Informacje

Ismerős az Abeth név? Vagy éppen nem? Javaslom, most azonnal vidd a kurzorod az x-re, zárd be és sose nyisd ki újra. Egy no-name leányzó – ki már évek óta fullasztja a netet – agymenései olvashatóak itt. Egy felület, ami az övé... Vigyázz! Biztos kíváncsi vagy? Készen állsz rá? Minden tiszteletem, akkor beljebb is engedlek! Üdvözöllek!

Jolly-Joker


Cím: Jolly-Joker
Alcím: You never see me
Besorolás: fanfiction (NYSM), akció, humor, bűvészet, apró romantika
Korhatár: 16+
Helyszín: Las Vegas
Idő: 2014
Figyelmeztetés:

Fülszöveg: 
Négy illuzionista, kiknek egy kis varázslat is elég és már pénz röpködött a levegőben, de valami történt: egy váratlan baleset és minden megkérdőjelezhetővé alakult. A Négy Lovas műsora megkezdődött és az események pörögtek, az ember csak kapkodta a fejét, hol itt, hol ott, nehogy lemaradjon. Közben a színfalak mögött ennek a négy embernek az élete igazán zavarossá vált, mikor egy ötödik személy bukkant fel.
Ivy Lex, Cheryl Lesley, Fantom, Joker, egy Lovas, az akrobata, a Galax Cirkusz tagja, egy lány és még lehetne sorolni. Ez mind, egy személy? Vagy több ember, ahol egy nagy, a Szem mozgatja a szálakat?
Az egész egy hatalmas trükk, vagy sok apró?
Minél közelebb vagy, annál kevesebbet látsz!

Részek: 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Kiegészítők: érdekességek, karakterívek, elmesélések, képek, videó, egyebek.

3% 3%
Frissítés: Amikor tudom, hozom. 
Hamarosan...

Idézet a következő részből:
– Akárki legyél is – vágta zsebre a kezét a férfi. – A Szem megtalált. – Elfordult a színpadtól és kisétált. – A következő – jegyezte meg utoljára, mikor elhagyta a kijáratot. – Készen állunk az következő Lovasra. Világ, érkezünk újra!

Figyelmeztetés: Kérlek, ne lopd!
Forrás: Szemfényvesztők c. film ihlette, minden jogot Louis Leterriert illet. A maradék az én ötletem, az első film után játszódik!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, ne félj nyomot hagyni magad után, mert az is egy vélemény, ami nekem számít, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖

A blogot írja és szerkeszti: Abeth. 2018 – . Üzemeltető: Blogger.