otthon ücsörögni magányában. Persze, nem is feltétlenül alkoholba kellett volna fojtania letörtségét, de végülis ez vezetett el odáig, hogy húgánál, Eve-nél ébredve másnaposan kezébe akadt egy újság, melynek szalagcíme egy ásatás részleteire utalt. És ha már úgyis munkanélküli, miért ne mehetne el Egyiptomba?
A homok birodalmában titkok vannak eltemetve, melyek feltárását egy egész ősi csoport akadályozza. Mit sikerül feltárnia Letishának?

Azt nem ígérem, hogy Kambüszész elveszett seregéről fog szólni a történet, bár eddig ez a legesélyesebb, azonban a napokban találtam egy könyvet, ami pont ezt a sztorit dolgozza fel :(

A háború hagyatéka – Peaky Blinders ff.
Charlotte „Charlie, Lotty, Lele” Bradwick mindig is Birminghamben élt, egészen a világháború kitöréséig. Ápolónak állt, hogy a hazáját szolgálja és kövesse azokat, akikkel együtt nőtt fel, azonban bombatámadás áldozata lett. Bár az elején úgy vélte, az életét vesztette, de csak egy lábába került a támadás. Évek kellettek felépüléséhez, de végül 1923-ban visszatért Birminghambe, mikor már majdnem elfelejtették.
#Lemmy: Lotty és Tommy crackship gifjei:


Waning Crescent – Alkonyat ff.
Sloane McNair egész élete során városról városra járt, ez volt a túlélésének kulcsa. Pedig ő is csak egy normális lány akart lenni a tucatból, azonban életmódja ezt nem engedte meg. Vérébe volt kódolva, örökölte édesanyjától, amiért apja elhagyta, amikor már nem bírta elviselni az újabb költözést. Pedig ő csak éhes volt. Mindennél jobban.
Forks sem tűnt többnek elsőre, mint az eddigi városok, ahol járt, de aztán... A kórházban Carlisle Cullen már akkor többet tudott róla, mint bárki élete során, amikor még csak a zárójelentését írta alá. Forks lenne az utolsó állomása?

Kisregény. Először azt gondoltam, hogy a Conjunctionnek lesz spin-offja, és vagy Jasperhez, vagy Rosalie-hoz kötöm – a változás jogát még fenn tartom! Ki tudja :D Valszeg marad Carlise.
Ez tényleg kisregény, komoly problémát fog boncolni, ha valaha megírom és egyáltalán nem lesz happy endje. Bones and all ihlette.
Fragile  Hogwarts Legacy ff.
Tempest Blythe élete fenekestül megváltozott, mikor ötödéves lett a Roxfortban. Édesapja el sem akarta hinni, hogy a kviblinek tartott lánya végül csak mutatott mágiára való hajlamot. De még milyet!
A Roxfort hőse, így emlegették a lányt. Azonban Archibald Osborne ezt nem akarta, elege volt, hogy lánya nem figyel a tanulmányaira és folyamatosan csak bajba kerül, problémát okoz, így levegőváltozásra ítélte Tempestet – elküldte Castelobruxoba, Brazíliába, mint cserediák, egy félévre.
A lány bár nem örült, elfogadta a döntést, de alig várta, hogy visszatérhessen a Roxfort falai közé barátaihoz. Bár ne várta volna. Újra érezte, ott pezsgett az ereiben, dübörgött a vérében az erő. Nem bírt tőle megszabadulni.
És ezt még fokozta az is, hogy újabb eltűnések jelentek meg az iskola környékén. Mintha a történelem imételte volna önmagát. De hisz Ranrok halott volt, akkor mégis ki és mit akar? Lehet a goblin nem is a jéghegy csúcsa volt, hanem állt mögötte valaki?
Tempest elkezdi keresni a válaszokat, kutatni az ősi mágiát, de nem könnyű, mikor Sebastian Sallow visszatér az Azkabanból, hogy újra csak egy roxforti diák legyen.

He-he :P hát igen, elért engem is a HL-láz, és nem bírtam ki, hogy ne gondolkodjak egy Sebastian fanficen.
Azt még nem tudom pontosan, Tempest melyik házba tartozik – Hollóhát vagy Griffendél –, de az események kezdenek kirajzolódni előttem. Úgyis még párszol lejátszom a HL-t. Már a Mardekár megvan (≧∇≦)
Egyelőre ez a sztori gondolatok terén van meg, semmilyen elhatározásom sincsen a megírásához. Meglátom :3 úgyis van mi mást írnom még.

Partner in Crime – Supernatural ff.
Volt egy ötlet, a Savior Complex, egy Castieles fanfic, ami még az elején nagyon birizgálta a fantáziámat. Itt olvashatjátok a fülszövegét:
Kelly Winchester élete addig a pillanatig egyszerű volt, míg a ghoulok meg nem támadták anyját, Kate-t és ikertestvérét, Adamet. Volt olyan szerencsés, hogy el tudott menekülni, elfutni a világ és mindenki elől. Egy templom falai között talált menedéket. Vagy legalábbis azt hitte, de a családi átok még őt is megtalálta; amiért az angyalok elkezdték keresni. 
Egy nap, az apokalipszis közepette összefut féltestvéreivel: Deannel és Sammel, azonban a családi egyesülés elmarad, mert a társaság harmadik tagja egy angyal. Vajon Kelly tovább menekül? Vagy ő is szembenéz sorsával, mint testvérei?

De aztán ezt az ötletet elvetettem, nem éreztem túl erősnek, és azóta született más. A Partner in Crime.
Körvonalak vannak meg ebből a sztoriból is. De annyit elárulhatok, hogy alternatív világokkal játszik a történet (13. évad után szabadon), fontos lesz Gabriel (hehe :D), na és hát Dean! Míg a Savior Complex inkább az első 5 évadba illeszkedett volna bele, ez inkább a továbbiakba. És nagyon jól jött, hogy Emeraude volt Izzy a Shadowhuntersben, a tetkóinak lenne jelentése :D Ötletek mindig voltak, vannak, lesznek, aztán hogy melyik íródik meg... sosem lehet tudni! Ennyi ötlethez szerintem örökké kéne élnem lassan már :D 
Jolly-Joker – Szemfényvesztők ff.
Négy illuzionista, kiknek egy kis varázslat is elég volt és már pénz röpködött a levegőben. De valami történt, egy váratlan balesettel a felépített kártyaváruk megingott. A Négy Lovas műsora megkezdődött, az események sorra kezdték venni egymást, és az ember csak kapkodta a fejét, hol itt, hol ott, nehogy lemaradjon. Közben a színfalak mögött ennek a négy embernek az élete igazán bonyolulttá vált, amikor egy ötödik személy bukkant fel.
Ivy Lex, Cheryl Lesley, Fantom, Joker, egy Lovas, az akrobata, a Galax Cirkusz tagja, egy lány és még lehetne sorolni. Ez mind egy személy? Vagy több ember, ahol egy nagy, a Szem mozgatja a szálakat?
Az egész egy hatalmas trükk, vagy sok apró?
Minél közelebb vagy, annál kevesebbet látsz!

Ez a sztori sem mai csirke már. Ennek is volt blogja, sőt videót akartam készíteni hozzá, de a program nem volt jó, így az a nyers vázlat mai napig is ott porosodik valahol az egyik elektronikus polcomon.
Nem tudom, hogy meg fogom írni valaha is.

Anno az első play by alany Ivyre Emma Watson volt, de most látom, hogy őt ellőttem a Twilightra. Meglátjuk, hogy Zendaya fog maradni-e vagy sem gif alapanyagnak jó lenne :D

Nemezis – The Boys ff.
Ez az ötlet is még nagyon kezdetleges, annyi viszont megvan, hogy Naila egy B kategóriás szuperhős lenne, kinek képessége a jövőbe látás. Butcher egyszer felkeresi, hogy segítsen a felesége keresésében: látja-e hogy meghalt, hogy él, stb. És onnantól kezdve alkalomadtán segít a Fiúknak egészen addig, míg ő is velük nem tart Oroszországba Soldierboyért.
Nemezis Naila fedőneve amúgy, és nem véletlenül lett ez a cím, több jelentése van.

Calor anor na ven – Gyűrűk ura ff.
Ez egy rohadt régi ötlet, amiről itt már beszéltem. Alapvetően egy félbehagyott írás, nem sok fejezetig jutott a történet, és egyelőre nem is hiszem, hogy valaha megírnám. Pedig aztán ideje lenne legalább lotr fanfic novellákat hoznom, tök gáz, hogy mióta megvan a blog, azóta egy sem született :O

A sztori pár szóban: Középföldén már járt egy ideje egy jóslat, és mit ad isten, Elrond elsőszülött lányát éri utol. Elrond a széltől is óvja lányát, de mit sem ér az óvatosság. A jóslat beteljesedik, Allessë meghal. Vagyis hát mindenki így tudja, eltűnik az emberek között évszázadokra, amitől tünde vonásai elcsökevényesednek, eltűnnek. Frodóra a Pajkos Póninál akad, jól tudja, Szauron nem emelkedhet fel újra és velük tart.

Hell yeah, sokszor eszembe jut ez az ötlet, hogy vajon kellene vele foglalkozni-e vagy sem. Még nem döntöttem el...
Ez volt az első borító, amire büszke voltam és vagyok a mai napig is.  :3

Mikor a cseresznyevirágok lehullnak – Egy gésa emlékiratai x Az utolsó szamuráj crossover
Mindig szerettem a japán kultúrát. Régen sok mangát olvastam, néztem animét, ebből a korszakomból ugyan kinőttem kicsit, de Japánt attól még szeretem. Ahogy ezt a két filmet is, és tudom, hogy ugyan nem egy időben játszódnak, de... valahogy össze akarom hozni. Egyszerűen írni akarok a japán kultúrákról, gésákról, szamurájokról :D

Ez abszolút kisregény lenne, és hát tragikus véggel ismerve az Az utolsó szamuráj végkifejletét, ez már azért sejthető. Sok kutatómunkát fog igényelni, pont mint a már említett Időforgatók originalom is. Mert bár szeretem Japánt és tudok róla ezt-azt, ezek a történetek többet kívánnak.

Saints and Sinners – Harry Potter x Marvel crossover
Hehe :D
Egyszer kerestem ilyen Lokis videókat, aztán egy valag Loki x Hermione-t kidobott. {1 2}, meg ezt {3}
Ezt a gondolatot fűztem tovább, miszerint Voldemort elküldi Lokit a Roxfortba tanárnak, hogy hálózza be Harry Pottert, állítsa az ő oldalukra és hozza el neki. Aztán persze Loki tervei közepette rájön, hogy Potterhez vonzódni kezdett, bármennyire is nem akart, és onnantól kezdve megindulnak az események.

Nem vagyok a tanár-diák kapcsolatok híve, de ebben az esetben pont ezt a helytelenség érzését szeretném bemutatni a felek részéről.

Wind of Change – Outlander x Poldark crossover
Faith Fraser élete viszontagságokkal volt teli, Jenny és Ian ugyan próbálták abban a szeretetben felnevelni, amiben édesapja bújdosása közepette nem volt képes. De a levegőben mindig ott volt, hogy kinek a lánya, ki az a Claire? De a titkot csak 20 éves kora után tudta meg, mikor hirtelen visszakapta igazi anyját és ráadásul egy húgot is. Az ismert élete teljesen kifordult a medréből, és akkor, ha nem lenne elég, ott van Ross Poldark is!

Kiben nem merült fel egy crossover, aki már ismeri mindkét művet?
Ebben Eleanor Tomlison nem Demelza play by-ja lenne, hanem Faith Fraseré (addig tuti, míg nem találok jobb alanyt!)

Folyamatos bővítés alatt!

2 megjegyzés:

 1. Hű, itt aztán van minden! Jó látni, hogy ennyi ötleted van. Amikre nagyon kíváncsi vagyok: Kambüszész elveszett serege (már csak azért is, mert nekem is van egy egyiptomi mitológiás, kincskeresős ötletem), A háború hagyatéka (az idő és a hangulat miatt nagyon felkeltette az érdeklődésemet), Együttállás (egy normális Alkonyat ficre, ami lehetőleg nem Edwarddal vagy Jacobbal foglalkozik, mindig vevő vagyok). A borítók pedig ismét fantasztikusra sikerültek, személyes kedvencem az Együttállás sötét verziója.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ötlet mindig :'D rengeteg, csak írnám is meg :D
   × Egyiptom jó téma, tökre olvasnék még többet benne. Valamiért mindig is érdekeltek az egyedi kultúrájukkal. Rémlik a sztorid :3 és szívesen olvasnám. I know, I know.
   × Peaky Blinders hangulata az, ami miatt szívesen megírnám. Ez a vintage maffiás, piálós élet baromi hangulatos volt a sorozatba. De a 3. évad után bejött a politika, és ugye egyre közeledtek a '30-as évek, amik meg... hát, nemigen szeretem azt az időszakot. De amúgy egész esélyesnek tartom, hogy sorra kerüljön megírásban.
   × Remélem, ez az lesz xD Sosem voltam sem Edwardos, pláne nem Jacobos, valahogy ők nem különösebben érdekeltek, mint inkább a további mellékszereplők. Most olvasom a Midnight Sunt és bár néha Edwardtól az arcomat tudnám kaparni, tök jó,hogy Cullenékről még többet megtudunk :3
   Hát köszönöm, igyekeztem, hogy illeszkedjen az alkonyathoz, de legyen benne más szimbolika is... Hosszú órák keresésének eredménye <3

   Törlés

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, érdekel a véleményed, gondolataid, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖