Informacje

Itt járó idegen, üdvözöllek az Arctalan blogon! Az én birodalmamban, ahol minden és mindeki lehet akármi és akárki. Lépj be bátran, vesssz el a történetek között, egy iromány erejéig legyél valaki más, tudj valami mást, itt minden megtörténhet!

2021. január 2., szombat

Hello, 2021!

 Sziasztok! 

Vége 2020-nak, remélem 2021 csak jobb lehet (de persze ki tudja...), vagy legalábbis reméltem, mert azonnal sikerült gyomorrontást kapnom, ezért sem tudtam 1-jén kirakni ezt a posztot, mint terveztem volna...
Mikor tavaly megírtam az évösszegzőt, sosem gondoltam volna, hogy egy ilyen évet tudhatok magam mögött most, ahol tavasszal karantént, ősz végén pedig lezárásokat élhettem meg, no meg a digitális oktatás szépségeit... és örülhetek, ha csak ennyit. Különösebben nem szaporítanám a szót a covidra, hisz körbevesz minket: az általa lévő szabályozások, a cikkek és hírek, lehetne sorolni. Most hogy még egyet még én is közzé tennék, nem tartom szerencsésnek, no meg amúgy is volt nyári beszámoló, lesz pedig a félévemről is (abban kiélem magam). 
Térjünk rá inkább a blogra: 

Nos, mivel a blogger rendszerben van lehetőség visszanézni 12 hónapra a statisztikákat, és kis keresgéléssel minden mást is, így az évet jellemezném főképp. 

Múlt

2020-ban: 
Bejegyzések száma: 25 e nélkül (tavalyihoz képest elég satnya...)
  • ebből történet: 11 db 
  • vers: 4 db (nem volt erősségem)
  • személyes/tag/kritika/egyéb: 10 db (jobb az eddigi arányhoz képest, mondjuk)
Terjedelem: 22.000+ szó nagyon durván 
  • ebből történet: 13.000+ (idén erős volt az egyperces felhozatal)
Kezdetektől: 
Olvasók száma: 44 <3
Megjegyzések száma: 401 velem együtt (vagyis a fele kb.)
Kattintások száma: 49.000+

Hasonló évet szerettem volna, mint tavaly, de mivel ez egyáltalán nem volt olyan, így a blogon is meglátszott. Mindenesetre annak nagyon örülök, hogy a történetek/off téma arány sokat javult tavalyhoz képest és a novellák/történetek száma túllépte az személyes/tag/kritika/egyéb számát, nem mintha nem szívesen beszélgetnék veleteket, de mégis csak történetes blog ez :D 
Viszont nagyon köszönöm szépen, hogy ti is jelen voltatok és bízom benne, hogy ez meg is fog maradni a jövőben, persze, ez sok munkát igényel részemről, mindenesetre imádlak benneteket! <3 Köszönöm.

No, de folytassuk. 
Pár statisztikai adat az elmúlt 12 hónapból, és tegyük fel, hogy reálisak :D 
Forgalom forrásai: 
  • Oldalanként: Továbbra is tarol a facebook természetesen, hisz ott osztom meg elsőnek a kijövő posztokat, utána jön YuiÇalsifer, és harmadiknak pedig Katie. Köszönööööm <3
  • Országonként: Magyarország, Egyesült Államok (voltak idők, amikor nagyon sok kattintás érkezett, nem is értettem miért, lehet átvizsgáltak xD) és Németország az első három, de még volt Egyesült Királyság, Románia, Szingapúr (?), főképp a szomszédos országok ezen kívül. 
  • Böngészőként: Chrome, Firefox, Safari.
  • Keresési kulcsszavak nagyja értelmetlen, így azzal máskor érkezem :D
Most, hogy az oldal alapvető részeit megnéztük, térjünk rá a 2020-as posztokra. Érezhető volt, hogy mikor értek rá az olvasók és mikor nem, most az ünnepek miatt az oldallátogatottság megugrott, no meg mikor két hónapig ugyanaz a bejegyzés van kinn az első ötben, akkor felgyűlik a rákattintók száma is, arról már nem is beszélve, hogy egy-két fanficem tematikusabb csoportban is megosztottam, míg tavalyelőtt ez kevésbé történt meg. De ezen kívül nem különösebben látok összefüggést, mi miért alakult. 
Teteje: 
  • Legnézettebb bejegyzés (ami nem vers és történet): Ez is elmúlt - nyárösszegző (meg kell hagyni, sokáig nem volt frissítve utána a blog)
  • Legnézettebb vers: Haikuk #11-20 (idén nem különösebben voltak verseim)
  • Legnézettebb történet (rész): 13 év  (meg volt osztva sok ilyen csoportban)
Alja: 
  • Legnépszerűtlenebb bejegyzés: Write tag 3. (tagok általában menni szoktak, lehet, még túl friss)
  • Legnépszerűtlenebb vers: Emlékszem... (abból a kemény négyből választva)
  • Legnépszerűtlenebb történet (rész): I, the Soldier prológus (egyrészt ez a legutóbbi poszt a blogon, másrészt már kicsit letűnt az ideje az ilyen fanficeknek, de attól még ki fog kerülni az egész sztori :D )
És megjegyzem nem utolsó sorban, hogy a Primadonnára sok szerkesztői bejegyzésem került ki rendelésekről, elvihető gyűjteményekről és segítségekről egyaránt. Ez is közrejátszik, hogy idén csak 24 bejegyzést bírtam hozni. (No meg az is, hogy aktívan szerepjátékozom.)

Jövő
A nagy kérdés: mi fog jönni ezek után a blogon? 
Rengeteg vázlat vár arra, hogy megírjam, ezek munkálatai folyamatosan zajlanak, valamikor kisebb mértékben, valamikor nagyobb, ez függ az energiámtól és erőmtől. Hogy a következő félévben hogy lesz? Nos, záróvizsgás év, viszont csak egy tárgyam és a szakdolgozatom lesz, hacsaknem szerzek munkát vagy egyéb más. Arról nem is beszélve, hogy ki tudja hol fogok Msc-zni, tervben van külföld is... Ez nagyon a jövő zenéje. Mindenesetre attól még igyekezni fogok írni.
Mint jól láthatjátok, az I, the Soldier elstartolt, ami azt jelenti, hogy ha nem is rendszeresen, de szépen lassan jönni fognak a részei, abban nem vagyok biztos, hogy az évbe be is lesz fejezve, de részemről már ez is nagy szó, ameddig eljutottam. Ha (de mondom, ha) netalántán befejezném, lehet, hogy elkezdek egy másik fanficet is kirakni, mert miért ne? :D Noha, az még átírásra vár... Ez esetben valószínű, hogy a régi Bíborhegy fanficem lesz, hisz az körülbelül csak 10 fejezet, nem több (csak azt sem fejeztem be anno), vagy pedig a D. Gray-manes... Esetleg belekezdek egy sajátba... A nanowrimot ugyan nem fejeztem be, de nagy löketet adott és szeretnék majd újra jelentkezni rá, lehet, hogy nem tudom végig vinni, de akkor is rengeteget írok vele és ez már számomra jó. Le kéne győzni, hogy semmit sem tudok befejezni :D 
A régi tervekhez képest sok mindent meg tudtam valósítani 2020-ban, igaz, nem olyan mértékben, mint szerettem volna. Egyetlen egy dolog maradt ki, hogy a szerepjátékos ötleteimet megírjam, no meg kicsit meséljek nektek róla, hogy számomra milyen jelentősége is van... Ez valamikor várható lesz, nem bocsátkozom dátumokba, hisz ismertek, nem erősségem :D 

Összegezve vannak tervek, amik megvalósításra várnak, időtől függ leginkább. 
Végezetül szeretném megköszönni nektek ezt az évet is, reméljük, hogy 2021 már csak jobb lehet :D Bár egy osztálytársamtól idézve: 
Mindig van lejjebb. 
Bízom benne, hogy most nem :D
Boldog Új Évet mindenkinek! Kívánok nektek sok sikert, kitartást és egészséget, jobb évet, mint volt! 
Puszi: 
Abeth


*mindkét kép a giphy.com oldal tulajdona

8 megjegyzés:

  1. Kösz a bejegyzést :) ez részletei(d) be menő információ köteg volt :D minden év végén leltározol?
    Egyébként csodálom, hogy ontod a szót :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szeretem összegezni, mit csináltam/mit nem csináltam, nekem is útmutató, mert ugyan van egy blog füzetem, de az rég egy káosz xD
      Pedig nem is írtam annyit, Tonhalszendvics bejegyzését olvastam a napokban, ő röpke 57K-t írt :D és kevesellte :'D
      Köszönöm, hogy írtál!

      Törlés
    2. Igen, olvastam a korábbi teljesítményéről :D de amíg a minőséget előbbre valónak tartja a mennyiséggel szemben, addig ez is szép munka. Szerintem.
      Jut eszembe, Tonhalszendvics, hetero kapcsolatokról is ír? :) kicsit hülyén hangzik ez a kérdés, de érdekel xD

      Törlés
    3. Dehogy hangzik hülyén :D de igen, van egy-kettő, ami hetero viszonyt ábrázol, mindegyik történetéhez az archívumban odaírja mindig, hogy slash/hetero/páros nélküli.

      Törlés
    4. Oké, szuper, kösz!
      Egyébként hogy van a gyomorrontásod?
      A szerepjátékos élményeidről is szívesen olvasnék :) támogatnám az önálló bejegyzés ötletét!

      Törlés
    5. Hál' istennek már jól, de pár napig rendesen szenvedtem vele. Lefogytam, az tuti :D
      Arról is majd szeretnék egy átfogó bejegyzést, milyen a facebookon vagy a fórumon, mit kell róla tudni, hogy tudja az írást fejleszteni, ilyesmik :D jönnek a bejegyzések, amint végzek a félévemmel.

      Törlés
  2. Át tudom érezni, harmadikán nekem is összejött, reméltem könnyebben átvészelted :D de örülök, hogy most már jól vagy!
    Ami meg a sulit illeti...
    https://hu.pinterest.com/pin/807129564466566974/
    :DDDDD ebbe tegnap futottam bele véletlenül.
    Kitartást és várom a bejegyzést! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem te is jól vagy már!
      Ez jó xD Köszi!

      Törlés

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, érdekel a véleményed, gondolataid, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖

© 2018. A blogot írja és szerkeszti: Abeth. Üzemeltető: Blogger.