Informacje

Ismerős az Abeth név? Vagy éppen nem? Javaslom, most azonnal vidd a kurzorod az x-re, zárd be és sose nyisd ki újra. Egy no-name leányzó – ki már évek óta fullasztja a netet – agymenései olvashatóak itt. Egy felület, ami az övé... Vigyázz! Biztos kíváncsi vagy? Készen állsz rá? Minden tiszteletem, akkor beljebb is engedlek! Üdvözöllek!

2019. február 13., szerda

Visszatérés

Hellobello!
Cím: Visszatérés
Kategória: novella – one-shot, fanfiction
Fandom: Interjú a vámpírral – Lesuis – Louis & Lestat
Besorolás: 300, egyperces, pre-slash, hurt/comfort, Lestat pov
Figyelmeztetések: - 
Korhatár: 12+
Idő: 2000-s évek körül
Helyszín: Amerika
Leírás: Lestat nyomorúságos időkkel vészeli át, hogy Louis nincs vele, csakhogy Louis is megjelenik, és ő ezt alig várta!
Forrás: Minden jog a film készítőit illetik és az írónőt, Anne Ricet. Sokkal inkább a filmre épít, mint a könyvekre. 
Terjedelem: 300 szó 
Megjegyzés: Most láttam hétvégén az Interjú a vámpírral című filmet. Igen, valóban először. nehezen is vettem rá magam, de... a korához képest, hisz '94-es, ahhoz képest nem is rossz. Na meg Tom Cruisenak és Brad Pittnek, de még Antonio Banderasnak sem áll rosszul a vámpírlét...
Mint láthatjátok, ez Lestat szemszöge, nem tagadom, hogy megkedveltem karakterét, de csak mert ennyi szenvedésen esett túl.
Aki látta, volt kedvenc szereplője? Megszerette?
Megjegyzés 2: Most csak ennyi telt tőlem, de igyekszem rendbe szedni magam. Remélem jól vagytok! Minden rendben veletek?
Megjegyzés 3: pár fanvideó: x, x, x és van még egy pár a neten!
Jó olvasást!💖 További szép estét!
* * *
Hófehér bőr.
Élénk szempár.
Gyönyörűbb, mint valaha…
Akartam Őt az első pillanattól fogva mostanáig, akartam a kis kárhozott lelkét, hogy általam maradhasson örök. Vámpír.
Megannyiszor megálmodtam az újra találkozás örömét. A mocsárban, az égő házban, mikor senyvedtem, mikor úgy éreztem a Halál csupán lépésekre van tőlem. Pedig mibe tud egy vámpír meghalni? Mit mondtam Louisnak oly régen? „Tudod-e, hogy milyen kevés vámpír bírja el a halhatatlanságot? A legtöbb önszántából pusztul el. A világ változik, de mi nem. Ez a sors iróniája, ez öl meg minket.”
Engem nem ölt meg, ahogy Claudia sem, ahogy Louis tüze sem. Nem bírtak megölni. Nem lehetett megölni engem. Sőt, a halhatatlanság éltetett napról napra. Tudtam, hogy vissza fog jönni.
Kongott lépte a sötét falak között, sugárzott lénye, lélektelen mivolta visszatért hozzám.
– Louis – leheltem vígan, ahogy tőlem telt, miközben madarak szárnycsapkodása törte meg a csöndet. – Örülök, hogy végre eljöttél. Megálmodtam ezt a pillanatot… Claudia nem volt közénk való.
– Ez már a múlté, Lestat.
– Igen… – Számomra nem, az a kis ringyó… kis gyermek… kis fruska! – A múlt… – fordultam felé. – Még mindig gyönyörű vagy, Louis. Mindig te voltál az erősebb – ugrottam hátrébb, ahogy mozdult.
– Nem kell félned… Nem akarlak bántani.
– Akkor hát visszatérsz hozzám? – De intett nekem: nem. – Emlékszel a régi Lestatra? A vámpírra, aki voltam?
– Igen, emlékszem.
– Hmm. Senki nem állhatott ellen nekem. Még te sem, Louis.
– Pedig próbáltam. – Feleslegesen.
– Igen, próbáltál. És minél inkább próbáltál, annál jobban vágytam rád. – Beszélgetésünket, a sötétséget megtörte a helikopter fénye, annak keserves mivolta. Miből ő rángatott ki, ahogy mellém ért, megfogta kezem. Nyugodt hangja rendre utasította rettegő gondolataimat.
– Ha itt maradnál velem Louis, magamhoz térhetnék újra. Megint a régi Lestat lennék – simult össze tekintetünk.
– Most el kell mennem – állt fel és távozott. Lehullott kezem ölembe.
Visszatértem, Louis.

2 megjegyzés:

 1. Szia!
  Wow, nem éppen felkapott fandom, de örülök, hogy betévedtem rá *-* Imádom AnnE Ricet. Remélem, legközelebb nem csak háromszáz szót kaphatunk.
  Szép estét!
  J.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm, örülök, hogy tetszett. Még nem tudom, hogy lesz-e több is a fandomban.

   Törlés

Köszönöm szépen, ha megjegyzést írsz, ne félj nyomot hagyni magad után, mert az is egy vélemény, ami nekem számít, igyekszem minél előbb válaszolni! 💖

A blogot írja és szerkeszti: Abeth. 2018 – . Üzemeltető: Blogger.