Informacje

Ismerős az Abeth név? Vagy éppen nem? Javaslom, most azonnal vidd a kurzorod az x-re, zárd be és sose nyisd ki újra. Egy no-name leányzó – ki már évek óta fullasztja a netet – agymenései olvashatóak itt. Egy felület, ami az övé... Vigyázz! Biztos kíváncsi vagy? Készen állsz rá? Minden tiszteletem, akkor beljebb is engedlek! Üdvözöllek!

Wolf of Lions


Cím: Wolf of Lions
(Alcím: Nem a Targaryenek joga ülni a trónon)
Besorolás: fanfiction (GoT), kaland, romantikus
Korhatár: 16+
Helyszín: Westeros sok-sok szeglete
Idő: -
Figyelmeztetés: Trágár szavak, erotikus és erőszakos jelenetek előfordulhatnak benne, mindenki saját felelősségre olvassa. 

Fülszöveg:
Lysandra élete egyszerű. Csupán egy átlagos szolga, se több, se kevesebb. Ha mindent jól tesz, nem érheti vész, de ha valami nem úgy történik, ahogy azt Ura megkívánja, könnyen érheti baj.
Egy nap azonban megismerkedik Havas Jonnal, és az élete változásnak indul. Mégis, mielőtt beilleszkedhetett volna, a Stark családnak végleg befellegzett. Eddard Stark meghalt, és Lysandra újra elvesztette családját, Jonnal együtt.
A bosszúvágy erős, és olyan útnak indul, mely nincs kikövezve és tele van iszonyattal. Olyan út ez, amit árnyék fed és halál környékez, a végén pedig Királyvár terül el, ahol Lysandra talán bosszút állhat.

Részek: 0 I II III IV V VI VII VII IX X XI XII XIII XIV XV XVI XVII XVIII XIX XX
Kiegészítők: érdekességek, karakterívek, elmesélések, képek, videó, egyebek.

5% 5%
Hamarosan...

Idézet a következő részből:
– Én elnézést... – hebegtem-habogtam összevissza, mikor végre hang jött ki a torkomon, mely talán kis megnyugvást adott reszkető lelkemnek.
– Semmi gond – mosolyodott el, majd végig mért, mintha furcsa dolgot látna, ami így is volt, hiszen nem kicsit voltam megtépázva, hátamon a ruha szakadozva, vértől vöröslően lógott le rólam... Minta egy medvével küzdöttem volna meg. – Hiszen fázol! – ragadta meg a karomat és húzott befelé a meleg előszobába. Megkönnyebbült sóhaj hagyta el számat a fülledt légkörre, most kivételesen hálát adtam neki.

Figyelmeztetés: Kérlek, ne lopd!
Forrás: Trónok harca c. könyv és sorozat ihlette és használtam fel, George R.R. Martint illetnek a jogok. Maradék csak az én ötletem. Alternatív univerzumként fogom feldolgozni a GoT-t.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, ne félj nyomot hagyni magad után, mert az is egy vélemény, ami nekem számít, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖

A blogot írja és szerkeszti: Abeth. 2018 – . Üzemeltető: Blogger.