Informacje

Itt járó idegen, üdvözöllek az Arctalan blogon! Az én birodalmamban, ahol minden és mindeki lehet akármi és akárki. Lépj be bátran, vesssz el a történetek között, egy iromány erejéig legyél valaki más, tudj valami mást, itt minden megtörténhet!

Fekete tea és barackvirág

Cím: Fekete tea és barackvirág
Besorolás: fanfiction, au (Harry Potter), dráma, ooc, NA, fluff
Ship: Hermione Granger x Perselus Piton (#snamione/snanger)
Korhatár: 16+ 
!!!Figyelmeztetés: Erotikus jelenetek előfordulhatnak benne, mindenki saját felelősségre olvassa.
A történet sok helyen minden bizonnyal nem hiteles a teákat és azoknak a hozzávalóit illetően, de igyekeztem széleskörűen tájékozódni. Aki bármilyen bakit észrevesz, nyugodtan szóljon :3
Idő:  -
Helyszín: Warwick kastély, Anglia
Néha egy egész élet kell hozzá, hogy valaki megtanulja mesterien értelmezni a teát. Hermionét meghívják a neves Hamuvirág versenyre, ahol feltörekvő teakészítők vetik össze tudásukat mesterek előtt. Azonban, amikor az első forduló ideje eljön, nem várt személyt tud a bizottság tagjai között, régi mesterét: Perselus Pitont. Megpróbálja elkerülni a férfit, azonban úgy tűnik, hogy minden út hozzá vezet. Vajon egy csésze fölé hajolva, milyen sorsot szánna nekik a tea?
PinterestSpotify
Wattpad
Részek:

 50%
 
Idézet a következő részből: 
Megírva belőle: 60%


Figyelmeztetés: Kérlek, ne lopd!
§ A történet megtalálható még Wattpadon és sehol máshol. A történetet ugyan megoszthatod akárkivel, viszont nem módosíthatod, a történet tartalmát, bármilyen részét engedély nélkül felhasználni, más oldalon közzétenni tilos. Kérlek, ha látod valahol, ahol nem kellene, akkor itt, vagy chaten, vagy bármilyen elérhetőségemen jelezd nekem.
Bármilyen kérdés-kérés esetén nyugodt szívvel keress meg!
Forrás: Nem birtoklom a Harry Potter c. filmeket és könyveket, sem a hozzájuk kapcsolódó címeket, helyszíneket, karaktereket, történéseket és cselekményszálakat; J. K. Rowlingot illetnek a jogok. Emellett a történetet még a Méreggel átitatott varázslat c. könyv ihlette.
Ez egy fikciós mű, csak a saját karaktereim és azok élete és a hozzájuk tartozó cselekményszál, kiegészítés, a történetben eszközölt egyéb változtatás az én ötletem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, érdekel a véleményed, gondolataid, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖