Informacje

Ismerős az Abeth név? Vagy éppen nem? Javaslom, most azonnal vidd a kurzorod az x-re, zárd be és sose nyisd ki újra. Egy no-name leányzó – ki már évek óta fullasztja a netet – agymenései olvashatóak itt. Egy felület, ami az övé... Vigyázz! Biztos kíváncsi vagy? Készen állsz rá? Minden tiszteletem, akkor beljebb is engedlek! Üdvözöllek!

9 Levels of Hell


Cím: 9 Levels of Hell
(Alcím: Afterlife )
Író: Abeth
Téma: fantasy, kaland, dark
Korhatár: 16+
Helyszín: Dublin és a Pokol
Idő: 2018

Fülszöveg: Meghaltál balszerencsédre. Pokol vagy menny? Hát, peched van, pokolra jutottál. De az ördög annyira, de annyira szórakozott kedvű, hogy  megengedi a túlélésedet. Annyi a dolgod, hogy a szintet teljesíted. Az első megtörtént, valahogy végig küzdötted magadat, újra az életben jársz. De levadásznak és meghalsz, jöhet a 2. szint. Képes vagy megcsinálni? Van értelme megcsinálni? "Az életet nem szabad túl komolyan venni, mert még úgy sem élte túl senki."

Részek: 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Kiegészítők: érdekességek, karakterívek, elmesélések, képek, videó, egyebek.

2% 2%
Hamarosan...

Idézet a következő részből:
– Várjon! – kezdtem el integetni és a busz befordult a kanyarba, én pedig leértem, már csak át kellett mennem az úton.
– Várjon! – léptem fel az úttestre.
Csikorgás hallatszott jobb oldalról és egy sötétített ablakú, fényes szürke Audi közeledett felém. A kormány mögött egy ijedt pasast láttam meg, akinek a szájában cigaretta lógott, szeme kikerekedett, szőke haja rakoncátlanul lógott a szemébe. Valamit ordítani kezdett, de nem hallottam meg. A következő pillanatban a fényszórók elvakították a szememet, így az út közepén teljesen ledermedtem, ő pedig egyre közeledett hozzám...

Figyelmeztetés: Saját ötlet, a valósággal való egyezés a véletlen műve! Kérlek, ne lopd!
Forrás: Dante: Pokol c. könyve adta az ötletet a Pokol felépítéséhez, ezen kívül a Defense Devil c. manga.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, ne félj nyomot hagyni magad után, mert az is egy vélemény, ami nekem számít, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖

A blogot írja és szerkeszti: Abeth. 2018 – . Üzemeltető: Blogger.