Informacje

Itt járó idegen, üdvözöllek az Arctalan blogon! Az én birodalmamban, ahol minden és mindeki lehet akármi és akárki. Lépj be bátran, vesssz el a történetek között, egy iromány erejéig legyél valaki más, tudj valami mást, itt minden megtörténhet!

A vér nem válik vízzé

Cím: A vér nem válik vízzé
Besorolás: fanfiction (Harry Potter), kaland, romantikus, dráma, general, hurt/comfort, fantasy, mistery, oc, YA-NA, tragedy?
Ship: Fred Weasley x oc (#westrange)
Korhatár: 16+
!!!Figyelmeztetés: Trágár szavak, erotikus és erőszakos jelenetek előfordulhatnak benne, mindenki saját felelősségre olvassa. További kényes témák: karakterek halála, családon belüli erőszak, depresszió, szorongás.
Idő: 1994-1998 (Trimágus Tusa kezdetétől veszi fel a könyvek-filmek fonalát a fanfiction)
Helyszín: Kiváltképp Roxfort az első években.
1994. A Trimágus Tusa éve. 
Vespera Lestrange élete eddigi 5 évét nyugodtan töltötte a Roxfort falai között. Kiemelkedett ugyan társai közül ügyességével, de ha Harry Potter az iskolatársa, mégis ki figyelne rá? Rémszem Mordon mégis kiszúrta érkeztekor a vacsorán a mardekáros lányt és eldöntötte magában, hogy őt is az egész színjáték részesévé teszi, hogy Voldemort visszatérhessen. Vespera semmit sem sejtve gabalyodott bele a férfi manipulációjának hálójába, és végül kilyukadt egy ismeretlen temetőben, egy ismeretlen sírnál Harry Potterrel. 

1995. A bizonytalanság éve. 
Vespera élete egyik pillanatról a másikra változott meg, kapcsolata Fred Weasleyvel szépen lassan megromlott. Önön magát nem tudta hova tenni az iskolában, egyik oldalról Umbridge és a mardekárosok várták el, hogy tegyen rendet Harry Potter ellen, míg a másikon Fred és a DS nyújtotta segítő kezét, hogy készüljön fel Voldemorttal szemben. Végül kénytelen volt szembenézni a Minisztérium sötét folyosóján mindennel. 

1996. A várakozás éve. 
Az utolsó éve meglehetősen eseménytelenül kellett volna, hogy elteljen, de nem így történt. Voldemort visszatértével minden megváltozott és már csak álmai között láthatta maximum Fredet. A roxforti boldog idők elsötétedtek, a félelem beszivárgott a mindennapjai közé. Draco küldetése árnyékot vetett az életére. Ki akart maradni az eseményekből, de a Lestrange-família nem engedte meg ezt az árulást. A vér kötelez, mondták neki, miközben felhurcibálták a toronyba, hogy végignézze Dumbledore halálát. 

1997. A boldogság éve. 
A felhőtlen, egyszerű napok a bujdosás közepette. Ha valaha megkérdeznék, biztos ezt az időket említené meg élete legszebb napjainak, még ha sötét felhők gyülekeztek is az égen borzalmas vihar előszeleként. A tény hogy megválassza végre, hogy ki és mi ő, milyen életet akar leélni, feltüzelte a közelgő harcra. Végre volt miért küzdenie: család. 

1998. A roxforti csata éve. 
Mikor mindennek vége lett. 

Részek: 0 I II III IV V VI VII VII IX X XI XII XIII XIV XV XVI XVII XVIII XIX XX
Kiegészítők: érdekességek, karakterívek, elmesélések, képek, videó, egyebek.

5% 5%
Hamarosan...

Idézet a következő részből:
Még nincsen. 
Figyelmeztetés: Kérlek, ne lopd!
§ A történetet ugyan megoszthatod akárkivel, viszont nem módosíthatod, a történet tartalmát, bármilyen részét engedély nélkül felhasználni, más oldalon közzétenni tilos. Kérlek, ha látod valahol, ahol nem kellene, akkor itt, vagy chaten, vagy bármilyen elérhetőségemen jelezd nekem.
Bármilyen kérdés-kérés esetén nyugodt szívvel keress meg!
Forrás: Nem birtoklom a Harry Potter c. könyv- és filmsorozatot, sem a hozzá kapcsolódó címeket, helyszíneket, karaktereket, történéseket és cselekményszálakat; J. K. Rowlingot illetnek a jogok. Ez egy fikciós mű, csak a saját karaktereim és azok élete és a hozzájuk tartozó cselekményszál, kiegészítés, a történetben eszközölt egyéb változtatás az én ötletem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, érdekel a véleményed, gondolataid, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖