Informacje

Ismerős az Abeth név? Vagy éppen nem? Javaslom, most azonnal vidd a kurzorod az x-re, zárd be és sose nyisd ki újra. Egy no-name leányzó – ki már évek óta fullasztja a netet – agymenései olvashatóak itt. Egy felület, ami az övé... Vigyázz! Biztos kíváncsi vagy? Készen állsz rá? Minden tiszteletem, akkor beljebb is engedlek! Üdvözöllek!

Sakktáblán


Cím: Sakktáblán
Téma: fanfiction (DGM), akció, kaland, romantikus, sci-fantasy, spirituális, supernatural 
Korhatár: 16+
Helyszín: alternatív Anglia és Európa egyes részei
Idő: alternatív 19. század
Figyelmeztetés: Erotikus és erőszakos jelenetek, trágár szavak előfordulnak benne, mindenki csak saját felelősségre olvassa! 

Fülszöveg: 
A világot kezdi beborítani a sötétség, a Gróf el akarja pusztítani az emberiséget. 
Ellene nincsenek mások, mint az ördögűzők és a Rend, hogy felvegyék a harcot. Minden erőforrásukat latba vetik, annyira, hogy alkalmazzák Allen Walkert, aki beszámíthatatlan és felébredt benne a 14. Noé, a Zenész. És a kaotikus események között kinek van ideje hat évre visszatekintenie? Senkinek, és mégis muszáj, amikor Wilma Hermann tábornok felébred.

VilágrólWattpad
Részek: 

30% 30%
Frissítés: Ahogy tudom, hozom. Azonban biztos állíthatom, hogy nem olyan gyakran, a manga végéig tudom, mit szeretnék, hogy onnan hova tovább... Ha eljutok odáig, meglátom! 

Idézet a következő részből:
Közelről látva, Wilma biztos volt benne, hogy látta már a fegyvert. Nem tudja hol és mikor, vagy kinél, de látta, csak éppen ennek komplementerét.
– Ő nem aktiválja?
– Mi vajon a képessége?
– Mit szórakozik?! Támadjon már! – A sutyorgások egyre erősödtek, a két küzdő csak ekkor vette észre, hogy az edzőteremben lévők mindegyike a közönség része lett, kíváncsian várták megtudni, hogy ki is Wilma Hermann és mire képes Allen Walkerrel szemben.
Sajnálom. Wilma vére dübörgött, az adrenalin száguldott ereiben, folyamatosan kényszerítve a harcra, sőt, valami más csábította. Egy hang: harcolj, harcolj, HARCOLJ! Olyan rég volt már… Már elfelejtette, hogy milyen érzés is igazán, mennyire fájdalmas és élvezetes, mennyire húsba hasító és józanító. De tudta, félni fognak, ahogy ő retteg ettől az erőtől, mert akkor nem menekülhet a tettei elől. Mit tettem hat évvel ezelőtt?
Megírva belőle: 90% 90%

Figyelmeztetés:  Kérlek, ne lopd!
Forrás: Az ötletet ihlette az D.Gray-man manga és anime. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, ne félj nyomot hagyni magad után, mert az is egy vélemény, ami nekem számít, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖

A blogot írja és szerkeszti: Abeth. 2018 – . Üzemeltető: Blogger.