Informacje

Ismerős az Abeth név? Vagy éppen nem? Javaslom, most azonnal vidd a kurzorod az x-re, zárd be és sose nyisd ki újra. Egy no-name leányzó – ki már évek óta fullasztja a netet – agymenései olvashatóak itt. Egy felület, ami az övé... Vigyázz! Biztos kíváncsi vagy? Készen állsz rá? Minden tiszteletem, akkor beljebb is engedlek! Üdvözöllek!

Porból lettünk...


Cím: Porból lettünk...
(Alcím: Porrá leszünk. )
Besorolás: diselpunk, fantasy(inkább), háborús, akció, komédia
Korhatár: 16+
Helyszín: alternatív múlt, Egyiptom
Idő: 1939-1945
Figyelmeztetés: Trágár szavak előfordulhatnak benne, mindenki saját felelősségre olvassa. 

Fülszöveg: Bekövetkezett az, amitől sokat tartottak: a második világháború. Bombák, lőfegyverek, az emberek csak úgy hullottak a színtéren, így mindenkit besoroztak, akit lehetett. Juliant is beosztották, még hozzá Egyiptomba küldve a német vonal ellen egy ásatás megmentéséhez. Ahol nem látni mást, csak homokot és homokot és homokot. Ismételve: homokot. Kurva sok homokot. Mintha ők dönthetnék el a harc kimenetelét. Csak később jönnek rá, hogy rég nem ők döntenek és vannak nagyobb hatalmak, akik helyre rakják az egyensúly mérlegét.

Részek: 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Kiegészítők: érdekességek, karakterívek, elmesélések, képek, videó, egyebek.

0% 0%
Frissítés: Ahogy tudom, hozom. 
Hamarosan...

Idézet a következő részből:
Meredt, jégkék szempárral nézte barátját, társát, ki már nem volt. Olyan könnyű volt, hogy nem volt, mintha sosem létezett volna. Mindenki ilyen lesz? Ő is, ha meghal? Elveszik az emlékek között és senki sem fogja tudni ki is volt, hogyan is élt. Élt? Alig volt esélye élni… Ahogy a legtöbbeknek sem, akik a mezőn hevertek. A háború évek óta zajlott, [...].

Figyelmeztetés: Saját ötlet, a valósággal való egyezés a véletlen műve! Kérlek, ne lopd!
Forrás: A Múmia c. film adta az ötletet és kicsit besegített a 22-es csapdája és a Mash c. könyv is.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, ne félj nyomot hagyni magad után, mert az is egy vélemény, ami nekem számít, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖

A blogot írja és szerkeszti: Abeth. 2018 – . Üzemeltető: Blogger.