Informacje

Itt járó idegen, üdvözöllek az Arctalan blogon! Az én birodalmamban, ahol minden és mindeki lehet akármi és akárki. Lépj be bátran, vesssz el a történetek között, egy iromány erejéig legyél valaki más, tudj valami mást, itt minden megtörténhet!

Az ördög nem alszik

Cím: Az ördög nem alszik
Besorolás: fanfiction (Harry Potter), kaland, dráma, dark, general, angst, oc, fantasy, supernatural, dark romance, YA
Ship: Tom Denem x oc (#tovica/blacklord)
Korhatár: 18+
!!!Figyelmeztetés: Trágár szavak, erotikus és erőszakos jelenetek előfordulnak benne, így mindenki saját felelősségre olvassa. Kényes témaként többek között megjelenik a toxikus, manipulatív kapcsolat, párkapcsolaton belüli erőszak, önbizalomhiány, önbántalmazás, karakterek halála, PTSD, alkohol- és drogfogyasztás.
Idő:  főképp 1942-1944
Helyszín: főképp Roxfort 
Siskovics Ludovika életére árnyékot vetett képessége. Abnormalitása miatt a szülei orvostól orvosig küldték, egészen 1939-ig, amikor kitört a világháború. A nyugatra való menekülés lehetősége egy pillanat alatt hamvába holt szüleivel együtt, mikor Berlinben találja magát SS-tisztek fogságában. 

Két pokoli, sötét és félig-meddig eszméletlenül töltött év után egy nap a remény lángja kigyulladt, a megmenekülés szikrákat szórt, amikor lerombolt háztömbök közepette egy koros férfi mutatkozott be neki és hívta meg az iskolájába. Nem is gondolta volna, hogy a Roxfortban életében először fogja érezni úgy, hogy mágiája nem rejtegetnivaló. De vajon elég ennyi, hogy megmeneküljön saját sötétségétől és múltjától? Mikor Tom Denem, az iskolatársa pont ellenkezőjét szeretné elérni.


Részek: 0 I II III IV V VI VII VII IX X XI XII XIII XIV XV XVI XVII XVIII XIX XX
Kiegészítők: érdekességek, karakterívek, elmesélések, képek, videó, egyebek.

1% 1%
Hamarosan...

Idézet a következő részből:
Még nincsen. 
Figyelmeztetés: Kérlek, ne lopd!
§ A történetet ugyan megoszthatod akárkivel, viszont nem módosíthatod, a történet tartalmát, bármilyen részét engedély nélkül felhasználni, más oldalon közzétenni tilos. Kérlek, ha látod valahol, ahol nem kellene, akkor itt, vagy chaten, vagy bármilyen elérhetőségemen jelezd nekem.
Bármilyen kérdés-kérés esetén nyugodt szívvel keress meg!
Forrás: Nem birtoklom a Harry Potter c. könyv- és filmsorozatot, sem a hozzá kapcsolódó címeket, helyszíneket, karaktereket, történéseket és cselekményszálakat; J. K. Rowlingot illetnek a jogok. Ez egy fikciós mű, csak a saját karaktereim és azok élete és a hozzájuk tartozó cselekményszál, kiegészítés, a történetben eszközölt egyéb változtatás az én ötletem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, érdekel a véleményed, gondolataid, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖