Informacje

Itt járó idegen, üdvözöllek az Arctalan blogon! Az én birodalmamban, ahol minden és mindeki lehet akármi és akárki. Lépj be bátran, vesssz el a történetek között, egy iromány erejéig legyél valaki más, tudj valami mást, itt minden megtörténhet!

2020. december 23., szerda

2 éve már!

Hellobello!
Ma mindenképp jönni akartam, mivel ma lett két éves a blog! Két éve már! El sem hiszem. :D Mármint remek érzés, volt blogom, ami megélt ennyit, de azért nem a többség...
Volt a Wolf of Lions, ami egy egy évnél többet alig rúgott, vagy az Yggdrasil vére, ami még ennyit sem, a Téboly Program és az I, the soldier viszont kettőt szép szerivel, a többit pedig említeni sem kell... :D és nem is szeretném.
Kivételesen most úgy érzem, hogy simán többet is megélhet, talán az érettségem miatt, mindenesetre szeretném, tervben van még annyi minden! 
Sajnos, külön nem tudtam készülni történettel, pedig igazán akartam, van is egy félkész, de aztán a vizsgaidőszak mindent tönkretett, úgyhogy csak egy designt cseréltem (még biztos fogom csiszolgatni). De holnap karácsonyra fogok hozni valamit.
Őszintén, nem pont ilyenre akartam a kinézetet... Rengeteg ötletem volt rá, ennek ellenére tegnap mégis egész nap ültem csak fölötte. 
Jobb oldalt láthatjátok az első ötletet, ami kivitelezés miatt inkább kukába került, ezen kívül a filmszalag megoldás is eszembe jutott, de valahogy azzal sem voltam elégedett, mire lett a mostani, ami egyszerű, de nagyszerű. Néha tényleg nem kell túlkomplikálni a dolgokat, nem igaz? :D No meg, nem tudom miért, mindig olyan nehéz magamnak készíteni bármit, mint másnak is. Nem csak azért, mert szeretek adni dolgokat, hanem mert nem tudom olyan komplexen a történeteket... 

Mindig szoktam valamit hozni, most nem maradt más, minthogy megint csak egy kisebb kampánnyal érkezzem (továbbra is ide fog kerülni az ilyen). Bár szerintem már nincs akkora jelentősége, mint talán volt. Sokkal többen nyitottak az animékre, animációkra, jó magam is egy donghuaból írtam fanficet és még biztos fogok is. Lehet, hogy nem annyi van, de van és lesz. 

Kampány az anime FF és AU sztorikért: innen indult
Mindenesetre ennek a kampánynak két célja lenne.
  • Az egyik, hogy az anime FF és AU műfajú történeteket is egyaránt támogassák és vegyék figyelembe, mint a többi fanfic és egyéb témájú blogokat.
  • A másik viszont az lenne, hogy az ilyen blogok írói könnyedén egymásra találhassanak a blogvilágban és olvashassák a kedvenc, vagy ismert animéjükről költött történeteket.
Ha te is vezetsz anime témakörbe tartozó blogot, vagy csupán támogatsz minket, akkor tedd ki ezt a kis plecsnit a blogodra. Modulba, vagy külön „kampányok” menüpontba, mindegy. Valamint, továbbítsátok ismerőseiteknek, akiknek ez úgymond „jól jöhet”, vagy éppen benne lennének. A kép linkje erre a bejegyzésre jusson vissza, hogy mindenki más is tudja, hogy ez most miért van.

Végére pedig nem maradt más, minthogy köszönetet mondjak mindenkinek, aki kommentelt, vagy írt nekem bármilyen módon, esetleg csak benézett! Nélkületek nem biztos, hogy itt tartanék! Köszönöm. Imádlak benneteket! <3
Holnap találkozunk újra! Addig is vigyázzatok magatokra!
Puszi: 
Abeth

6 megjegyzés:

  1. Gratulálok! :) két év olyan szép szám! Remélem még tízszer ennyid lesz a jövőben :D kivéve, ha baromira megunod a sok nyafogást és kamaszos hisztit! xD
    Meglátjuk... a mostani képed szerintem sokkal lágyabb, mint az előző és már vártam is mivel rukkolsz elő szóval ez egy igen kellemes csalódásnak mondanám. Szó se róla, az előző is jó volt a maga nemében, de ez azért mindent visz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyi talán nem, de lesz még remélhetőleg :D
      Igen, én szerettem az előzőt is, de valahogy ez egy picivel jobb, hangulatosabb. Köszönöm szépen, örülök, hogy elnyerte a tetszésed! Boldog Karácsonyt! <3

      Törlés
    2. Boldog Karácsonyt Kívánok én is neked, Abeth! :)

      Törlés
  2. Boldog szülinapot a blognak ♥ Két év az nagyon szép idő. :) Emlékszem annak idején félévente költözött mindenki (ez még a '15-16-os években volt), szóval légy büszke ^^ Remélem, még sok-sok évet megél a blog.
    Nekem az előző dizi nagyon tetszett (lassan szoktam hozzá egyébként, de végül nagyon megszerettem), de ez is szép lett ^^
    És várom már, mivel készültél mára:3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is régen még itt-ott-amott voltam, akkor mindenkinek ezer blogja volt :D régi szép idők, vagy mik. Én szerettem az elsőt, főképp azért, mert akkor kódoltam újra a kinézetet, de ez valahogy jobban tetszik, olyan kis sejtelmes a cipzár. Köszönöm! Régi sztorival, úgyhogy nagy dolgot ne várj :D
      Én is, már láttam, hogy ki került a te egypercesed, csak a nagy ünneplésbe még nem jutottam odáig, de mindenképp fogok szánni rá időt. Boldog Karácsonyt! <3

      Törlés
  3. Ó, nekem nagyon tetszik ez az új design! Ez a cipzáros megoldás, meg a színek olyan rejtelmesek, kicsit misztikussá teszik az egész összhangot. Boldog szülinapot a blognak, remélem, még sokáig élvezhetjük itt az írásaidat! Kitartást hozzá! :)
    És áldott ünnepeket kívánok neked! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, érdekel a véleményed, gondolataid, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖

© 2018. A blogot írja és szerkeszti: Abeth. Üzemeltető: Blogger.