Informacje

Itt járó idegen, üdvözöllek az Arctalan blogon! Az én birodalmamban, ahol minden és mindeki lehet akármi és akárki. Lépj be bátran, vesssz el a történetek között, egy iromány erejéig legyél valaki más, tudj valami mást, itt minden megtörténhet!

2018. december 23., vasárnap

Nyitás!

Sziasztok!

Eljött ez a szép nap, hogy ezennel megnyissam ezt a blogot. Üdvözöllek itt titeket! Köszönöm, hogy velem tartotok ezen az utazáson, és a bizalmat, amivel megajándékoztatok, hogy nulla tartalommal, de feliratkoztatok. 

Első bejegyzésként azt gondoltam, hogy szokásomtól eltérően nem novellával, történettel, akármivel nyitok, hanem mesélek nektek magáról a blogról és magamról (Megannyi ilyet írtam már, de sose sült el jól... csak megjegyzem).

Az Információk , Rólam pontban már kicsit tájékozódhattatok, hogy mi lesz ez és miért és ki is lennék. A változás az életemben. Régóta írok és blogolok, mindig voltak hóbortjaim, nem bírtam megmaradni egy ötletemnél se, hogy igazán befejezzem, ahogy szünetek is törtek rám válságok képében. Aztán jött az érettségi, egyetem és időm, kedvem is elveszett. De most, hogy egy évet már lehúztam, visszanéztem a harmadik félévemet, rájöttem egyre inkább kezd az életem elborulni, elhatárolódni mindentől. Az élet pedig rövid hozzá, hogy hagyjam ezt ennyiben. Így aztán január egytől ütemeztem be az életem, mire és hogyan fogok időt szakítani és ez a blog lesz ennek a leképezése, ezzel követem nyomon, hogy mit tudok megvalósítani és mit nem. Az eddigi történeteimet szeretném javítani, egyeseket kidobni, vagy teljességébe átfogalmazni, míg újakat alkotni. 
Lehet látni a Tartalom menüpontban, hogy van bőven min dolgoznom. Fogok is! Bár nem vagyok az ígéretek embere, de ezt most magam miatt is szeretném csinálni. Nem azt mondom, apróbb csúszások, szünetek lesznek, pláne ilyen vizsgaidőszakokban. 

Amit még tudni kell/kéne/lehet, hogy az oldalon fog zajlani novella kérés (itt), blog véleményezés (emitt), és nyaranta előfordulhat, hogy designekkel is fogok újra foglalkozni. Ezt még meglátjuk. Jah, ez egy naaaaaaaaaaagyon mindenes blog lesz. minden, ami én vagyok.  

Összességében ennyi, amit mindenképp ajánlok, a Közösség.  Csere kérés, pár kedves szó, vagy nosztalgikus régi kommentek, amiket megmosolyog az ember, bár azon olvasók nem tudom már, hogy hol vannak. Remélem, még meg, nagyon sokat köszönhetek nekik, hogy segítettek, hogy követték a "munkásságom", erőt meríthettem belőlük.  

Remélem jól fogjátok itt érezni magatokat, én igyekszem! 
Nincs más hátra most már, mint hivatalosan is megnyitni, elvágni azt a láthatatlan szalagot. Holnap pedig egy kis újdonsággal érkezem is!

Üdvözöllek benneteket! Jó nézelődést!

Abeth

*mindkét kép a google.com tulajdona

4 megjegyzés:

  1. *excited noises*
    Sok sikert a kezdéshez, újrakezdéshez, létezéshez, meg úgy mindenhez! Én tuti itt leszek mint olvasó ^^
    Ölel: Criszi

    VálaszTörlés
  2. Halihó!
    Hű, jó sok meló lesz ennyi átírás, engem egy is bőven lefoglal, de ha élvezed, akkor mindenképp megéri :) Majd még belesek, ha eredeti sztorikat is teszel fel ;) Addig is jó írást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Valóban, sok dolgom lesz, de talán könnyebb átírni, mint teljességgel újra írni. Időbe fog telni, mire behozom önmagamat, de igyekszem. Köszönöm <3 el fog jönni az is, mikor a sajátjaimat tolom fel végre már :3

      Törlés

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, érdekel a véleményed, gondolataid, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖

© 2018. A blogot írja és szerkeszti: Abeth. Üzemeltető: Blogger.