Informacje

Itt járó idegen, üdvözöllek az Arctalan blogon! Az én birodalmamban, ahol minden és mindeki lehet akármi és akárki. Lépj be bátran, vesssz el a történetek között, egy iromány erejéig legyél valaki más, tudj valami mást, itt minden megtörténhet!

2021. június 2., szerda

10(-1) félbehagyott

Hellobello!
Cím: 10(-1) félbehagyott
Kategória: egyéb 
Figyelmeztetések:
Terjedelem: 3024 szó
Forrás: Volt a 10 cím bejegyzésem, no meg láttam Syntesiánál is a posztot, így legyen egy kevés szó a félbemaradottakról. Miért is lettek félbemaradva és miről is szóltak. 
Megjegyzés: Ha már úgy sem haladok semmimmel, akkor legalább egy ilyen poszttal megörvendeztetlek titeket. Meg nekem is nosztalgikus volt, hisz mindegyik jelentett/jelent valamit a számomra :3 
Megjegyzés 2: Itt szeretném kijelenteni, hogy most, a szakdolgozat leadásával egészen az államvizsgáig nem hiszem, hogy hozok bármit is, tanulnom kell bár megértené az agyam is jún. 16. vagy 18.-a lesz, de utána találkozunk újra :3 
Jó olvasást!💖 További szép napot!
* * *

Nem egy ötlet lett már kukába dobva nálam, novellákról ne is beszéljünk, mert abból aztán Dunát is lehetne rekeszteni. Van egy blogos füzetem, ahol vezetem, hogy mit kéne megírni, van az egyenesen kihúzott, amit megírtam és van a hullámos, amit pedig nem és nem is fogok. Hadd ne mondjam, melyikből van több.  Ezekből sorolok fel most párat, aminek adtam esélyt, hogy megírásra kerül, de aztán félbemaradt. Mily meglepő. Megjegyezném, a kezdeti blogos történeteim nem lesznek itt xD azokról tudni sem akarok. 

Monster/Malazár hagyatéka/A vér nem válik vízzé 
Persze, ki nem írt/nem akart írni már HP fanficet. Bennem is felmerült, természetesen, csak valahogy sosem csiszolódott jó irányba a történet. Címekből is látszik, hogy rengeteg verzió járt már a fejemben, bár pár alapkő az megmaradt. 
Ithya, a lánykám mert az oc-k nem olyan rossz dolgok az első verzióban Voldemort és Bellatrix lánya volt. (Harry Potter és az elátkozott gyermek után szabadon, nem igaz? No meg Hős a sötétben). Ennek ellenére amúgy a Tűz serlegéig nem is kavarja fel az állóvizet igazából, rendesen telnek az évei, miközben Harrynek meg egy nyugodt sincs. Egészen nem kerül képbe, míg ifjabb Barty Kupornak meg nem akad a szeme rajta, hogy jé, de hasonlítasz te valaki(k)re, és ha már Harry nevét el tudta intézni, belekerül Ithyaé is. A másik verzió sem sokban tér el, annyiban leginkább, hogy ő Morfin Gomold unokája, vagyis Malazár leszármazotja (oké, Voldemort lányaként is az...). Mardekáros lesz, annak ellenére, hogy nem érzi magát annak, ezért lesz sokat a Griffendélesekkel. (Btw, újra kitöltöttem a pottermore-t és Mardekáros lettem, he he... (nem hittem volna, régen úgy emlékszem, hogy vagy Griffendéles vagy Hollóhátas voltam, de hogy most a Mardekár...)) Ebben a verzióban nem lesz részese a Tusának, úgy emlékszem. Jah és rendkívül jól jön ki a Weasley ikrekkel, Fredbe fog beleszeretni, aki aztán ugyebár meghal és ott marad George-dzsal, aki ugyan hasonlít ikertestvérére, de mégsem ugyanaz. Elkezdtem írni, de hogy most én végig vegyem a negyedik résztől... az sok. És van egy érzésem, rengeteg ilyen tucat fanfic van. 
 
Calor anor na ven  
Ez volt az első borító, amire büszke voltam és vagyok a mai napig is. Pedig ez még nem is photoshopban készült :D de a színei annyira tetszenek. 
Sztorira térve, igen, Gyűrűk Ura fanfic. És még négy részig publikálva is volt, pont odáig, amikor végre elkezd történni valami :D Lánykámat amúgy kijátszottam egy frpg oldalon, igaz, igazítottam az ottani szálakhoz, de működőképesnek tűnt. 
Középföldén már járt egy ideje egy jóslat, és mit ad isten, Elrond elsőszülött lányát éri utol. A családi barna hajtól eltérően Allessë vörössel születik. Apja mindent megtesz, hogy az átok ne tudjon beteljesülni, így igazából nem engedi ki Völgyzugolyból egészen egy bizonyos napig. Ami végzetes is lesz. Mert ez a sötét, démonszerű valami végre a gazdatestbe, Allessë-ba szállhat. Az idő ugyan telik,  Galadriel óva inti, hogy ez az állapot nem tartható fenn. Ez egészen Szauronig tart, aki fel akarja használni a nő erejét. Allessë feláldozza magát, hogy ez ne történhessen meg. Csakhogy nem hal meg, viszont mindenki úgy tudta, hogy igen. Így vándorolni kezd az emberek között, ezzel tünde vonásai elkezdenek csökevényesedni az évtizedek, -századok,-ezredek alatt, míg a Gyűrű története újra elő nem kerül. Frodóra a Pajkos Póninál akad,  jól tudja, Szauron nem emelkedhet fel újra és velük tart, majd Aragornéknak segít tovább. Oh és Haldír *.* Jah, ennek is a nagy problémája, hogy nagyon hosszú lenne, ezen kívül op a karater... 
A jóslat... az eredeti hat versszakból csináltam hármat, mert kínos volt xD
Haja vörös lesz, mint a vér
Lelke, mint a tündöklő fény
Nagykorúvá ér
És megtalálja őt a sötét.

Tisztasága elveszik örökre
Mocskos kezét teszi ölbe
Marad rajta jel
Melyet nem tüntethet el.

Eszét vesztve áll magában
Vérek vörös bíborában
Fuss, míg lehet
Hatalma pusztít véresen.

3, 2, 1, Csapó! 
Tom Hiddleston rpf fanfic. Oké :D Ez lett volna egy James Bond film forgatása. Drága lánykám pedig a másodrendező miért minden hetero?  Ebből is volt publikálva, de összesen csak a prológus és az első rész, és nem is lett végül tovább gondolva, mert az olyan menő volt még 2015-ben xD   Tényleg fogalmam sincs, hogy mit akarhattam ezzel, azon kívül, hogy összeboronálni Tomot egy Lana del Rey pofijú oc-vel. Még csak nem is különösebben néztem utána egy forgatás működésének. A prológus még csak az első találkozás volt, amikor már a casting megtörtént és a szövegek ki lettek osztva. Volt egy-két jelenet próba és ennyi. A második volt a promó képek készítése és az interjúztatás, de utána el kellett volna mélyednem magában a forgatásban és hát... öhm... lusta voltam, szép szóval :D Kicsit romantikus komédiaszerű lett volna, Tom sokszor kéri fel Lanea-t, hogy próbáljanak el egy-egy jelenetet, vagy épp Lanea mondja, hogy min kéne javítani Bond megvalósításához. Nem lett volna nagy regény, az tuti. Pedig aztán amennyi borítókép, moodboard, aesthetic lett gyártva hozzá általam... 
Itt a casting: 

Jolly-Joker  
Ez az egyike azoknak, aminél el tudom képzelni, hogy folytatom. Nagyon szerettem írni. Az első film után játszódott volna az ötlet, Atlasék épp készülnének a második nagy dobásukra, mikor egy baleset keresztül húzza a számításaikat és a kulcsszereplő rendőrnő éppen kórházba kerül. Mentőtervként kitalálják, hogy a balesetet okozó – amúgy cirkuszi akrobata – lány véletlenül hasonlít a rendőrnőre, hogy micsodaaaa fogja eljátszani a megfelelő szerepet. Csak, ahogy egyre inkább keverednek össze a szálak, annál inkább több probléma és személy jelenik meg. Valóban több személy jelenik meg? Vagy csak egy? Ez lesz a végén a nagy kérdés. 
Meg is írtam belőle három részt, elkészültek a karakterképek, sőt még trailerrel is szórakoztam. Pont akkor halt be a Movie Maker és nem tudtam jól megvágni, azok az egy másodpercek szétcsúsztak, így azzal fel is adtam egy időre a traileres kedvtelésemet. Bár azóta megvan a Sony Vegas, de valahogy még mindig nincs annyi lendületem, hogy vele is foglalkozzak, ne csak a photoshopot űzzem. 
Nagyon szerettem/szeretem ezt a sztorit, a benne lévő Ivyt, miatta képes voltam megannyi cirkuszi előadást megnézni you tube-n és rengeteg bűvésztrükköt tanulmányozni :D Utóbbit kimondottan élveztem, még ha sokat nem is tudok magamtól megcsinálni.
– Naaa, megjött a tékozló FBI-osunk – kuncogta Marritt, miközben élénk tekintettel figyelte Dylant.
– Hogy haladunk? – hagyta figyelmen kívül.
– Nagyszerűen. Kijavítottam egy csorbát – mosolygott irritálóan Daniel és dőlt hátra a kanapén elterpeszkedve. Arcán bármennyire is szórakozottság játszott, tekintete mást mutatott.
– Csorbát? Arra a csorbára gondolsz, aki tegnap még egy kórházban feküdt és ma már a rendőrségen sasszézik?
– Milyen tájékozott vagy...
– Arról nem volt szó, hogy beszervezünk egy külsőst – gesztikulált erősen, ahogy keresztbe fonta karjait, hogy ne legyen üthetnékje.
– Akkor kit raksz a rendőrnő helyére? Így könnyebb is. Kihagyjuk a randevút vele, mondjuk kipróbáltam volna, hogy milyenek a bilincsei – vonta fel a szemöldökét sajnálkozva. – De ő jobbnak tűnik.
– Igazán kinyithatod a szemed, esküszöm, nem fogsz megvakulni tőlem. Sőt, általában azt mondják, elég helyes vagyok. – Rezzenéstelen mimikával figyelte tovább, mire a nő tényleg ki kezdte nyitni a szemét.
[...] Szeme nem csalt, valóban Daniel J. Atlas ült mellette, már-már idegesítően vizslatta, és enyhe vigyort villantva dőlt hátra a székben.
– Helo – bökte ki végül, mert fogalma sem volt, mit mondjon. Egy fan biztos a nyakába ugrott volna áthidalva a kínokat, de ő csak... Csak tisztelte, lenyűgözte a bűvészet, amit alkalmazott, de nem érezte közelinek magához, hogy ezért örömkönnyeket hullajtson.
– Gondolom, nem kell bemutatkoznom, Ivy? – mondta magabiztosan.
– Ahogy látom, nekem sem – könyökölt fel lassan, miközben mellkasa sikoltozva próbálta jelezni, hogy ne tegye. Azonnal visszadőlt a puha párnára, hogy a fájdalom ne mardossa. Halk szusszanás bukott ki belőle, ahogy oldalra döntötte a fejét.
– Tudod, miért vagyok itt? – hajolt előre a férfi is, és térdén megtámaszkodva nézett farkasszemet a lánnyal.
– Azt tudom, hogy majdnem megöltem egy embert, de hogy ennek mi köze van magához, az még rejtély. De inkább mesélje csak el.
Nevetve biccentett Daniel, ahogy feszélyezve érezte hatalmát. Eddig abszolút ő mozgatta a szálakat, de a lány reakcióit nem tudta hova tenni.
– Maradjunk a tegezésnél – fogott bele elsőnek. – És figyelj, mert kétszer nem mondom el.


Látomások titka
Az eddigiekkel ellentétben ez egy original. 
Mindig érdekelt a skizofrénia, disszociatív személyiségzavarok, hogy mik játszódhatnak le egy emberben. Csak épp ezt 2015-ben írtam, amikor inkább csak menőnek tűnt a dolog, de annyira nem mélyedtem el benne. 1980-as évekbeli orvos-páciens kapcsolatot mutatott volna be, ahogy a főszereplőben létező személy(ek) hogyan viszonyulnak az orvoshoz, tévképzeteikhez, szexualitáshoz, no meg az új otthonukhoz, a Sceptre Elmegyógyintézethez. Összesen egy rész volt publikus, és nem is bánom, hogy csak annyi, mert ez több, mint kínos volt, annyira komolytalanul írtam róla. Gondolkodtam rajta, hogy egyszer nekiálljak rendes alapokkal újra, de annyira megterhelő lenne valóban visszaadni az igazságot, hogy nem biztos, hogy ad egy szeretném, ad kettő, én képes lennék megtenni. Elég instabil lelkiállapotom van amúgy is, ezzel való foglalkozás lehet megint csak lehúzna valahova a béka segge alá és olyan helyzetbe nem szeretnék újra kerülni. 
Amúgy a Sötét lovag és az Öngyilkos osztag ihlette, no meg egy kicsit Gollam xD
Ha valaha is foglalkoznék a témakörrel, biztos nem ilyen ötlet formájában fogom megtenni. 
Volt egy jó blogspotos sztori amúgy egy skizofrén lányról: Érted bolondulok (első három rész érhető már csak el), Aranymosáson is indult, csak kiesett aztán.
*képforrás:pinterest 

Always Come Back  
Először ez egy független történet lett volna, aztán lett az ItS második része, most pedig már egészen bele van építve egy része az ItS mostani verziójába. 
Anno három részt élt meg: prológus + 2. 
Hannah Hermannról, egy német lányról szólt, aki '44 egyik reggelén munkába indult. A HYDRA viszont úgy döntött, kellenek még nekik alanyok, így a lányt elrabolták. Részese lesz a Tél programnak, majd az oroszok úgy döntöttek, hogy kisajátítják maguknak a KGB-hez. Fedőneve a Hóhér lett, nem véletlenül, bárkit ki tud végezni, ha parancsba adják neki. Két szálon futott volna a történet, az egyik lett volna Hannah, míg a másik pedig Bucky, egészen a jelenig, mikor a HYDRA összeugrasztja kettejüket. (Akik amúgy találkoztak a Tél program berkein belül, később az oroszok tettek róla, hogy a Vörös szobánál viszont ne) 
Aztán mikor az ItS-be beépítettem, akkor hozzáadtam azt a szálat, hogy Hannah eredetileg Johann Schmidt lánya, akit majd Buckynak sikerül idővel likvidálnia. Mostani szerepét, vagy éppen koncepcióját viszont nem árulom el :P spoiler lenne. 

Elővette a füzetet, amelyben szavakba jegyezte fel emlékeit, hogy könnyebb legyen majd újra visszaemlékezni. Kacskaringós, karcos betűkkel írta fel: "Hannah, 1946. November 12., Moszkva".
Ujjai között végig peregtek a lapok, ahol mindegyik oldalon, sorban állt valami szó, félmondat. A gyermekkora, Steve, a világháború, Karpov, a Tél program, Natalia, 1991. December 16., Stark, Outlaw és még lehetett volna sorolni. Most egy újabb névvel bővült, melyhez alig tudott mást kötni, csak kínt.
– Hannah Herrmann a neve, nagyon sejthető módon Németországban született, a pontos dátumot mi se nagyon tudjuk. Bő két évtizede eltűnt, azóta most látták újra. – Szeme a nőt nézte. – De inkább mondja meg maga – intett Furynak és léptek a lány mögé, ahol a koszos vászoning alig védte hátát, most pedig mikor a katona lerántotta, semennyire sem. Fehér, hegekkel teli bőre felfénylett. Lehetett volna mondani szépnek, még a sebek ellenére is, és ezt még az újak se cáfolták volna meg, bár nem egy újabb és újabb friss sérülés borította, főképp a vállát, ahol a vér beleragadt a pólójába és alvadt meg, így most megint felszakadtak és lassan szivárogni kezdett belőlük a karmazsin vörös vér. De ez senkit sem érdekelt volna, ha meglátja a lány hátát, mely nem volt éppen mindennapi.
– Jézusom – képedt el Fury, arcából kifutott minden szín, ahogy felmérte, mit is lát.
A lány lapockájának aljától egészen derekáig vörös-fekete tetovált vonalak futottak végig és adtak egy ábrát.
Baloldalon egy Hydra jelkép fele látszott. Tökéletesen megrajzolva a három kar, fél száj és az egyik szem, amely most kimeredt, míg a másik oldalon – a felszedett tetoválás hegein – újabb ábra mutatkozott meg. A kövér, vörös csillagot le se lehetett volna tagadni, mindenkinek eszébe jutott volna róla Oroszország. Ez még nem is lenne vészes, de a csillag végei és a karok úgy illeszkedtek a lány puha bőrébe, hogy az már undorító volt. Mintha csak bele lett volna erőltetve a hámrétegbe. A rajz kampós mintákkal kapaszkodott meg, az erek élesebben rajzolódtak ki, mint kellett volna, így tökéletesen úgy tűnt, mintha a tetoválás szívná el a lány erejét.
*épp canva-ztam, azért ilyen pocsék a borító. 

Múmia
Alcím lehetőségek: 
  • Tutanhamon rejtélye
  • Anat lándzsája
  • Atum elhagyott Napja
  • Kambüszész elveszett serege
Amúgy imádom az egyiptomi vallást, ha ezt eddig még nem mondtam volna. És a Múmiából Ardeth Bayt. Úgyhogy késztetést éreztem, hogy írjak egy fanficet vele, ahol Jonathan és Evelyn kitalált nővére jelenne meg, Letisha. Nos, a történelmi rejtélyt elnézve akadt jó pár ötletem. 
Anat egy háború istennő, Széth egyik felesége, így a lándzsáját nagy hatalommal ruháznám fel. 
Atum ugye napisten, meg szokták a világ befejezőjeként is emlegetni, ebből indultam ki, hogy eljöhetne a világvége. 
Tutanhamon rejtélye azért jött, mert a halálát bármivel lehet okolni, pont mint mondjuk a Múmia 2-ben, vagy a Múmia 4-ben, hogy valaki a Tutanhamon hűségesei közül megölte. 
Kambüszész serege pedig amúgy valóban elveszett a sivatagban, és simán lehetne, hogy ha előhívják őket, akkor bosszúvágyuk beteljesülhetne, vagy valami ilyesmi. De ezeket az erőfeszítéseket végül majd a Porból lettünk...-be szeretném egyesíteni: dieselpunk, egyiptomi istenek, 2. világ háború, stb. Hogy sikerül-e vagy sem, azt nem tudom, de lesz benne egy Ardethszerű valaki ♥ Vagy lehet, mégis csak megírom ezt xD

Wolf of Lions
A nagy Trónok harca lázban én is elkezdtem írni egyet. Voltunk páran amúgy: Vörös Rémfarkas, Allison Lannister (nem elérhető már (de itt az általam készült blogtrailer), Kék Rózsa, A védelmező (nem elérhető (de itt az általam készült blogtrailer), A Farkas és Sárkány dala
Az első nekifutáson csúnyán elbuktam, bár legalább a kommentek nem keserítettek el, hanem javasolták, mélyedjek el Westeros rabszolgatartással kapcsolatos dolgaiban. Másodjára már jobban sikerült, és előzőekkel ellentétben, ez a történet nem csak 2-3 fejezetig, ha eljutott, hanem 8-ig! Hihetetlen :D 
Amúgy sok munkám volt benne, Lysandra házát, a Harlowe-kat is megcsináltam: a zászlót (kék alapon , narancssárga napkorong előtt főnix), a jelképet (főnix), jelmondatukat (a tudás hatalom). Amúgy a sztori az lett volna, hogy Lysandra cseléd Lord Jeremnél Északon. Nem éppen könnyű életet él, sokszor bűnbaknak teszik meg, és megbüntetik. Egyik alkalommal találkozik Jonnal, aki meglát benne valamit és nem sokkal később átkerül a Stark családhoz. Szerelme Jonnal kibontakozi szépen lassan, időközben megtörténik Roberték látogatása Északon, és Jon eldönti, hogy a Falhoz megy, viszont Lysa nélkül. Amúgy Roberték látogatása alatt Tyrion kapcsolatot épít ki Lysával, nem is véletlenül, mert elviszi egy másik, azonban már korosodó Harlowe leszármazotthoz, aki elkezdi majd tanítani. A lány idővel elhagyja Északot, Királyvárba megy, hogy elfoglalja helyét, csak hát az nem megy csak úgy: ott van Cersei, meg aztán megjelenik Daenerys. Jonnal való kapcsolata idővel megszakad, és jó maga is rájön, ha a férfi ilyen könnyen elment a Falhoz, sosem lett volna jövőjük azon túl sem, hogy ő szolgáló volt csak, míg Jon, még ha fattyú is, de nagy, neves családé. Oh és igen, Jamie nem véletlenül van a borítón :D Úgy terveztem, hogy amikor elveszti karját, akkor kezd valamilyen kapcsolat kiépülni közöttük. De ezt most már nem fogjuk megtudni. Hogy nem fogom megírni, annak legfőbb oka, hogy hosszú lenne, és nem fogom újra és tovább olvasni a könyveket. Nem jön be nekem Martin stílusa, ez van :/ 
Ez a blog csak azért nem került letörlésre, mert olyan gyönyörű a design. Szabó Vera készítette és ahw * - * 
– Vigyázz erre! – suttogta a fülembe, mire elhajoltam tőle és kezében a gyűrűjét láttam meg.
– De hiszen...
– Csak vigyázz rá! – simította meg az arcomat. – Nálad biztonságban van, tudom.
– Jon... – vettem ki a kezéből és indultak meg végleg a könnyeim, mire csitítóan megölelt és törölte le a könnyeket. – Várj! – szipogtam halkan és néztem a nyakamban lévő Harlowe medálra, hiszen ez volt az egyetlen ékszerem. Majd kioldoztam a nyakamból és nyomtam egy bágyadt mosoly az arcomra.
– Én ezt adom...Egyszer el fogok jönni érte – ingattam a fejemet. Egyelőre nem akartam tudni, hogy mit jelent az, hogy odaadtam neki. – Becsüld meg! Ez az egyetlen ékszerem.
– Honnan van? – nézegette meg a madarat, ahogy ujjai közé vette.
– Majd elmesélem – suttogtam és szorítottam meg a gyűrűt. Majd ránehezedve dőltünk az ágyra. Átölelve a derekát bújtam hozzá.
[...] Csak nézte a nőt, akit úgy szeretett és most elhagyja. Nyakában már ott volt a Harlowe medál, melyet Lysandra adományozott neki.
Így kezdődött el a búcsú.

 

!Nem az én you tube fiókomon futnak a trailerek, mert volt ebből pár éve gond, így egy nagyon jó barátom feltette őket anno. 

Egy lány, egy tetoválás
Ígérem, ez az utolsó  :D This was my first story. Az első mindig mélyen él az emberben, nem igaz. Minden hibájával egyetemben. És CSAK erről fogok említést tenni a többi őskori közül.  
Beszéltem róla már itt
Szeretem a történelmit, Mátyás király nem a Mátyás mesék miatt, de valamiért az egyik kedvenc királyom volt. Miért ne játszódna akkor a történet? Vagyis régebbi gyökerei vannak a szituációnak. Arról szól, hogy a királyokat évszázadról évszázadra mindig védte egy elit alakulat, ez így volt egészen Hunyadi Lászlóig. Akkor a nemesség megelégelte az alakulat amúgy is egy ideje lévő pontatlanságát és félelemkeltő volt, hogy ilyen hatalommal rendelkeznek, így két legyet egy csapásra elven, lemészárolták túlerővel ezt a klán nagyságú alakulatot. Maradt egy-két túlélő, akik a Föld alá menekültek. És most a király megint veszélybe van, merénylet készülődik ellene. A lánykám ebben a bejegyzésben csak nők vannak?! – fogalmam sincs, hogy hívták – éppen képzik ki, és úgy tűnt, hogy ő még az ősök leszármazottja, megmaradt benne ugyanis a mágikus vér, ami megmutatkozott egy tetoválásban a hátán. Semmiképp sem akarják elengedni, sőt Keletről (?) hívnak hozzá mestert, aki kiképezze, de hát azért lett belőle történet, mert természetesen elmegy, és segít a királynak. Az álcáját el fogja veszíteni, így Mátyás csak azért nem öleti meg, mert tényleg a haláltól mentette meg barátnője Quatar (=Dinnye valamilyen nyelven) segítségével. Nem írtam tovább, úgyhogy nem tudom, hogy folytatódott volna...  Hát igen, Mátyás király korába oltott Assasin's creed-szerű valami volt ez... Ma már minden alapszik valamin. Az volt benne tök jó, hogy egy osztálytársammal írtuk órán együtt, vagyis pontosabban én füzetbe, ő csak elolvasta, meg néha ötletelgetett, őt formázza meg például Quatar :D a régi blogos idők xD
*képforrás: pinterest.com

Ennyi lett volna ez a majdnem 10 cím. Mondjuk azt nem értem, hogy miért mindegyikben csaj a főszereplő :D no meg 2 kivételével, mind fanfic. Szeressük a fanficeket, jó dolgok :3 Ahogy látszik, igen, ötlet mindig volt, kivitelezés kevésbé, és néha jobb is, hogy nem... :D 

9 megjegyzés:

  1. Óóó, nagyon szurkolok a szakdogádnak meg az államvizsgádhoz is, nekem rettenetesen jó érzés volt egy életre megszabadulni az egyetememtől, de utáltam is, höhö.

    Endgem a Pottermore megállás nélkül a hugrába oszt be. XD Egyébként én asszem összesen 1 HP ficcel próbálkoztam XD, annyira nem a stílusom amúgy a fanfictionok írása, de szeretem olvasni. :D

    A Calor anor na ven borító színei pedig tényleg gyönyörűek nagyon különleges lett, ügyes vagy! *-* Én nagyon hiányolom amúgy a Gyűrűk Urás fandomot kicsit úgy érzem, el van hanyagolva, a HP mintha elnyomná, de lehet csak rossz körökben mozgok. XD Azt is szeretem, de nekem kicsit a LoTR marad a szívem közepe, attól függetlenül hogy HP-s frpg odlalon játszok XD

    A Jolly-Jokerre nagyon kíváncsi lennék amúgy, tök izgalmasnak hangzik. :3

    Látom te is próbálkoztál olyan mentális betegségről szóló sztorival, egyébként a borítója gyönyörű lett, nagyon hatásos. :3 És bizony elég nehéz és nyomsztó már csak írni is ilyenről, utána nézni pláne, és minden elismerésem azoknak akik ki bírják ép ésszel az ilyen emberek ápolása mellett mert nagyon szomorú tud lenni. És néha sajnos veszélyes is.

    Nem hittem volna, hogy megihlet valaha az én bejegyzésem valakit, de örülök, hogy olvashattam a te történeteidet is! Nagyon érdekes volt, és izgulok, hátha egy-egy esélyest publikálsz is! ;)

    u.i: bocsi a szófosásárt egy éve be vagyok zárva a szüleimmel a házba kicsit már rámjött XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát már én is alig várom, mert ebben a tempóban megesz az idegesség addigra xD De köszönöm <3

      Én úgy emlékeztem, hogy régen Hollóhátas voltam, meg oda el is tudom képzelni maga, meglepett ez a Mardekáros dolog :D

      Amúgy igen :( régebben még inkább voltak, de most már egyre kikopóbbnak érzem, pedig aztán abban is lehet bőven mit írni. Én mindkettőt nagyon szeretem, és nem bánnám, ha lenne több Lotr, de lehet, ahhoz kevésbé mernek úgy nyúlni, meg most épp nem jött még el a korszak, lehet ha kijön az amazontól a sori, akkor máris bedurran xD (bár ahhoz annak jól is kell sikerülnie)

      Igen, szerintem sokakban egyszer felmerül, hogy írjon erről aztán vagy sikerül, vagy nem. Szerintem, még mi sem tudjuk elképzelni, hogy mi folyhat egy-egy ilyen intézetben...

      Meglátjuk xD ha lesznek is, ezek nem mostanában. Persze, ki tudja, én már csak olyan vagyok, mint az időjárás.

      Törlés
    2. Én attól az amazonos soritól nagyon félek. XDDD

      Törlés
    3. Én is :( az a baj, hogy szerintem inkább teszik olyanná, mint ami a mostani fogyasztói társadalomnak kell, mint amilyen amúgy Tolkien világa.

      Törlés
    4. Hát igen, egyet értek. Tartok tőle én is, hogy túl leegyszerűsített lesz már, és valami nagyon fura hype lesz körülötte emiatt. De szerencsére van belőle fantasztikus film! *-* XD

      Törlés
  2. Bár történeteket még nem írtam (na jó, de igen 😊, de az összes csak ötlet formájában létezik), a félbehagyott munkák posztolása nem is olyan rossz gondolat - ezért talán Syntesia-nak nár a köszönet. Mivel elég friss blogger vagyok, talán majd csak pár év múlva, de megeshet, hogy használni fogom. 😉
    A Mátyás király kori sztorit pedig teljes bedobással támogatom. 💪 Már csak a vázlat-szerűség olvasása során egy fél film leforgott a szemem előtt. Ha netalántán, a véletlen pislákoló reménysugarának a legapróbb fénnyalábvégével mégis nekikeserednél (vagy eladnád az ötletet egy filmes cégnek vagy mégjobb esetben te írnád a forgatókönyvet 🤔) azonnal értesíts, mert én leszek a No1 olvasód/néződ és már a 2.-at is ismerem 😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam is a legtöbb ötlet formájában létezik :D és elálmodozom róluk, de majd egyszer csak sikerül párat megírnom :D
      Nekem nosztalgikus volt kiírni, előkeresni a megírt részeket és beleolvasni, úgyhogy mindenképp javaslom. Aztán ki tudja, még a végén lesz olyan, ami befejezésre is kerülhet.

      Nos, köszönöm szépen, ez jól esik, nem gondoltam volna, hogy pont az a történet kap támogatást, amit először írtam (és ennek folyamán épp az a legamatőrebb minden téren). Filmes cég? Alapvetően minden történet nekem először inkább filmként van meg a fejemben, elég vizuális típus vagyok, utána kerül papírra, örülnék, ha csak egy is kapna ilyen lehetőséget :D de hát...
      Mindenképp, ha valaha úgy esne <3 Köszönöm!

      Törlés
  3. Sziaa!
    Olyan jó olvasni ezeket a bejegyzéseket.
    Minden olyan ötletes és érdekes és az ember csak azon kapja magát, hogy ez miért nincs publikálva, mert olvasnám :D
    Na, de mindenkinek megvannak a mumus sztorik, amiket anno írt és más fejjel, tapasztalattal és ötletekkel sokkal egyedibbet tud alkotni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Igen, én is nagyon szeretem :D hát, sajnos ezek nem lesznek nagy valószínűséggel, vagy ha mégis egy-kettő, az a nagyon távoli jövőben...
      De igen, egyetértek :D Kíváncsi lennék, neked milyen sztorik lappangnak/lappangtak fejben még a mostaniakon kívül!

      Törlés

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, érdekel a véleményed, gondolataid, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖

© 2018. A blogot írja és szerkeszti: Abeth. Üzemeltető: Blogger.