Informacje

Itt járó idegen, üdvözöllek az Arctalan blogon! Az én birodalmamban, ahol minden és mindeki lehet akármi és akárki. Lépj be bátran, vesssz el a történetek között, egy iromány erejéig legyél valaki más, tudj valami mást, itt minden megtörténhet!

2021. december 31., péntek

Csak egy italt

Hellobello! 
Cím: Csak egy italt
Kategória: kisregény – original
Besorolás: hurt/comfort, romkom, drama, kicsit fluff, furcsa lmbtq+ tartalom (femslash), NA
Korhatár: 14+
!!!Figyelmeztetések: Káromkodás és lmbtq+ tartalom fordul elő benne, így mindenki saját felelősségre olvassa. Ezen túl még további kényes téma lehet a történetben az alkohol túlzott fogyasztása és a szorongás.
Idő: Jelenkor
Helyszín: Magyarország, Budapest
Egy nappal ezelőttig Natália egy átlagos életet élt: felkelt, bement dolgozni a laborba, délután találkozott barátokkal vagy éppen otthon egy jó sorozatot megnézett, főzött, lefeküdt aludni. Semmi extra. Egészen ma reggelig, mikor a munkába beérve különös jelenséggel szembesült. Mindenhol nőket látott, a szomszéd munkaállomáson, az asszisztensi asztal mögött, de még főnöke irodájában is. Így megártott volna a tegnap esti ital? Akkor hirtelen miért lett minden férfi nő?
Megjegyzés: Minden évben nekikezdek a Nanowrimonak, aztán minden évben elbukom, idén sem volt másképp, bár legalább írtam, és ennek eredménye lett ez, a Csak egy italt. Itt már írtam róla, bár akkor még nagyon kiforratlan ötlet volt, ez azóta változott :D Holnapi nap folyamán, amint géphez tudok ülni és nem leszek annyira másnapos, szeretném hozni az első részt, bizony :D Ez nem lesz egy hosszú regény, jelen pillanatban 10K van belőle, de az összefűzésekkel még pár ezerrel több lesz, és ennyi. Néha ilyen is kell :D Rájöttem, hogy nem kell nagyokat álmodni. És ezt végre be is fogom tudni fejezni (I know, két regény is vár magára, fogom hozni, addig is shame on me)
Megjegyzés 2: És hát valószínűleg másképp nem, de Boldog Újévet szeretnék mindenkinek kívánni, remélem jobb lesz, mint ez az év! :D 
Megjegyzés 3: A blog 3. szülinapjára is készülök, még ha csak utólag is fogjuk megünnepelni, nincs elfelejtve, csak most az ünnepek eléggé rosszul jöttek ki. 
Jó olvasást!💖 További szép napot! 
* * *

PlaylistPinterest
Wattpad
Ajánlás: 
Elveszett szerelmeseknek
És mindenki másnak, persze
Részek: 

80% 80%
Frissítés: Igyekszem hamar hozni őket. De rendszerességet nem ígérek.
Hamarosan...

Karakterekről: nem szeretném lelőni az életüket, azonban készültek montázsok, amik ilyen ízelítők :D 
Szendrei Natália
Ugyan, egyeseknek talán keserű, de frissítően üdítő, akár egy gin tonik.

Papp Róbert Domonkos
Melengető, azonban akár egy kis pohár is elég belőle, hogy fejbe szálljon, mint a whiskeyből is.

Czakó Emese Gréta
Inkább az íze miatt issza az ember a daiquirit, minthogy a rum tartalma beüssön.

Blaskó Marcell
Nincs olyan, hogy rossz sör, csak egyeseknek jobban ízlik, mint másoknak. Viszont egy jó sörből sosem elég.

Könyvborító: 
Figyelmeztetés: Ne lopd!
§ A történet megtalálható még Wattpadon és sehol máshol. A történetet ugyan megoszthatod akárkivel, viszont nem módosíthatod, a történet tartalmát, bármilyen részét engedély nélkül felhasználni, más oldalon közzétenni tilos. Kérlek, ha látod valahol, ahol nem kellene, akkor itt, vagy chaten, vagy bármilyen elérhetőségemen jelezd nekem.
Bármilyen kérdés-kérés esetén nyugodt szívvel keress meg! 
Forrás: Saját regény, így a hozzá kapcsolódó címeket, helyszíneket, karaktereket, történéseket és cselekményszálakat én birtoklom. Ez egy fikciós mű, a valósággal való egyezés a véletlen műve! 

2 megjegyzés:

 1. na én most bezsendültem *w* (vagy bármi is a létező szó rá)
  most akkor szépen malmozok egy pár napig ((:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem tetszeni fog 😁 és már nem kell malmoznod :D köszönöm

   Törlés

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, érdekel a véleményed, gondolataid, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖