Informacje

Itt járó idegen, üdvözöllek az Arctalan blogon! Az én birodalmamban, ahol minden és mindeki lehet akármi és akárki. Lépj be bátran, vesssz el a történetek között, egy iromány erejéig legyél valaki más, tudj valami mást, itt minden megtörténhet!

Sakktáblán

Cím: Sakktáblán
Besorolás: fanfiction (D.Gray-Man), akció, kaland, romantikus, sci-fantasy, spirituális, supernatural, general, hurt/comfort, slow-burn, oc, ooc, NA
Ship: egyelőre non-pairing
Korhatár: 16+ (néhol 18+)
!!!Figyelmeztetés: Erotikus és erőszakos jelenetek, trágár szavak előfordulnak benne, mindenki csak saját felelősségre olvassa! További kényes témák: alkoholizmus, karakter halála, kínzás.
Idő: alternatív 19. század
Helyszín: alternatív Anglia és Európa egyes részei
A világ nagy háború előtt áll, a Noé család élükön az Ezeréves Gróffal az emberek fájdalmát kihasználva szörnyetegeket alkot, hogy elhozza a három napos sötétséget. 
Ellenük nincsenek mások, mint egy maréknyi ördögűző és a Rend, hogy felvegyék a harcot, megvédjék az emberiséget. Minden erőforrásukat latba vetik, kénytelenek alkalmazni még Allen Walkert is, aki beszámíthatatlanná vált a benne felébredő 14. Noé, a Zenész miatt. 
És a kaotikus események között kinek van ideje hat évre visszatekintenie? Senkinek, és mégis muszáj, amikor Wilma Hermann tábornok magához tér és visszatér harcolni.  
Frissítés: Ahogy tudom, hozom. Azonban biztos állíthatom, hogy nem olyan gyakran, a manga végéig tudom, mit szeretnék, hogy onnan hova tovább... Ha eljutok odáig, meglátom! 

Idézet a következő részből:
Közelről látva, Wilma biztos volt benne, hogy látta már a fegyvert. Nem tudja hol és mikor, vagy kinél, de látta, csak éppen ennek komplementerét.
– Ő nem aktiválja?
– Mi vajon a képessége?
– Mit szórakozik?! Támadjon már! – A sutyorgások egyre erősödtek, a két küzdő csak ekkor vette észre, hogy az edzőteremben lévők mindegyike a közönség része lett, kíváncsian várták megtudni, hogy ki is Wilma Hermann és mire képes Allen Walkerrel szemben.
Sajnálom. Wilma vére dübörgött, az adrenalin száguldott ereiben, folyamatosan kényszerítve a harcra, sőt, valami más csábította. Egy hang: harcolj, harcolj, HARCOLJ! Olyan rég volt már… Már elfelejtette, hogy milyen érzés is igazán, mennyire fájdalmas és élvezetes, mennyire húsba hasító és józanító. De tudta, félni fognak, ahogy ő retteg ettől az erőtől, mert akkor nem menekülhet a tettei elől. Mit tettem hat évvel ezelőtt?
Megírva belőle: 90% 90%
Figyelmeztetés:  Kérlek, ne lopd!
§ A történet megtalálható Wattpadon még és sehol máshol. A történetet ugyan megoszthatod akárkivel, viszont nem módosíthatod, a történet tartalmát, bármilyen részét engedély nélkül felhasználni, más oldalon közzétenni tilos. Kérlek, ha látod valahol, ahol nem kellene, akkor itt, vagy chaten, vagy bármilyen elérhetőségemen jelezd nekem.
Bármilyen kérdés-kérés esetén nyugodt szívvel keress meg!
Forrás: Nem birtoklom a D.Gray-man mangát és animét, sem a hozzá kapcsolódó címeket, helyszíneket, karaktereket, történéseket és cselekményszálakat; Katsura Hoshinot illetnek a jogok. Ez egy fikciós mű, csak a saját karaktereim és azok élete és a hozzájuk tartozó cselekményszál, kiegészítés, a történetben eszközölt egyéb változtatás az én ötletem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, érdekel a véleményed, gondolataid, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖