Informacje

Itt járó idegen, üdvözöllek az Arctalan blogon! Az én birodalmamban, ahol minden és mindeki lehet akármi és akárki. Lépj be bátran, vesssz el a történetek között, egy iromány erejéig legyél valaki más, tudj valami mást, itt minden megtörténhet!

2021. április 6., kedd

10(+1) cím

Hellobello!
Cím: 10(+1) cím
Kategória: egyéb – kihívás
Figyelmeztetések:
Terjedelem: 2029 szó
Forrás: Igazából Ririnél találtam meg, de onnan tovább kutatva Daremohoz jutottam. Magát a kihívást nem fogom megcsinálni szerintem, de ezt az 1. napot szeretném :3 
Megjegyzés: Csak úgy böngésztem a cseréimet, mire benéztem Ririhez és megnéztem a tartalmait, akkor találtam rá erre a kihívásra. Elgondolkodtatott. Pedig régebben mindenfélét hoztam, mostanában mégis beszűkültem csak a versekre, csak a történetekre... Miközben ez a blog nem annak indult, hanem hogy mindenféléről írjak. Az évvégi összegzőkben szomorúan szoktam konstatálni, hogy milyen rossz arányban vannak az írásaim az egyebekkel szemben, de talán nem kéne ezen agonizálnom. Lazítanom kéne a szabályaimon és ahogy még a blog indításakor terveztem, hozni mást is.  
Jó olvasást!💖 További szép napot!
* * *
Feladat: Írd le a címét tíz olyan történetnek, amit szívesen megírnál!
Na már most, a történeteimnél sok esetben olvashatóak a fülszövegek és ismertetők a tervezett regényeimnél, így egy kicsit más oldalról szeretném bemutatni ezeket az írásokat. Arról nem beszélve, hogy most inkább azokat mutatnám be, amiket mindenképp szeretnék megírni a közeljövőben (persze ember tervez, isten végez xD), és ezek nem csak regények, akad novella is közöttük.

A Pokol 9 szintje
Ezt a történetet még jó pár évvel ezelőtt kezdtem Tébolyon, és azt hiszem, wattpadon is fenn van/volt. Rengeteg hibája volt, eljutott 2 fejezetig talán, aztán úgy maradt. Pedig komoly háttéranyagot gyűjtöttem össze, még a démonok nyelvén is dolgoztam, ámbár ebben találtam egy kis segítséget. Egy egyszerű fantasyról van szó, kicsit talán horrorisztikusabb elemekkel, mint anno gondoltam volna, mert én sem vagyok épp nagy horror barát. Saoirse meghal egy balesetben, Pokolra kerül és az ördög/Lucifer/sátán alkut ajánl, ha teljesíti a szintet, akkor élhet. Ez sikerül is, valóban él, éli tovább napjait. De senki sem mondta, hogy azzal, hogy él, valóban leélhet egy életet, úgyhogy megölik az emiatt létező omegák. Jön a következő szint és így tovább. 
A sztoriban az az érdekes, vagy legalábbis számomra, hogy már rég nem olvasok semmi angyalos, démonos történetet és mégis itt vagyok, hogy ezt szeretném megírni :D Talán pont az egyszerű, szórakoztató mivolta miatt, mert nem különösebben taglal mélyebb témát, legalábbis egyelőre... 

Tulipán a temetőben
További információ »
Ez a regényötlet sem mai napi, a nagy Ambrózy lázba nekem is kedvem támadt kosztümöst írni (mondjuk, azóta is kedvem van). De nem akartam olyan egyszerű románcot, amikből Dunát lehet rekeszteni, így lett egy steampunk világba beletéve és egy krimi vonallal körítve, arról nem beszélve, hogy problémaként a rangbeli különbség is meg fog jelenni, csak épp most nem egy gazdag férfihoz megy hozzá egy szegény nő, hanem pont fordítva... 
Ennek már anno designt is csináltam, bár akkor még „To Lady with love” címmel futott, mert levelezésen keresztül akartam a történetet felvázolni, de végül ezt a vonalat inkább átcsoportosítottam a Szesz-éjekhez. (Ha egyszer azt valaha is megírom). Amúgy meglepően sok jelenete már le van írva, de még nem fűztem össze őket és a bűnügyi nyomozásban sem vagyok biztos, úgyhogy ehhez még keresnem kell egy bétát, aki átnyálazza, ha, ismétlem, ha kész lesz. 
(A borítóról ne beszéljünk xD mai napig nem tudtam rendeset készíteni magam, bár mástól már kaptam ajándékba <3)
*képforrás: pinterest.com (effektet, szöveget én tettem rá)

Sakktáblán
További információ »
Hatalmas D.Gray-man rajongó voltam/vagyok. Ez volt a második anime talán, amit láttam az életemben. Csak pár percet, de annyira mély nyomot hagyott bennem, hogy azonnal utána kerestem, végignéztem már párszor, olvastam a mangát még többször és a mai napig is követem. Sőt, egy facebook rajongói oldalnál is vagyok admin. Meg blogspotnál is voltam egy ideig, oda novellákat is írtam. De most... ez az ötlet, sok-sok napomon át követett, álmodoztam vele, és talán most jött el az ideje, hogy le is írjam. Van belőle 27 ezer szó, de azt jócskán át kéne írni xD 
Ördögűzőkről szól, akik megtisztítják az emberek lelkét, de persze valakik nem akarják, hogy a világ ebben a formában maradjon, ők a Noék (igen, árvízi Noéhoz kapcsolódva), akik sötétségbe akarják borítani a világot. És akkor van a Fekete Rend azzal a maximum két tucat emberrel/ördögűzővel, akiknek Isten "ajándéka" által meg van a képességük arra, hogy démonokat pusztítsanak. A lánykám is egy ilyen ördögűző. Ebben a történetben viszont kicsit feszegetném, hogy valóban Isten nevében mindent szabad vagy sem, kell emiatt jónak lenni, és milyen gonoszságról is van szó.
Szerintem ezt amúgy nem egyöntetűen, hanem így néha-néha részekkel, de ki fogom rakni.

Yggdrasil Vére - Az istenek köztünk élnek
Mindig is akartam egy cyberpunkot írni. De egy időben nem éreztem magam elég késznek hozzá, meg nem is volt ötlet, és a nagy Marvel lázban egyszer csak megszállt az ihlet egy Thor, Loki fanfiction iránt. Őket egy alternatív univerzumba helyeztem volna, ahol már nincsenek istenek, és a technológia uralkodik. Aztán ebből több lett, egyre-egyre  több. Megjelent a bolygóvilág rendszere, tulajdonságokat adtam az uralkodói családnak, a Hieronoknak, aztán kitaláltam az ő kivégző osztagukat, amit csak Omegának hívnak, de rengeteg klónja van és napi mentésben tudja, hogy mindegyik változata mit csinált, és aztán jött hybridgothica és arcul vágott pár képpel. Rögtön megvolt Edahlia. Ezután egy designot összeraktam, és meg is írtam négy részt, amiből kettő plusz a prológus lett anno publikálva. 
Legnagyobb nehézsége a történetnek a háttérvilág, nagyon alaposan ki kéne dolgoznom, és bár anno sok időt töltöttem ezzel, hogyan is oldjam meg az oxigént, vagy a kellő mennyiségű élelmiszert, jogrendszereket, stb., de még nem eleget. Még ha érdekel is, legalábbis a mérnöki újdonságok abszolút, hogy halad a technológiánk jelenkorban. Sokat fel tudtam használni a tanulmányaimból is, meg még most szerintem még többet is fogok tudni :D  De azt hiszem, ez a történet még odébb van. 
*képforrás: hybridgothica

Férj vagy feleség?
Viccen kívül, ezt a sztorit/kisregényt/hosszabb novellát álmodtam egy éjszaka. Elég nagy hülyeség volt amúgy és elég furcsa is, de annyira megragadt, hogy gyorsan levázlatoltam, mielőtt elfelejteném. A történet valahol szerintem a 18.sz. környékén fog játszódni, ahol egy francia grófnő érdekházasságba kényszerül. De férje jóképű és úgy tűnik kedves is, meg is kedveli, úgyhogy nagy bánata nincsen, kivéve az, mikor a nászéjszakán kiderül, hogy a férfi nem a nőkhöz vonzódik. 
A csavar nem is ez, hanem, hogy a nő egy este kénytelen lesz öccse helyett elmenni egy estre, de férfinak öltözve, és ott találkozik a saját férjével... És később újra és újra. Férfiként a saját férjével barátok lesznek, míg nőként csak a felesége, aki otthon ücsörög.
Itt a homoszexualitást taglalnám, hogy milyen is ezt megélni feleségként, milyen esélyei vannak, no meg az adott korban lévő különbséget nők és férfiak között. Mennyit jelent, hogy ilyennek vagy olyannak születik az ember. 
Hogy a vége mi lesz? Annyi van meg, hogy káosz :D még pontosan nem tudom. Alapvetően egy két részes novella lett volna, az egyik, ahol nőként van jelen, míg a másik, ahol férfinak beöltözve... Meglátjuk. 
*képforrás: pinterest.com

Crimson Woman - Enola Sciotti tragédiája
Igazából elkezdtem egy Bíborhegy fanficet és abból lett ez. Négy rész publikáltam is belőle pár éve a Tébolyon és wattpadon, de valahogy kialudt a láng, pedig nem Tom Hiddleston miatt, esküszöm :D 
Enola a harmadik felesége volt Thomas Sharpe-nak, aki iránt a férfi táplált is valamennyi érzelmet, mielőtt Lucille folytonos mérgezése által meg nem halt. Természetesen ebben a történetben is meg fog halni, nem spoiler ez :D Az életének, Thomasszal lévő kapcsolatának szeretnék szentelni egy-két fejezetet. Kisregény lenne ez egy nőről, aki reménytelenül szereti a férfit, aki viszont nem/kevésbé. Olyan 8-10 részre gondoltam, nem többre. 
Alapvetően amúgy Írországban vagy Skóciában játszódott, mivel mindkettő országot kimondottan szeretem. Utóbbit főképp, mióta az Outlandert nézem. De szerintem egy rakat fanfic lehet, ahol vettek egy oc-t és összeboronálták Thomasszal... így aztán húztam egy nevet a három felesége közül. Enola Milánóból származott. 
Hangulatnak ajánlani tudom Abel Korzeniowski Nocturnal Animals c. filmhez készült zeneszámait. 
*képforrás: pinterest.com

Seven Deadly Sins
Ezt egy hét részes novellafüzérnek terveztem, magába foglalva a hét főbűnt. Minden rész egyre-egyre fog rákoncentrálódni... Igazából két részt anno publikáltam Tébolyra és wattpadra, de visszaolvasva... hát fájdalmasak xD Nagyon újra kell kezdenem az egész ötletelést.
Nos, ahogy a képen is látszik, lesz benne Loki. De nem ő lesz a főszereplő, hanem egy általam szerepjátékban megalkotott nő, aki amúgy az I, the Soldierben is meg fog idővel jelenni. Ő Sinthea Schmidt, Vörös Koponya lánya (képregényben létező karakter, csak kicsit a magam ízlésére formáltam). Mondhatnánk úgy is, hogy a bűneit taglalja a novellafüzér, de ez nem igaz: gyilkolt, csalt, lopott, hazudott, ő egy másodpercig sem akart jó lenni, és meg is teheti a HYDRA fejeként, hogy ne legyen az. Anno Lokival kialakuló kapcsolatát taglalta volna ez az írás, ami főképp testiség, mint bármi más. Két gonosz, törtető, törekvő nem fog tudni igazán egymással kooperálni hosszútávon, még ha egy-egy pillanatra megmutatkozik az a meg nem értettség és egyedüllét, ami folytonosan körbeveszi őket.  Úgyhogy egyszer :D (Igen, Sint nagyon Lanával képzeltem el régen, bár múltkor Jessica Chastain arcát párosítottam hozzá... még változik a dolog.)

Csak egy italt (fenntartom a cím változásának jogát)
Igen, azt mondtam, több vígjáték nem lesz. Lehet... kicsit füllentettem, bár paródiát tényleg nem fogok írni, az nem az én műfajom. 
Szögezzük le, hogy ez egy romkom, nem is akar több lenni annál, minthogy csak szórakoztasson. Egy vegyészről szól – még nem adtam neki nevet sem, olyan kidolgozatlan még a történet –, aki éli mindennapjait, dolgozik új gyógyszeren és a többi. Aztán egyszer megiszik egy italt, amitől az összes férfit nőként kezdi el látni. Hát sejthető, hogy teljes a pánik, mégis mi történt vele, hogyan, hogy csinálja vissza, stb. :D Nők. Mindenhol nők! *mellékelt meme kép: itt*
Nem meglepő a végkimenetel, hogy a probléma megoldódik, és romkom lévén bele fog szeretni egy férfiba, még ha egy ideig annak női teste is van. (Kicsit kell a biszexualitás témáját is birizgálni, nem?)
Ezt nem tervezem hosszú regénynek, inkább olyan kis kicsinek, de hogy mi lesz belőle... nevetés biztos :D 

Love from the internet (a cím változhat)
A kép adja magát, valóban egy MDZS fanficre kell gondolni. Pontosabban egy au-ra. Itt maga a MDZS világa egy online játék program, nem is jöhetett volna soha jobbkor, hogy a szereplőknek van születési és adott nevük. Így az egyiket a játékban használtatom velük, míg a másikat pedig a valóságban. Az ötlet nem saját, aki látta a Love 020 című kínai sorozatot, tudja, pont ez ihletett meg, ha mondhatjuk így is. 
Lan  Wangji és Wei Wuxian is a top 10 karakter egyike, akik aztán társulni fognak, és így az online térben ismerkednek, beszélgetnek. Már elkezdtem írni, a részek nem lesznek hosszúak, lévén, hogy sok chat inkább, meg még valahogy meg kell oldanom, hogy a játékban lévő cselekvést és a valóságban lévőt észrevehetően elválasszam egymástól és másképp is hassanak.
Természetesen a sok beszélgetés és együtt való játszás majd egy találkozásig növi ki magát :) Számomra mindig is különös volt, blogoláskor is, hogy mennyire ismerni tudjuk a másikat az interneten és meglehet, sosem láttuk... Furcsa.
*képforrás: snitt.hu

Atargatis mítosza másképp
Ez az ötlet még egy fórumos szerepjátékból jött és annyira szívemhez nőtt, hogy mai napig is nem tudom elengedni.. Igazából ez egy U & I songfic is közben. (Mert nincs az oldalon egy songfic sem, és nem értem miért :( ) 
A történet valóban Atargatis istennőről szól, aki beleszeret egy halandóba, nevezetesen Hadadba. De meg kell ölnie utána... és meg is teszi. Emiatt bánatában öngyilkosságot követ el, beleugrik egy tóba. Idáig mindent megtartottam, innentől kevésbé. Nem lesz ő szépséges, kedves sellő, mint inkább vad szirén. A bánat fel fogja emészteni, és az átváltozásának is  meglesz a maga ára, miszerint szépen lassan az ösztön, hogy gyilkoljon, legyűri. Eközben amúgy Hádész papa megőrizte a halandó lelkét, sőt megtartotta magának. Hadadban pedig évek alatt a fájdalom, elveszettség és üresség  haraggá növi ki magát. Hogy majd egy napon megtalálja a nőt... Igen, megfogja :D Először nem emlékeznek egymásra, de amikor elkezdenek... 
Nagyon jó volt a partnerem, akivel ezt a sztoriszálat játszhattam ki, még ha sokáig nem is jutottunk időhiány miatt, de volt dinamika és kémia. Remélem ezt majd nektek is be tudom mutatni, ha megírtam.  
*képforrás: fotocommunity.de

+1 I, the Soldier
Tudom, megvolt a 10, nem kéne már... Az ItS-t azért tettem be, mert ugyan megírtam már egyszer, de most az újraírásnak köszönhetően rengeteg minden fog változni. Mint például meglehet, hogy nem fog meghalni... vagy lehet. Nagyon a szívemhez nőtt Annabeth, egy korszakot jelentett és jelent a mai napig is a számomra. És nézve a Marvel sorozatokat, igazán megihletődöm folyamatosan. Több lesz ez, mint eddig volt, benne van mindaz a szeretet, amit a Marvel iránt érzek, és igyekszem kellően komplex lenni hozzá. Mert aztán ebben lesz minden. Remélhetőleg nemsokára jövök a következő résszel is :D és a leírásokkal, amikkel azoknak tartozom, akik nem ismernék a fandomot. 

Remélem tetszett ez a kis összegző! Igazából azért is írtam meg, hogy visszajöjjön az íráskedvem. Mert ugyan jelentkeztem nano campre, de még kerek 0-nál tartok :'D de alakulok, mint púpos gyerek a prés alatt. És emellett ti is lássátok, ötletek vannak, már csak le kell ülnöm írni. Ezen kívül amúgy itt és itt láthatjátok, hogy vannak még :D nem csak ez a 10 darab. 
 Aki szeretné kitölteni ezt a kihívást, szóljon, kíváncsi vagyok a válaszokra * - *

19 megjegyzés:

  1. Amint megírtam a szakdogám maradékát, visszatérek részletesebb olvasásra, de azt már most mondom, hogy a D. Gray-man sztorira NAGYON kíváncsi vagyok, már most olvasnám, adodide :"D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, az a szakdoga, ne is említsd xD Holnap kezdem még csak a kísérletemet, mert eddig nem léphettem be az egyetem területére. Úgyhogy sejtem, hogy fog eltelni a májusom.
      Szerintem, mivel abból azért van annyi, és nem az elejétől kell átírnom, ezért nyárig/nyáron az elejét ki tudom szépen lassan tenni. Köszönöm az érdeklődést <3

      Törlés
  2. Érdekes sztorik, van egy pár amit majd olvasnék. A virtuális valóság sztorit nem tervezed újraírni majd? Az anno nekem bejött.
    Elgondolkodtam hogy én is megcsináljam ezt... De nekem annyi ilyen sztorim van, hogy kulön történetet lehetne belőle írni XD (a VictoSintheával is még szarakodok)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod, ezeket mind tervezem, meg azokat is, meg amazokat is, aztán lesz, ami lesz xD
      Na jó, de azt is szeretném (sok mindent szeretnék :'D), csak 10-t lehetett írni :D tudnám én ezt sorolni 50-ig is XD
      Te csak írjál, megbeszéltük :D és köszönöm, remélem, valóban olvashatod őket. Egyszer. Majd. Valamikor.

      Törlés
  3. De érdekes... a sok ötlet, és nincs két hasonló... én ötöt sem tudnék írni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam a probléma az, hogy le is kéne ülni írni őket. Ötlet az van, abból sosem volt hál' istennek hiányom. Viszont te meg már fejeztél be nem is egy blogregényt.

      Törlés
    2. Hát az igaz, de a mostani történeteket valahogy nem sikerül...

      Törlés
    3. De még sikerülhet! You can do it! 💪

      Törlés
  4. Jó volt olvasni a történeteidről, ötleteidről! (Erről eszembe jutott az is, hogy nekem mennyi tervem van és ne, soha nem végzek velük. :'D)

    Hajrá, sok sikert! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, ismerős érzés, és nem is akarnak elfogyni. Neked is sok sikert hozzá! :D

      Törlés
  5. Már régóta szerettem volna ide kommentelni, csak mindig annyi minden kavargott a fejemben, hogy képtelen voltam összeszedni a gondolataim. Eléggé nosztalgikus volt olvasni, még el is gondolkoztam azon, hogy néhány ilyen régebbi bejegyzésem előveszem és leporolom. :D
    Egyébként rettenetesen szórakoztató volt olvasni az ötleteket. Amik a legjobban tetszettek, az a Tulipán a temetőben (a kosztümös történetek hatalmas guilty pleasure-jeim, az Ambrózy sorozatot meg "csak" szimplán imádom és teljesen átérzem, hogy a hangulata meghozta a kedvedet egy ilyenhez), a Férj vagy feleség? (a borítója teljesen olyan, mint egy filmplakát, valami gyönyörű) és a Csak egy italt, ez utóbbi baromi szórakoztatóan hangzik (vicces egyébként, egyik volt szobatársam életbölcsessége, hogy minden ember biszexuális, amíg ki nem derül az ellenkezője :D). A D.Gray-man meg nagyon megdobogtatta a szívemet, nagyon szerettem, de olyan rég nem hallottam már róla, hogy szinte teljesen elfelejtettem.
    De összességében nagyon kíváncsi vagyok, hogy az ItS átírása mellett/után melyiket fogod megvalósítani először!
    Egyébként meg sok sikert a szakdogához! Elkezdeni meg rájönni, hogyan írd le értelmesen a méréseket nehéz, de aztán mire észbe kap az ember bumm, valahogy megírta magát! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekelne, hátha akadt új ötlet, vagy épp a régieket fogalmaznád meg másképp, mert valóban, nem épp mai bejegyzésed volt :D
      Ennek örülök, hogy érdekelnek, tényleg motivációt ad, hogy haladjak <3 A Férj vagy Feleség? borítója amúgy egy stock kép, amihez csak jól lett választva a betűtípus, de köszönöm, néha a sok képkeresés meghozza gyümölcsét, hogy akad olyan, amibe bele sem kell szerkeszteni. És adom a barátnőd véleményét, lehet, hogy van benne valami :D Nem utolsó sorban a D.Gray-manről pedig nem gondoltam, hogy valaki ismeri blogger közösségbe, nem most kezdődött, az anime szezonja is lement. De ez kellemes csalódás. Arra én is kíváncsi leszek :D De valami biztos fog jönni, mert természetesen pont a leghúzósabb időszakban akar az agyam az ötleteimen gondolkodni, minthogy befogadja a záróvizsga tételeket, vagy valami xD

      Ezt érzem... Egész héten mértem, szép kis táblázatokba összegyűjtöttem az adatokat, de még ücsörgök rajta, hogyan is értékeljem ki őket. Mondjuk számomra a szakdoga is valami misztikum, nagyon rossz a témavezetőm, így mindennek én megyek utána és próbálok rájönni, hogy lenne a legjobb. De csak meg lesz, valahogy lennie kell :D Köszönöm, hogy írtál!

      Törlés
  6. *feltonykolja a ruhaujját*
    (bocsi ha kicsit hosszú, néha elragadtatom magam)

    Legelőszöris a bevezető megjegyzésre szeretnék reagálni, ha megengeded. Szerintem fontos, hogy légy megelégedve és örülj annak, amit és amennyit csinálsz, mert elsősorban magad miatt csinálod (feltételezem, nem az számít, mennyi követőd van). Legalábbis nekem - újra és újra ráébredve, mennyire keveset írok - ez a gondolat segít.
    Másrészről szerintem nagyon királyak az “egyéb” posztok, és őszintén irigylem őket. Eredetileg én sem csak konkrét történeteket terveztem kitenni, de aztán a “minden más” kimerült az egy-egy történetposzt elején lévő kis megjegyzésekben, végül mostanra meg már azokról is leszoktam. Lehet itt az idő a megújulásra... Mindenesetre szerintem nagyon menő, hogy vannak ilyenek is! <3

    Naszóval maga a téma. Amik engem érdekelnének (és szögezzük le, ez nem azt jelenti, hogy a többi nem tetszik, inkább csak azt, hogy nem a stílusom vagy nem vagyok ismerős az adott világban):
    × Tulipán a temetőben!!!?¡¡négy!!¡
    × Férj vagy feleség? - úristen ezt mennyire adom!
    × Csak egy italt - annyira a mélyebb, nehezebb, komolyabb dolgokat keresem már egy ideje, hogy teljesen elfelejtettem egyszerűen csak élvezni a vicces, lájtibb dolgokat, szóval ez kellemes felüdülés lenne (vagy még ebben is találnék valami elgondolkodtatót. ez valószínűbbnek tűnik. *sóhaj*)

    Jól kiválasztottam az összes szivárvány-témát, nem-e... végtére is rólam van szó, de esküszöm, nem ez volt a célom :D Szerintem ezek szuper és eredeti ötletek; köszönöm, hogy megosztottad velünk, és kíváncsian várom, mi-hogyan valósul meg belőle. (De no pressure <3)

    ((Technikai mellékszál: a Szesz-éjek linkre kattintva megláttam azt a folyamat-csíkot, és csak kíváncsi vagyok, azt hogy varázsoltad oda.))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ilyen egyéb posztokat én is szeretem, azért is van tömve vele a blog xD de olyan jó kitölteni az ilyen kihívásokat, mesélgetni, meg minden egyéb, miközben meg a történeteim meg csak porosodna. És nem tudom, őket sajnáljam-e jobban vagy magamat, aki be szeretné fejezni őket, de képtelen.

      Nem baj, jók a szivárvány dolgok :D köszönöm, hogy kiválasztottad őket és megírtad. A Tulipán a temetőben és Férj vagy felesére? adok lehetőséget, mert azokból már van pár oldal. De persze ez változhat, olyan vagyok mint az időjárás xD

      (( Én innen szereztem be, a százalékcsík 1. elnevezésű és a kód után csak odaírtam a százalékszámot))

      Törlés
    2. Mondanám, hogy juppi, akkor majd figyelek, de ígyis-úgyis figyelek :D Várom őket <3 És az időjárásos hasonlatodat meglehet, hogy ellopom.

      ((Köszönöm, szuper vagy!))

      Törlés
  7. Kedves Abeth!
    Ne haragudj, hogy ezt mondom, de csalódtam benned. A történetek sok kívánni valót hagynak maguk után. Éretlenek, nincsenek kidolgozva, olyan tessék-lássék próbálkozásnak tűnnek. A borítók közül némelyik borzasztó lett, a színek nem illenek össze, a feliratok olvashatatlanok. Nem biztos, hogy erőltetni kéne az írást, szerkesztést, blogolást.
    Üdv, Elise Glenn

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Elise!
      Lévén, hogy itt csak bemutatom a történeteket pár mondatba, érthető, hogy nincs kidolgozva. A borítók közül számomra egy az, ami kifogásolható, viszont a többit szeretem. Megértem, hogy az ízlés és a szépség-érzet mindenkinek más. Ez a te véleményed, én elfogadom, viszont én szeretem ezt csinálni, igyekszek a lehető legjobban és próbálok fejlődni. Sajnálom, hogy csalódnod kellett.
      // Kérlek, legalább annyira legyél szofisztikált, hogy ne minden blogra ezt a szöveget másold, mert így nem hat elég hatékonyan//
      Üdv, Abeth

      Törlés

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, érdekel a véleményed, gondolataid, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖

© 2018. A blogot írja és szerkeszti: Abeth. Üzemeltető: Blogger.