Informacje

Itt járó idegen, üdvözöllek az Arctalan blogon! Az én birodalmamban, ahol minden és mindeki lehet akármi és akárki. Lépj be bátran, vesssz el a történetek között, egy iromány erejéig legyél valaki más, tudj valami mást, itt minden megtörténhet!

2022. július 19., kedd

Blood in the Water

Hellobello! 
Cím: Blood in the water (Vér a vízben)
Kategória: kisregény – original
Besorolás: dark, whump, a/a, fantasy, görög mitológia, drama
Figyelmeztetések: Káromkodás, erőszakos és erotikus jelenetek előfordulnak benne, mindenki saját felelősségre olvassa. További kényes témák: kínzás, karakterek halála, toxikus kapcsolat, túszhelyzet.
Korhatár: 18+
Forrás: Saját kútfő, noha egy szerepjáték oldalon próbáltam ki a karakterek dinamikáját, ahol Atargatist (általam meghirdetett) más játszotta (Alexandra Galanis néven). Nem vittük végig a történetüket, a menekülésig jutottunk összesen el, így ezért is bátorkodom bemutatni őket. A másik írásából nem használtam fel, viszont ihletforrásnak szerintem számít. 
Idő: Jelenkor pár flashbackkel
Helyszín: Ismeretlen + Alvilág
Fülszöveg: 
Malachai Cross évtizedek, évszázadok óta piszkítja össze a kezét különböző természetfeletti lények vadászása során. A kapott fülesek többsége segítőkész és eredményt hozó, azonban a mostani során valami nem stimmel. A kifogott szirén nem hal meg. Pedig Zeusz lássa lelkét, ő tényleg próbálkozik! 
Miután – hála a halfarkúnak – még a bázisából sem marad más, mint a tenger által elnyelt kőhalom, úgy dönt végére jár a nő kilétének és meglátogatja évszázadok óta nem látott főnökét. De a találkozás sokkal kellemetlenebb lesz, mint szokott és olyan emlékeket hoz a felszínre, amiket azt hitte, hogy elfelejthet. Ki a veszedelmes nő? Miért kellett találkozniuk?
Megjegyzés: Nanowrimon nekikezdtem, igaz, nem úgy haladok, ahogy terveztem, de látom a végét a dolognak, és már a történet közepén járok, így jószerivel szeretném majd hozni, ha befejeztem, vagy már csak a vége hiányzik. Alig várom, hogy bemutassam nektek őket :3 
Megjegyzés 2: Tudom, tudom, sokadik elkezdett regény, de ez tényleg idén be lesz fejezve ^^ fura lesz még nekem is, de igen, mert már nem kell sokat írnom belőle. 
Jó olvasást!💖 További szép napot! 
* * *

PlaylistPinterest
Wattpad

Részek: 

7575%
Frissítés: Igyekszem hamar hozni őket.

Idézet a következő részből: 
– Nem kell ennek így történnie. – Dallamos volt beszéde. Mézzel csorgatott, selymes, az ember azt tudná kívánni, bár örökké hallgathatná. – Legyen másképp – búgta, egészen a férfi füléhez hajolva.
Hevült bizsergés támadt ujjaiban, hozzáért a nőhöz, a vízcseppek közepette rajzolt, siklott végig a hajlatokon. A múló érintés szemérmetlenül kúszott át a mellek között, kulcscsonton átlépve fel a nyak ívén. Óvatos volt és puha, mintha csak egy porcelánbabát tartott volna, félt, hogy eltörik.
– Hogy is gondoltad? – Mint kötél, ujjai rászorultak a nő torkára.
9090%
Karakterekről: egy kis hangulatteremtő. 

Deasrylea
Ami (...) a tengert illeti, nincs helyszín, amely nála jobban őrizné titkait. A kellékek itt némán, mozdulatlanul pihennek a víz tükre alatt. – Robert Capa

 
Malachai "Kai" Cross
Az élet és a halál között rejlik a halhatatlanság. – LoL játék

És ilyet is szerkesztettem :3

Figyelmeztetés: Ne lopd!
§ A történet megtalálható még Wattpadon és sehol máshol. A történetet ugyan megoszthatod akárkivel, viszont nem módosíthatod, a történet tartalmát, bármilyen részét engedély nélkül felhasználni, más oldalon közzétenni tilos. Kérlek, ha látod valahol, ahol nem kellene, akkor itt, vagy chaten, vagy bármilyen elérhetőségemen jelezd nekem.
Bármilyen kérdés-kérés esetén nyugodt szívvel keress meg!
 

4 megjegyzés:

  1. Görög mitológia, OMG!
    A leírással abszolút megfogtál, úgyhogy egy olvasód már garantáltan lesz. :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, hogy valóban nem fogok csalódást okozni <3 Köszönöm!

      Törlés
  2. Pont most olvasom az Iliászt, úgyhogy mellékkikapcsolódásnak jó lesz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt nem mondanám, hogy egy Iliász szintű :D mindenesetre remélem, nem okozok csalódást.

      Törlés

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, érdekel a véleményed, gondolataid, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖

© 2018. A blogot írja és szerkeszti: Abeth. Üzemeltető: Blogger.