Informacje

Itt járó idegen, üdvözöllek az Arctalan blogon! Az én birodalmamban, ahol minden és mindeki lehet akármi és akárki. Lépj be bátran, vesssz el a történetek között, egy iromány erejéig legyél valaki más, tudj valami mást, itt minden megtörténhet!

I, the Soldier

Cím: I, the Soldier (Én, a katona)
Besorolás: fanfiction (Marvel), akció, kaland, hurt/comfort, drama, sci-fi, general, oc, ooc, NA
Ship: egyelőre non-pairing
Korhatár: 16+
!!!Figyelmeztetés: Trágár szavak, erőszakos (néhol meglehet erotikus) jelenetek fordulhatnak elő benne, mindenki saját felelősségre olvassa el! További kényes témák a teljesség igénye nélkül: alkoholfogyasztás, emberrablás, túszhelyzet, kínzás, karakterek halála, PTSD, toxikus párkapcsolat.
Eredeti: Link (nem szüntetem meg, hadd lehessen olvasni a botorkálásomat, sok minden változott ahhoz képest)
Idő: 2014 környéke (főképp, de...)
(Amerika Kapitány 2 után, de Ultron kora előtt)
Helyszín: Amerika és Európa egyes pontjai
Alfa és az Omega. A klasszikus görög ábécé első és utolsó betűje. A kezdet és a vég.

Mi a kezdet? 
Annabeth azt hitte, hogy minden 2009 tavaszán kezdődött, amikor Jamesszel találkozott, és a férfi tönkretette az életét. Abbahagyta az egyetemet és belépett a katonaságba, hogy elérje a célját: megölje Jamest.

De lehet, hogy csak pár évvel később kezdődött minden, amikor Fury megkereste és ajánlatot tett neki, hogy kiképzi ügynöknek, Bosszúállóvá teszi. Végül élt a lehetőséggel, hisz a S.H.I.E.L.D.-en keresztül eljuthat Jamesig. Ki gondolta volna, hogy az útja nem volt szerelméhez vezet, hanem a Tél katonáján keresztül a HYDRA-ig?

Esetleg 1991-ben, amikor Howard Stark és felesége autóbalesetben meghalt és a HYDRA még öt katonával bővítette a Tél programját?

Azonban mi van, ha még sokkal előbb kezdődött az egész, nem napokkal és hetekkel, hanem évtizedekkel előbb, valamikor a második világháború környékén, amikor Vörös koponya kiszemelt magának egy nőt?

És mitől számít valami végnek? 
Hogy meghalunk és befejeződik az életünk? Csak remélhette volna, hogy így van. Azonban felébredt.


40% 40%
Frissítés: Amikor tudom, hozom. 
Hamarosan...

Idézet a következő részből:
Ócska telefonja után nyúlt, beütött egy számot, nem sokkal pedig utána küldött egy „1”-es betűt, mikor egy gépi hang beleszólt a telefonba, majd már le is rakta.
Egy perc sem telt bele, és azonnal csöngött a telefon, amit felvett, hang nem szólt bele azonnal, de nem is volt rá szükség.
– Tél beszél! – mutatkozott be. 
75% 75%

Megjegyzés: 
  • A történet nem dolgozik az összes filmmel, nem követi mindegyiknek aktívan a cselekményét, részletekben történt változás. Ennek oka, hogy az eredeti ötletemtől nehezen tudok megszabadulni, de próbáltam megfelelően alakítani, így mégis muszáj volt valamibe belenyúlnom. 
  • Így például a Triskelion 2012 után újra lett építve. 
Figyelmeztetés: Ne lopd!
§ A történet megtalálható Wattpadon, Merengőn, és sehol máshol. A történetet ugyan megoszthatod akárkivel, viszont nem módosíthatod, a történet tartalmát, bármilyen részét engedély nélkül felhasználni, más oldalon közzétenni tilos. Kérlek, ha látod valahol, ahol nem kellene, akkor itt, vagy chaten, vagy bármilyen elérhetőségemen jelezd nekem.
Bármilyen kérdés-kérés esetén nyugodt szívvel keress meg!
Forrás: Nem birtoklom a Marvel univerzumotsem a hozzá kapcsolódó címeket, helyszíneket, karaktereket, történéseket és cselekményszálakat; Marvel Entertainmentet, Stan Leet illetnek a jogok. Ez egy fikciós mű, csak a saját karaktereim és azok élete és a hozzájuk tartozó cselekményszál, kiegészítés, a történetben eszközölt egyéb változtatás az én ötletem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, érdekel a véleményed, gondolataid, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖