Informacje

Itt járó idegen, üdvözöllek az Arctalan blogon! Az én birodalmamban, ahol minden és mindeki lehet akármi és akárki. Lépj be bátran, vesssz el a történetek között, egy iromány erejéig legyél valaki más, tudj valami mást, itt minden megtörténhet!

Yggdrasil vére

Cím: Yggdrasil Vére
Alcím: Az Istenek köztünk élnek
Besorolás: cyberpunk, disztópia, akció, kaland, general, sci-fantasy, északi mitológia, mistery, hurt/comfort, NA
Korhatár: 16+
!!!Figyelmeztetés: Erőszakos (meglehet később erotikus) jelenetek és trágár szavak előfordulnak benne, mindenki csak saját felelősségre olvassa. További kényes témák például: karakterek halála, kínzás, csonkítás, PTSD, alkoholfogyasztás.
Idő: 2561 körül
Helyszín: disztópikus jövő, az egész Föld
Mindent a technológia ural már. A kilenc világot felemésztette a fejlődés és darabokra esett. A Bifröst nem képes már áthidalni ekkora távolságokat, hogy utazni tudjanak az emberek. És Asgard... Asgard a homályba veszett. Asgard... Ugyan már. És az istenek, amelyekhez régen rendíthetetlen hittel imádkoztak? Ők is csak mese, egy eltűnt világ apró szilánkjai, akik nem voltak ott, hogy egyengessék az emberiség útját. Hova jutottak? Egy lepukkadt, haldokló világhoz.

Edahlia épphogy kijött a börtönből. Nem sokra emlékszik az előző életéből, a kínzások sok mindent elfelejtettek vele. 
El akar kezdeni egy hétköznapi életet élni, de hogyan is lehetne, ha nem hagyják neki. Villám csap be a házának nevezett kis lebujba, és ember alakját veszi fel. Thor – így hívja magát. Istenek nincsenek, akkor mégis miért sétál egy a szobájában? 

Omega neve egyenlő a halállal. És ezt mindenki tudja. A Hieronok olyan házőrzőre tettek szert, aki nem ismer sem félelmet, sem kegyelmet, aki talán maga a Halál valóban. Senki sem látta még, senki sem hallotta, de mindig hagy maga után nyomot, hogy felismerjék tetteit. 
Mi történik, ha a Hieronok ennek a két embernek útját összekötik? 
Olyan, amire nem számítottak. 

Részek: 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Kiegészítők: érdekességek, karakterívek, elmesélések, képek, videó, egyebek.

10% 10%
Frissítés: Ahogy tudom, hozom. 
Hamarosan...

Idézet a következő részből:
Egy fekete tenyértetoválás, melyben egy hatalmas, díszes R betű terült el a kubikus vonásokat megőrizve, ami már nyílt titok volt, hogy a Ragnarok csoport jelképe. Csakhogy a mesterien precíz, szép bőrrajzot valaki teljesen elcsúfította. Az egészbe belerondított egy omega jel, mely kissé sietős, kapkodott, pontatlan vonalakkal volt a bőrfelszínbe vésve, de tökéletesen ki lehetett venni. Az egyik oldalon nagyon megcsúszott az alsó talpa. Vajon az áldozat élve kapta ezeket a szörnyűségeket?

Figyelmeztetés: Kérlek, ne lopd!
§ A történetet ugyan megoszthatod akárkivel, viszont nem módosíthatod, a történet tartalmát, bármilyen részét engedély nélkül felhasználni, más oldalon közzétenni tilos. Kérlek, ha látod valahol, ahol nem kellene, akkor itt, vagy chaten, vagy bármilyen elérhetőségemen jelezd nekem.
Bármilyen kérdés-kérés esetén nyugodt szívvel keress meg! 
Forrás: Saját regény, így a hozzá kapcsolódó címeket, helyszíneket, karaktereket, történéseket és cselekményszálakat én birtoklom. Ez egy fikciós mű, a valósággal való egyezés a véletlen műve! 
Ihlette: Tansie Stephens/hybridgothica nevű művész, Da Vinci-kód és a Futu.re c. könyv, Marvel univerzum, Vikingek c. sorozat ihletette.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, érdekel a véleményed, gondolataid, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖