Informacje

Ismerős az Abeth név? Vagy éppen nem? Javaslom, most azonnal vidd a kurzorod az x-re, zárd be és sose nyisd ki újra. Egy no-name leányzó – ki már évek óta fullasztja a netet – agymenései olvashatóak itt. Egy felület, ami az övé... Vigyázz! Biztos kíváncsi vagy? Készen állsz rá? Minden tiszteletem, akkor beljebb is engedlek! Üdvözöllek!

2020. január 1., szerda

Új év, új évtized!

Köszönjünk el 2019-től, üdvözöljük 2020-t! Ennek örömére hoztam egy kis statisztikai beszámolót, és elmélkedést a jövőt illetően, már ami a blogot jelenti.

Ahogy a Mandalorianbe is mondják:
This is the way! 

Bejegyzések száma: 44 e nélkül
 • ebből novella/történet: 14 db
 • vers: 9 db
 • személyes/tag/kritika/egyéb: 21 db (ehhh... ez nem egy történetes blognak indult?)
Terjedelem: 40.000+ szó
 • ebből novella/történet: 24.000+ (több, mint a fele legalább...)
Olvasók száma: 36 <3
Megjegyzések száma: 190 velem együtt (vagyis a fele kb.)
Kattintások száma: 23.000+

Ezek a számok engem is megleptek, nem gondoltam, hogy 44 posztot ki fogok tenni, bár kicsit elkeserít, hogy ebből mennyi is történetes, azonban valahol azt is szeretném, hogy megismerjetek engem és a műveimet. De fogok gondolkodni és megoldást találni, hogy az irományaimból többet láthassatok, olvashassatok, még ha a nyár a szakmai gyakorlaté, ősz pedig a szakdolgozaté is lesz.
A baj az, ötlet van, csak időm nem, és ahhoz tényleg, ahogy mondani szokták, le kell ülni írni, nem elég, hogy fejben és füzetben vannak a gondolatfoszlányok :D
Viszont köszönöm, hogy ennyit hozzátettetek ti is a bloghoz, nagyon jól esik és remélem a jövőben is együtt tudjuk a blogot alakítani. Imádlak benneteket! 

Nézzünk még pár statisztikai adatot (és tegyük fel, hogy reális adatok ezek...): 
Forgalom forrásai: 
 • Oldalanként: Facebook az élmezőny. Utána jön Yui, Katie, és Kathryne. Köszönöm <3
 • Országonként: Magyarország, Hollandia, Egyesült Államok az első három, de meglepett még egy-két ország, mint Oroszország vagy Írország. 
 • Böngészőként: Chrome, Firefox, Safari. 
Jöjjenek a posztok. 
Nem mintha bármilyen logikát ki tudnék találni, melyik miért... noha egy-kettő összefügg azzal, hogy melyik hónap volt aktív. Például január volt a legaktívabb, sok posztot ki is raktam, ehhez képest augusztus a mélypont a blog történelmében, valószínűleg a nyaralás, szünet és egyéb miatt. Engem csak az ihlet akkor szeret, ha éppen baromira nem érek rá, mint például egy vizsgaidőszak :D 
Teteje: 
Alja: 
Ezzel végezve, nézzünk a jövőbe, mi lesz a blog sorsa? 
Biztos nem zárom be, lehet, hogy úgy fog néha tűnni, hogy meghaltam, de nem, ahogy már az Információkban is említettem, nem tudok rendszeresen frissíteni, sajnos :( de nem szabadultok csak úgy meg tőlem :D 
Nem szeretnék ígérgetni, és fogadalmat tenni, csak mert új év lett, amúgy sem bírom őket betartani. De gondolkodtam egy-két dolgon (az oldal csiszolgatása, szépítése az biztos menni fog, mindig találok valamit, amit lehet javítani), mint például, hogy szerkesztéssel kapcsolatosan is fogok kirakni dolgokat, hisz szerves része a blogger-lényemnek. Emellett az egyik hobbim a szerepjátékozás, és egy-két félbemaradt ötletet, novellába foglalt történetet szeretnék majd veletek megosztani és erről majd beszélni. Már ez ügyben elkezdtem dolgozni, az archív játékokat lekérni és a szereptársak engedélyét kikérni. Novellákat hoznék, bár jobban örülnék, ha a régieket újítanám fel, de biztos jönni fognak újak. Rájöttem, hogy a bloggerkarácsonyiakra vagyok a legbüszkébb, így bár nem lesz Bloggerkarácsony év közben, de ezt az törődést a novelláimmal kapcsolatban szeretném megtartani. Van egy rakat feljegyzett ötlet füzetbe, azokat át fogom válogatni, szelektálni, ami úgy sem fog sosem elkészülni, azt elvetni. 
Végezetül a regények...  Egyet el akarok kezdeni és befejezni. Ez eddig még nem nagyon sikerült, hisz elég hosszadalmas meló... Viszont így lenne egy biztos pont az oldalon, nem csak mindenféle bejegyzés jönne össze-vissza. Hogy ez sikerül? Nem tudom. Már bánom, hogy a NaNoWriMot olyan könnyedén elengedtem. Talán rendezek egyet magamnak valamelyik könnyebb hónapban. 
Tehát, mint láthatjátok tervek vannak :D végrehajtások már kevésbé. Én is még létezem, ti is vagytok, vagyis a hozzávalók adottak! Ebből lehet építkezni.


Összegezve, köszönöm ezt az egy évet, reméljük ilyen szép lesz a következő is az Arctalan életében. 

Boldog Új Évet mindenkinek! Kívánok nektek sok sikert és kitartást, jobb évet, mint 2019! 
Puszi: 
Abeth

*omg leo és a felső gif is giphy.com tulajdona

Következő rész »

2 megjegyzés:

 1. Szia~

  Boldog új évet és gratulálok a múltévhez :D Plusz küldöm az energiát az egyetemi tennivalók felé is, tudom, milyen elhavazva lenni velük. Remélem, tudsz majd egy kis időt szakítani az írásra és a blogra is! És az új dizájn nagyon tetszik - szólt Kéti, aki imád mindent, amiben van kék. Sok sikert a terveidhez, bár ritkán jut időm benézni, de mindig jól esik itt időzni :3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm a szavaid, jól esnek <3 örülök, hogy tetszik, nekem is most ez tetszik a legjobban az eddigiek közül :D
   Én is küldöm az energiát :3 bár neked van már :D mindig valami új vár, mikor benézek hozzád.

   Törlés

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, ne félj nyomot hagyni magad után, mert az is egy vélemény, ami nekem számít, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖

A blogot írja és szerkeszti: Abeth. Copyrights © 2018 – . Üzemeltető: Blogger.