Informacje

Ismerős az Abeth név? Vagy éppen nem? Javaslom, most azonnal vidd a kurzorod az x-re, zárd be és sose nyisd ki újra. Egy no-name leányzó – ki már évek óta fullasztja a netet – agymenései olvashatóak itt. Egy felület, ami az övé... Vigyázz! Biztos kíváncsi vagy? Készen állsz rá? Minden tiszteletem, akkor beljebb is engedlek! Üdvözöllek!

I, the Soldier

Cím: I, the Soldier
Besorolás: fanfiction (Marvel), akció, kaland, hurt/comfort, drama, sci-fi
Korhatár: 16+
Helyszín: Amerika és Európa egyes pontjai
Idő: 2014 környéke (főképp, de...)
(Amerika Kapitány 2 után, de Ultron kora előtt)
Eredeti: Link (nem szüntetem meg, hadd lehessen olvasni a botorkálásomat, sok minden változott ahhoz képest)
Figyelmeztetés: 
Trágár szavak, erőszakos jelenetek fordulhatnak elő benne, mindenki saját felelősségre olvassa el! 

Fülszöveg: 
Alfa és az Omega. A klasszikus görög ábécé első és utolsó betűje. A kezdet és a vég.

Mi a kezdet? 
Annabeth azt hitte, hogy minden 2010 tavaszán kezdődött, amikor Jamesszel találkozott, és a férfi tönkretette az életét. Abbahagyta az egyetemet és belépett a katonaságba, hogy elérje a célját: megölje Jamest.

De lehet, hogy csak pár évvel később kezdődött minden, amikor Fury megkereste és ajánlatot tett neki, hogy kiképzi ügynöknek, Bosszúállóvá teszi. Végül élt a lehetőséggel, hisz a S.H.I.E.L.D.-en keresztül eljuthat Jamesig. Ki gondolta volna, hogy az útja nem volt szerelméhez vezet, hanem a Tél katonáján keresztül a HYDRA-ig?

Esetleg 1991-ben, amikor Howard Stark és felesége autóbalesetben meghalt és a HYDRA még öt katonával bővítette a Tél programját. 

 Azonban mi van, ha még sokkal előbb kezdődött az egész, nem napokkal és hetekkel, hanem évtizedekkel előbb, valamikor a második világháború környékén, amikor Vörös koponya kiszemelt magának egy nőt?

És mitől számít valami végnek? 
Hogy meghalunk és befejeződik az életünk? Csak remélhette volna, hogy így van. Azonban felébredt.

SzereplőkWattpad
Részek: 

40% 40%
Frissítés: Amikor tudom, hozom. 
Hamarosan...

Idézet a következő részből:
Ócska telefonja után nyúlt, beütött egy számot, nem sokkal pedig utána küldött egy „1”-es betűt, mikor egy gépi hang beleszólt a telefonba, majd már le is rakta.
Egy perc sem telt bele, és azonnal csöngött a telefon, amit felvett, hang nem szólt bele azonnal, de nem is volt rá szükség.
– Tél beszél! – mutatkozott be. 
75% 75%

Megjegyzés: A történet nem dolgozik az összes filmmel, nem követi mindegyiknek aktívan a cselekményét, részletekben történt változás. Ennek oka, hogy az eredeti ötletemtől nehezen tudok megszabadulni, de próbáltam megfelelően alakítani, így mégis muszáj volt valamibe belenyúlnom. 
Figyelmeztetés: Ne lopd!
Forrás: A Marvel univerzum ihlette, legfőképpen a Bosszúállók széria. Minden jog őket illeti, a többi saját kútfő. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, ne félj nyomot hagyni magad után, mert az is egy vélemény, ami nekem számít, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖

A blogot írja és szerkeszti: Abeth. 2018 – . Üzemeltető: Blogger.