Informacje

Ismerős az Abeth név? Vagy éppen nem? Javaslom, most azonnal vidd a kurzorod az x-re, zárd be és sose nyisd ki újra. Egy no-name leányzó – ki már évek óta fullasztja a netet – agymenései olvashatóak itt. Egy felület, ami az övé... Vigyázz! Biztos kíváncsi vagy? Készen állsz rá? Minden tiszteletem, akkor beljebb is engedlek! Üdvözöllek!

Szesz-éjek


Cím: Szesz-éjek
Alcím: Kedves napló!
Besorolás: történelmi, romantikus, lélektani, naplószerű
Korhatár: 18+
Helyszín: Budapest, Magyarország
Idő: 1913-1921
Figyelmeztetés: Erőszakos és erotikus jelenetek előfordulhatnak benne, mindenki csak saját felelősségre olvassa. 

Fülszöveg: Egy doboz, egy lezárt doboz, mely csak sínylődik a padlás egyik sötét sarkában. Egy doboz, melyet megtalálnak, de nyitni nem lehet, hisz a kulcs elveszett. Bedobták a Dunába sok évvel ezelőtt. Egy doboz, mely titkokat és emlékeket őriz. Teli van levelekkel, tárgyakkal és egy naplóval.
Egy napló, mely érzésekről, tapasztalatokról szól. Egy napló, mely keserves szerelmet ígér és hosszú háborút. Egy napló, melynek illata szesszel átitatott keserédes boldogság. Egy napló, mely véget ér.

Részek: 0 I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII XIII XIV XV XVI XVII XVIIIXIX XX
Kiegészítők: érdekességek, karakterívek, elmesélések, képek, videó, egyebek.

2% 2%
Frissítés: Ahogy tudom, hozom. 
Hamarosan...

Idézet a következő részből: 
– Atyám! Atyám! Ezzel mit csináljunk? Évek óta csak fenn porosodik! Egyáltalán mi van benne? Ki tudjuk nyitni?
A doboz egy rozsdabarna szempár tűzébe került, melynek pupillája hirtelen tágult ki a felismerés erejétől. A csillogás hamar egy elgyötört kifejezéssé teljesedett ki, a komorság pedig rejtélyesen ült alá a levegőben.
– Nem! – Meglepően élesen csendült hangja, amitől mindketten megrezzentek. Az ifjabb kérdőn nézett apjára, aki nyomban össze is szedte magát, érezve, hogy magyarázat szükséges. – Nincsen meg a kulcsa.

Figyelmeztetés: Saját ötlet, a valósággal való egyezés a véletlen műve! Kérlek, ne lopd!
Forrás: Egy gyárlátogatás a Dreherben, és a Fékezhetetlen c. film.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, ne félj nyomot hagyni magad után, mert az is egy vélemény, ami nekem számít, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖

A blogot írja és szerkeszti: Abeth. 2018 – . Üzemeltető: Blogger.