Informacje

Itt járó idegen, üdvözöllek az Arctalan blogon! Az én birodalmamban, ahol minden és mindeki lehet akármi és akárki. Lépj be bátran, vesssz el a történetek között, egy iromány erejéig legyél valaki más, tudj valami mást, itt minden megtörténhet!

2018. december 29., szombat

#miisittvagyunk

Hellobello!
Kategória: kampány, egyéb
Figyelmeztetés: -
Terjedelem: 710 szó
Forrás: Sky Jensen facebook oldala (blogja itt (reklááám))
Megjegyzés: Ez egy régi kampány (majdnem másfél éves), Sky azóta már nincs a bloggerek között tudtommal, sajnos. De akkor is megfogott ez az ötlete és nem szeretném annyiban hagyni, így aztán most megint csak bedobom az oldalra, mint régen a Tébolyra.
Csak megjegyzem, nem véletlen, hogy annyi történetes linket kértem le facen 😉
Megjegyzés 2: Bárki elkezdheti terjeszteni az igét, csak hajrá!
Jó olvasást!💖
* * *
Szeretsz blogot olvasni, igaz? Ki ne szeretne, hisz ingyen van és akad köztük hihetetlenül jó, szépen megírt, választékos. Nem tudhatom, a te olvasási szokásaid milyenek. Kedveled azt, ha hétről hétre kapsz egy újabb kis morzsát, vagy jobb szereted megvárni, hogy egy történet véget érjen, és egyben elolvashasd, de ez mondhatjuk, hogy nem is fontos momentuma a mondandómnak.
Gondolom azért olvasod a kedvenc történeteidet, mert megszeretted egy részét vagy egészét. Megfogott valami benne. Talán a hangulata, az egyik szereplője, vagy akár az egészet ahogy van imádod, de te azon olvasók táborát gyarapítod, akik elolvassák a friss részt, majd bezárják az ablakot. Nem hagysz nyomot, nem írsz kommentárt, nem lájkolsz, csak jössz és mész. Most játszunk el a gondolattal, hogy egy nap visszanézel az kedvenc oldaladra de nem látsz új részt. Pár nap múlva megint, de még mindig semmi. Eltelik egy hét, majd kettő, de az oldal érintetlen, csupán a legutolsó bejegyzés alatt kezdenek el gyűlni a kommentárok úgy, hogy azelőtt ez egyik alatt sem volt szokás. A kíváncsiságod hajt, ezért megnézed a kommenteket, ahol szomorúan tapasztalod, hogy arról írnak a társaid, hogy a blogot nem írják tovább, mert az írója azt hitte, hogy egy olvasója sincs, az elején nagy kedvel és lelkesedéssel írt, mára viszont úgy vélte, hogy a történet folytatását megtartja magának, nem tölt többet hosszú órákat azzal, hogy többször átnézze a helyesírást, a párbeszédeket, nem tölt több időt egy olyan oldal csinosításával, amire senki rá sem bagózik, hiába tölti ő minden szabad percét azzal, hogy a blogja minden formában szép és igényes legyen. Úgy vélte, hogy a gondolatait megtartja magának, hisz minek is tenné fel, ha az nem érdekel senkit, pedig te ott voltál, csak ezt ő nem tudta.
Tegyél azért, hogy ilyen ne fordulhasson elő. Hagyj magad után nyomot. Nem muszáj regényt írnod, elég, ha jelzed a jelenléted kommentben egy "#miisittvagyunk" jeligével. Persze, ha hosszabb véleményt írnál, ezt a jelige után nyugodtan megteheted. A MIIV, (Mi is itt vagyunk) nem kötelez semmire. Nem kérem, hogy oszd meg ezt a bejegyzést, nem kötelezlek, hogy tegyél ki egy plecsnit a blogodra. Semmi sem kötelező, de tudd, hogy az, hogy te le írsz pár betűt néhány másodperc alatt, neked semmi, de a kedvenc íród tudni fogja, hogy ott vagy, nagyobb kedvel és talán hamarabb hozza majd a részt. Tegyünk azért, hogy a tehetségek köztünk maradjanak és ne adják fel!

Na már most, az én véleményem nem pont ez, pláne most, hogy a történetes blogok kezdtek visszaszorulni, rengeteg régi blogger eltűnt, kommentek nem nagyon vannak és stb, stb... Nem tartom korrekt íróknak azokat, akik csak a komment/like/feliratkozó miatt írnak, de ez az én véleményem. Én azért kezdtem el írni, mert szeretek, mert kikapcsol, mert az ötleteim valahova kerülnek és másodfokú szempont az, hogy ezt szeretném a világgal megosztani és kíváncsi lenni rá, hogy ők mit gondolhatnak-e, tetszik-e, szórakoztató-e. Így el kell ismernem, hogy természetesen az én lelkem is örül, ha valami visszajelzést kapok, ki ne örülne? Mégis csak egy löket, ha elismerik, hogy jó, vagy írnak, mit javíts, vagy egyáltalán tudunk arról, hogy követ minket valaki. 
Nem vagyok egy mintablogger, a dátumokat nem tartom be, az ötletek között borzalmasan ingázom, ahogy ez az olvasási szokásaimra is elmondható, de ha én várok egy cseppnyit, akkor ÉN miért ne jelezzek vissza? Elkezdtem tehát történetes blogokat gyűjteni, hogy olvashassam őket, hogy tudjam, most mik mennek, hogy megkeressem azokat, amik tetszettek, mint régen, hogy aztán nyomot hagyhassak. Lehet, csak egy MIIV lesz, lehet, hogy 300-400 szó, lehet hogy blog kritika, de tudom, hogy az írónak jól fog esni. Ez is egy azon változások egyike, amit szeretnék eszközölni, most, hogy megnyitottam ezt a blogomat. 

Ti hogy döntötök, csatlakoztok a kampányhoz? Kíváncsian várom, ha igen! Jelezzétek!

Pár link, ami már összegyűlt, hogy benézzek hozzájuk! 

De szeretnélek titeket megkérni, hogy dobáljatok meg lenn még komment formájába nyugodtan olyannal (blogspot, wattpad, wordpress, akármi), ahova szerintetek nézzek be (csak pár szóba írjátok oda, hogy mit várhatok a linktől), lehet akár saját is! Hajrá! 

#miisittvagyunk<3

9 megjegyzés:

  1. Na, ez tényleg egy olyan dolog, amit érdemes feleleveníteni :) Hajrá!

    VálaszTörlés
  2. Szia! Köszönöm, hogy kitetted a blogom! Nagyon aranyos vagy! :). Nekem is volt anno ezzel kapcsolatban egy bejegyzésem, ami alá akkor jöttek bejegyzések...és utána pár, de aztán elmaradoztak. Jó lenne újra divatba hozni ezt a dolgot, hogy tényleg lássuk van- e értelme annak, amit csinálunk. Előre is Boldog Új Évet Kívánok Neked! Puszi. :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos, ez benne van a pakliban, hogy csak egy hullám lesz. Én a magam részéről szeretnék nyilatkozni, hogy ugyan nem vagyok nagy sebesség, de amikor jut időm, akkor szeretnék kommentelni és nem azért, mert visszavárnám, hanem jó magam is tudom, nekem is jól tud esni.
      Amúgy pedig nincs mit, kis reklám itt bőven belefér :D Neked is Boldog Új Évet!

      Törlés
  3. Szia, nagyon tetszik az ötlet és ez a kis életbentartási módszer. Már meg is lestem párat a blogok közül és érdemes őket olvasni, rengeteg tehetség rejtőzik a kis bloggerközösségben!:) Igaz, hogy az enyém még nagyon fiatal, friss blogocska, de ha kedved tartja nézz be. Minden héten egy új novellám kerül fel. Előtérben a családi kapcsolatok vannak. :)
    https://hannanovellai.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, láttam neten felbukkanásod, akkor gyorsan körbe is néztem :D kíváncsi leszek, hogy mit fogsz még fel rakni, tetszett a kishúgomos!

      Törlés
    2. Köszönöm, egy hét múlva teszem majd a következőt.:)

      Törlés
  4. Óh ez jó ötlet. :3 Majd jövőre (haha) én is kidobom ezt a felhívást, mert ez olyan jó kezdeményezés, mint a 'szeretem az olvasóimat' remélem nem baj, ha ezt is belinkelem. ^^" http://troublemaker-tizes.blogspot.com/2014/09/off-irok-es-olvasok.html?m=0

    AZ én blogom olyan mindenes, fantasy-s, de leginkább dark fantasy-s, meg van elmegyógyintézetes történet is, szóval mindenféle. XD Ha érdekel valamelyik akkor várlak szeretettel. :D
    https://naplopoegbolt.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, köszönöm a linket. Kerestem is anno ezt a bejegyzést, csak már elfelejtettem, hogy régen hol is találtam meg :D
      Amikor kértél cserét, akkor már belenéztem a tiedbe, Amikor az elmúlik a tél az nagyon tetszett, a másikba még nem volt időm beletekinteni :3

      Törlés

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, érdekel a véleményed, gondolataid, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖

© 2018. A blogot írja és szerkeszti: Abeth. Üzemeltető: Blogger.