Informacje

Itt járó idegen, üdvözöllek az Arctalan blogon! Az én birodalmamban, ahol minden és mindeki lehet akármi és akárki. Lépj be bátran, vesssz el a történetek között, egy iromány erejéig legyél valaki más, tudj valami mást, itt minden megtörténhet!

2020. május 11., hétfő

Tavasz 2. változása


Hellobello!

Mint látjátok újra csak arculatot váltottam, hogy a pofám szakadna le... Pedig szerintem sem lett rossz ez a pillangós ötlet.
Ennek oka, hogy bár imádom ezt a kódot, mert annyira úgy éreztem, hogy én vagyok, hozzám illik, jól reprezentálja a munkámat, sajnos nem tudta kompenzálni örökké, hogy megvannak a maga hibái. Már pedig az oldalfejléc mindig a szöveg alá csúszott be kisebb képernyőn,  és olvashatatlanná vált az egész blog, emellett eléggé adott a rendszerezése is. Próbáltam belenyúlni a kódba, de... nem igazán sikerült javulást hoznom, így végül a sok nyaggatás után belenyugodtam, hogy el kell engednem ezt a kinézetet és valami más kell...
Lylanak köszönhetően pedig újra visszatértem a kódoláshoz bő 4 év után. Tyűh... őszintén szólva elég sokáig tököltem vele, én is azt hittem, hogy előbb meglesz, meg akkor betűket akartam cserélni, de nem mindegyik nézett ki jól és áhh, utána a fejléc milyen legyen? Jó, akkor milyen színek jöjjenek? De az egyiknek nem is olyan jó az az árnyalata, világosítsuk fel, akkor sem? Végül sikerült. Igaz, hordozza a régi elemeit, amit annyira szerettem, de egy kicsit változtattam rajta, hogy legalább az oldalfejléc ne okozzon gondot és azt kell, hogy mondjam... megérte :D Lehet, hogy még található egy-két pontatlanság, amit nem néztem át, igyekszem javítani őket, meg egy-két újdonság is elfér pár sarokban (aki szemfüles és az egész blogot átnézi, észreveheti őket) :D és csiszolgatni, ahogy eddig is, biztos fogom újra :3 hisz van, amit csak később vesz észre az ember, vagy akkor már mást tart logikusnak.

Tehát, így sikerült! Ti mit gondoltok róla?
Creditek és inspirációk, amik az információk közé is fel fognak kerülni nemsokára:
  • stupid-owl, mert nélküle biztos nem így nézne ki.
  • Lyla aki rávett, és rengeteget segített, ha ő nincs, akkor még két napig ültem volna rajta.
  • Leah/Julie, mert bizony jól jött egy-két alapkódja, amit küldött anno.
  • back to top nyilacska innen. Ne is kérdezzétek... örülök, hogy működik.
  • Chris kódja az idézethez.
  • Lindadesign sok-sok aprósága jól jött.
  • Persze a régiek: Thea, Ill City és Crystal, akiktől egy-egy dolgot elvittem.
  • És a teljesség igénye nélkül: W3schools
Ezennel szeretném megköszönni nekik megint és megint!
Jó nézelődést :3 Aztán valamikor jövök a saját női és férfi karaktereimmel ;) vagy ki tudja mi mással, megint sok mindenbe kezdtem bele.
Addig is vigyázzatok magatokra!
Puszi:
Abeth

12 megjegyzés:

  1. Jujj, nekem nagyon tetszik ez a kinézet *_* Az előző annyira nem nyerte el a szívem, de ez olyan kis letisztult és stílusos, nekem bejön, és szerintem illik hozzád és a történeteidhez. ^^
    Én örülök, ha egy kész diziben át tudom írni a nekem nem tetsző dolgokat (de ahhoz is általában 22 tutoriál kell :D).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy tűnik az előző senkinek sem igazán :D én a pillangók miatt szerettem, bár el kell ismernem, volt már jobb dizi is az oldalon.
      Köszönöm, hogy így véled, nekem is tetszik :D
      Valahol el kell kezdeni, ne tudd meg Lylanak mennyit írtam, pánikolva, hogy nem jól írtam a kódot, nem tűnik el, aztán a végén elkezdtem más sablonokból összevágni. Egy idő után rá lehet érezni :D csak kell az az idő azért. De én is inkább azt csináltam, hogy egy meglévőt javítgattam, és színeket, képeket cserélgettem, minthogy nekiüljek :D kényelmesebb, és tudod mit kapsz eredményül.

      Törlés
  2. Valami eszméletlen gyönyörű lett ez a design. Letisztult, kellemes a szemnek, de egyben csodálatos az egész összkép. Most hajlongok előtted, imádom. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez is volt a cél :D Köszönöm.
      Jajj nem már, nagyon szép munkáid vannak neked is, sok kinézetedet imádtam.

      Törlés
  3. Nekem is nagyon tetszik ez a kinézet! Igazán üdítő változás, ügyes vagy nagyon. Olyan jó, hogy mindig bele tudod vinni a stílusod, ebben az újban is teljesen benne vagy. :)
    Szerintem én ilyenekre sose leszek képes. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, igyekeztem :D
      De lehetsz, ha érdekel, meg nekem is volt azért segítségem.

      Törlés
  4. De szép lett ez a kinézet is! *-* Nekem az előző is nagyon tetszett, gondolom ott főképp a pillangóknál kellett sok türelem, itt meg a leveleknél :D
    Én is gondolkozom rajta, hogy lecserélem az oldalamon a mostani kinézetet, de egyelőre még alapot keresek hozzá (bár lehet most találtam egy jót), amit utána személyre tudok szabni, esetleg ki tudom egészíteni pár képi/grafikai elemmel :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pillangókhoz több kellett, mert amit elképzeltem, fejben jól nézett ki, csak valóságban nem, úgyhogy mire átvariáltam... Itt kevesebb, meg jó alapokat találtam hozzá.
      Uh, várom, hogy milyen lesz * - *

      Törlés
  5. a masik sablon jobb volt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jobb volt, de sokkal több hibával rendelkezett, ami miatt muszáj volt már cserélni. A közös elemek ellenére is, a mostani más lett.

      Törlés
  6. Csak most tévedek ide, de muszáj elmondanom, hogy nekem eddig az összes tetszett, viszont mindig az a kedvencem, ami épp jelenleg van xD :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ohh köszönöm :D szerintem egyik sem volt rossz, csak mindegyik más volt inkább. Bár a mostanira nagyon büszke vagyok.

      Törlés

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, érdekel a véleményed, gondolataid, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖

© 2018. A blogot írja és szerkeszti: Abeth. Üzemeltető: Blogger.