Ismerős az Abeth név? Vagy éppen nem? Javaslom, most azonnal vidd a kurzorod az x-re, zárd be és sose nyisd ki újra. Egy no-name leányzó - ki már évek óta fullasztja a netet, megpróbálja megint megfojtani - agymenései olvashatóak itt. Egy felület, ami az övé... Biztos kíváncsi vagy? Készen állsz rá? Minden tiszteletem, akkor beljebb is engedlek! Üdvözöllek!

Információk

Hosszú idő óta újabb oldalba fogok bele, újra visszatérve az íráshoz, remélhetőleg nagyobb intenzitással, mint eddig. Amolyan "mindenes" blog lenne, mely tartalmazna régi írások felújítását, vagy éppen újakat - bőven születnek fejben. Ezen kívül minden mást, ami érdekel: kritika, világ szemlélet, tanács, vers, tanulással kapcsolatos és egyéb cikket, tehát mindent, ami én vagyok!
Az igazi ok a változásra való hajlam, már nem éreztem magamhoz közelinek a Téboly Programot, amit régen vezettem. Én voltam, de már mégsem én. Ennek okán szeretnék új lappal kezdeni, remélem benne vagytok!

Pötyögi: Abeth
Nyitás: 2019.01.01. 2018.12.23.
Zárás: nem tervezett
Téma: "mindenes", főképp novellás, történetes
Cím: Arctalan
Design: WS tulajdonát képzi, pontosabban Deviantarton stupid-owl a gazdája. Kicsit változtattam rajta. A fejléc saját munkám, az alapkép pedig a tumblr.com tulajdona. Thea kódjaiból is használtam fel. 
Megjegyzés: Elő fog fordulni, hogy régebbi novellám/versem/írásom kerül át ide javítva és emellett a blog struktúrája lehet, hogy kissé hasonlít Leah struktúrájához, őszintén szólva megtetszett, és logikusnak is találtam.
Frissítés: Nem tudom, és nem is akarom időkorlátok közé szorítani, mert eddig megbuktam a dolgon, ahogy időm engedi, néha így, néha úgy.

Trágár szavak, erotikus jelentek előfordulhatnak. Mindenki saját felelősségre olvassa csak!
Az original történeteimre minden jogot fenn tartok, a többinél a fandomé, forrásokat feltüntetem. Ne lopd!
A blogból semmilyen bevételem nem származik, célja a szórakoztatás. 

Ez a webhely a Google cookie-jaival kínál szolgáltatásokat és elemzi a forgalmat. Az IP-címed és a felhasználói ügynököd a teljesítmény- és biztonsági mérőszámokkal együtt megosztásra kerül a Google-lal a szolgáltatás minőségének biztosítása, a használati statisztikák elkészítése, valamint a visszaélések észlelése és megoldása érdekében. További információ »

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

© Agata | WS
x x x x x x x.