Informacje

Itt járó idegen, üdvözöllek az Arctalan blogon! Az én birodalmamban, ahol minden és mindeki lehet akármi és akárki. Lépj be bátran, vesssz el a történetek között, egy iromány erejéig legyél valaki más, tudj valami mást, itt minden megtörténhet!

2022. június 15., szerda

Haiku próbálkozások VIII.

Hellobello!
Cím: Amatőr haikuk 71-80. 
Kategória: vers – haiku
Besorolás: egyperces, drabble
Figyelmeztetések:  
Korhatár: G
Forrás: saját kútfő,  minden jog fenntartva. 
Terjedelem: 92 + 167 szó
Eddigi részek: itt
Megjegyzés: Levizsgáztam, juhéjjj! No de van még egy beadandóm, mert persze a tanár idáig tologatta -.- (majd mesélek róla), amit jövő héten szerdán megpróbálok leadni, és akkor már tudok jönni újult erővel, sok mindent szeretnék: a tiktokot beaktivizálni, szerkeszteni tovább és hát persze írni. Aki fenn van instán, tudja, hogy a regények mellett most éppen egy original novellával is dolgozom és imádom * - * olyan cuki :3 na meg júliusi nanocamp lesz, szeretném a Blood in the watert indítani, megírni, amennyire tudom. 
Megjegyzés 2: Remélem jól vagytok, mindenkivel minden rendben, vigyázzatok magatokra! Az érettségizőknek, vizsgázóknak sok sikert, a dolgozóknak további kitartást, meg úgy en bloc mindenkinek sok jót kívánok, pihenést!
Jó olvasást!💖 További szép napot! (A végén a szokásos.)
* * *
#71.
Fényes csillag vagy
Lelkem éjsötét vásznán, 
Ne hullj le, kérlek.

#72.
Ne csókold le a 
Könnyeim, mert szomorú
Leszel csak tőle.

#73.
Mint bús szerető, 
Elhagyott az élet, a
Koporsóm hideg.

#74.
Golyó repül a 
Politikus szájából, 
Civilek halnak.

#75.
Ha téged nézlek, 
Különös érzés fog el: 
Gyötrelmes éhség.

#76.
Képekkel töltött
Életünk albumát az 
Idő megrágta.

#77.
Megterveztem a 
Végtelent, de végessé 
Tetted – elhagytál.

#78.
Veled vagyok, de
Egyedül, ölelésed 
A magány leple.

#79.
Bennem dobban a
Szívverésed, ajkadról 
Veszek levegőt. 

#80.
Neked sütöm a
Szerelmet, eléd téve
Éhséged veszi?

* * * 
#beszélgessünk. Kinek mi a legnagyobb írói félelme? Már akinek van, mi :D Ilyen szerintem mindenkinek akad. Lehet a tömegszerűség, vagy hogy nem tudja átadni, amit meg szeretne jeleníteni, nem úgy ír, ahogy más, csalódást okoz az olvasóinak, stb. És hogyan küzdötök meg ezzel a félelemmel? Van rá módszeretek? Tanácsotok? 
Az én legnagyobb félelmem az, hogy nem tudom megjeleníteni azt, amit szeretnék. Az a típus vagyok, aki fejben él nagyon élénken és papíron pedig meg kell küzdenem azzal, hogy leírjam úgy, ahogy nekem megfelel, ahogy azt hiszem, már kellően jó, nem csak árnyéka a fantáziámnak, és hogy mondd is valamit, szórakoztat, nem pedig szürke és felesleges. Valamikor ezt ki tudom szorítani és próbálok nemtörődöm lenni, de sokszor okoz nehézséget, megannyi kitörölt oldalt, vagy elmentett vázlatokat és verziókat. Őszintén nem könnyű. Hogy ezzel hogy lehet megküzdeni? Talán az idő az, ami segít, miközben az ember trenírozza magát ennek elfogadására, hogy a szókincse és fogalmazóképessége kevés ehhez, és kell hozzá azt hiszem önelfogadás is. Legalábbis velem ez van :D Veletek? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, érdekel a véleményed, gondolataid, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖

© 2018. A blogot írja és szerkeszti: Abeth. Üzemeltető: Blogger.