Ismerős az Abeth név? Vagy éppen nem? Javaslom, most azonnal vidd a kurzorod az x-re, zárd be és sose nyisd ki újra. Egy no-name leányzó - ki már évek óta fullasztja a netet, megpróbálja megint megfojtani - agymenései olvashatóak itt. Egy felület, ami az övé... Biztos kíváncsi vagy? Készen állsz rá? Minden tiszteletem, akkor beljebb is engedlek! Üdvözöllek!

Rólam


Nem szokásom bemutatkozni, nem is vagyok jó benne és általában nem is nagyon szoktam, valami hülyeséggel lezavarom, de a változás szele talán itt jelenik meg először, ebben a menüpontban, hogy írok magamról. Tehát:
>> leginkább a bloggervilágban Abethként ismernek, jó pár éve már, hogy ezt a nevet használom, de voltam Annabeth98, Abeth98 és ezeknek a különféle varriációi, amúgy pedig Julcsi (nem Juli, arra harapok).
>> húszas éveimben járó egyetemista vagyok, most éppen vegyészmérnöknek tanulok. Rögös út volt idáig, mivel környezetmérnökről iratkoztam át, de amúgy egyik sem akartam lenni, mindig is azt hittem, hogy gépész leszek... Még meglátjuk, mit hoz a jövő, egyelőre kínlódva, de viszonylag lelkesen merülök el a kémia világában.
>> Budapesttől nem messze lakom, már vidéknek számító városban, de egyetemre bejárok (ne is mondjátok, ez a buszozás... !)
>> hobbijaimat eltekintve van itt minden:
- rajz: ipari formatervező akartam lenni és akkor aztán belelendültem. Teli van a falam az enyémeimmel készültekkel és sok ment is ajándékba régen.
- hangszer: ahogy számolom, most már 11 éve van velem a fuvolám, és két éve szaxofonozni is elkezdtem, de azt már tanár nélkül. Már zeneiskolának tagja nem vagyok, de egy nagyobb fúvószenekarénak igen (főképp szaxofonnal).
- olvasás: nem meglepő, bár mostanában kevesebb időm van rá, de újra neki szeretnék fogni a könyvhalmaimnak. Ízlés terén eléggé széles skálán mozgok: Gyűrűk ura, Harry Potter örök klasszikus, de szerettem a Da vinci kódot, Digitális erődöt Dan Brown tollából,  ahogy Ambrózy báró esetei is felejthetetlenek. Klasszikus kosztümösök engem nagyon meg tudnak nyerni, ilyen például a Jane Eyre, Emma, Büszkeség és Balítélet, Edenbrooke, Tartózkodó érzelem. Ugyanakkor nagyon megfogott a Millenium trilógia, és egyszer neki kezdek végérvényesen a svéd krimiknek. Sci-fi terén is vannak kedvencek, a műfajt közelinek érzem magamhoz: Marsi, Calderon, Asimov sorozat. Tehát igen, jószerivel mindenevő vagyok, bár a tini nyálakból kissé már kinőttem.
- filmek, sorozatok: szerintem ezek után nem kell ezt ragoznom. Westworld, Vikingek, GoT, Mr. Robot, Banshee, Dexter abszolút megvett magának. Filmek terén elég mondanom, hogy Marvel mondjuk...
- frpg: ha írás, akkor ez is felmerülhet. Nálam fel is merült a szerepjáték, és ez volt az egyik oka, hogy a bloggertől kissé eltávolodtam. Két helyre nehéz írni, de fantasztikus érzés, ahogy többekkel írtok, egy kerek egészet hoztok létre.
- szerkesztések: design, fejléc, videó. A bloggervilág ezt hozta magával az életembe.
- sörfőzés:  viccet félretéve. Pár éve foglalkozom ezzel, a nyáron éppen alma és körte cidert is készítettem és naaaagyon érdekel a téma. Pont ezért vettem fel idén a bme-n a szeszkultúra tárgyat. Igaz, nekem annyit nem mutat már, de vannak érdekességei.
>> sportoltam én már sok mindent, igaz, mióta egyetemen kosárral le tudtam a kötelező tesit, nem nagyon aktivizálom magamat. Most majd szeretnék valamit csinálni, mondjuk görkorcsolyát... fene tudja.
>> kávéfüggő vagyok. Reggel szükségem van rá, de nem azért mert felkelt, hanem egyszerűen szeretem az ízét és az illatát.
>> édességgel meg lehet venni, főképp a krémesekkel. Valahogy nem tudok nekik ellenállni. Jó magam is szoktam sütni.
>> nem vagyok a legrendszeretőbb ember, talán ezért is vetettem újra magamat egy mindenes blogba. Nem azt mondom, hogy mindenhol minden van, hanem egy hétig halmokban a cuccaim, aztán elpakolom. De! A padlón sosincs semmi.
>> facebook & wattpad deviantart & pinterest & merengő & polc & Magyar Blogok

Részvétel:

* a kép a tumblr.com tulajdona

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

© Agata | WS
x x x x x x x.