Informacje

Ismerős az Abeth név? Vagy éppen nem? Javaslom, most azonnal vidd a kurzorod az x-re, zárd be és sose nyisd ki újra. Egy no-name leányzó – ki már évek óta fullasztja a netet – agymenései olvashatóak itt. Egy felület, ami az övé... Vigyázz! Biztos kíváncsi vagy? Készen állsz rá? Minden tiszteletem, akkor beljebb is engedlek! Üdvözöllek!

Virtuális Valóság


Cím: Virtuális valóság
(Alcím: Mátrix-hatás)
Besorolás: sci-fi, disztópia, akció
Korhatár: 16+
Helyszín: disztópikus jövő,  Anglia
Idő: 2239
Figyelmeztetés: Trágár szavak, erőszakos jelenetek előfordulhatnak benne, mindenki saját felelősségre olvassa.

Fülszöveg: A jövő, a technika annyit fejlődött, hogy az emberek örökké élnek. Illetve javítom: a tudatunk él örökké. Testünket cserélni kell az idők alatt, valaki akár 10 test birtoklásán is túl lehet... Lazarus még csak most lesz az első, balesetet szenvedett, így mindenképp szükséges e beavatkozás, hogy a katonaságban tovább tudjon tanulni és hogy elkerüljék a testi fogyatékosságot. Megdöbbenve tapasztalja a változást, nem könnyű hozzászoknia az új testhez, mely nem is az övé, hanem honnan is való? Azonban pláne nehéz, hogy úgy tűnik, nála az átültetés során történt valami gikszer...

Részek: 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Kiegészítők: érdekességek, karakterívek, elmesélések, képek, videó, egyebek.

1% 1%
Frissítés: Ahogy tudom, hozom. 
Hamarosan...

Idézet a következő részből:
Meg sem mertem mozdulni, úgy ledermesztett az égető gyötrődés és vájta bele ujjait a tudatomban. Remegő kézzel nyúltam le, bele a sebbe... Felordítva vergődtem egy sort... Combtőtől nem volt lábam. Elvesztettem a lábamat!!!
– Lazarus! – ért mellém az őrmester és kapott kézbe. Lenézett a hiányzó tagomra és elöntötte az arcát az aggodalom. – Maradj nyugton, csak maradj nyugton! – nyúlt az oldaltáskájába és vett elő jó pár doboznyi kötszert. – Maradj itt, csak maradj itt!

Figyelmeztetés: Saját ötlet, a valósággal való egyezés a véletlen műve! Kérlek, ne lopd!
Forrás: Mátrix, az Ex machina és az Arany iránytű c. mű ihlette.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, ne félj nyomot hagyni magad után, mert az is egy vélemény, ami nekem számít, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖

A blogot írja és szerkeszti: Abeth. 2018 – . Üzemeltető: Blogger.